בית קברות למאמנים?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

Re: בית קברות למאמנים?

שליחה על ידי M.I.O.E »

כלכך הרבה טופיקים ,כלכך הרבה קללות אפשר לחסוך..
פשוט מאוד גיא לוי צריך לשנות משהו שלא עובד לו כבר 13 משחקים
וזו שיטת המשחק!!
לא יכול להיות בליגה של 5 עולות שאנחנו נחפש להוציא קודם נקודה..
אם רעננה בפעם הראשונה בתולדותיה מגיעה לווסרמיל ומשחקת פתוח
במטרה לנצח ,אין שום סיבה שב"ש לא תשחק ככה מול קבוצות נחותות ממנה על הנייר(ירושלים למשל)..
הרי 5 עולות,יש אפשרות לתקן שבוע אחרכך אז למה לא לנסות משהו אחר?
למה ראש בקיר??

ואת השינוי יכול לעשות גיא לוי,לא חייבים מאמן אחר..

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

מר ספאם כתב:כלכך הרבה טופיקים ,כלכך הרבה קללות אפשר לחסוך..
פשוט מאוד גיא לוי צריך לשנות משהו שלא עובד לו כבר 13 משחקים
וזו שיטת המשחק!!
לא יכול להיות בליגה של 5 עולות שאנחנו נחפש להוציא קודם נקודה..
אם רעננה בפעם הראשונה בתולדותיה מגיעה לווסרמיל ומשחקת פתוח
במטרה לנצח ,אין שום סיבה שב"ש לא תשחק ככה מול קבוצות נחותות ממנה על הנייר(ירושלים למשל)..
הרי 5 עולות,יש אפשרות לתקן שבוע אחרכך אז למה לא לנסות משהו אחר?
למה ראש בקיר??

ואת השינוי יכול לעשות גיא לוי,לא חייבים מאמן אחר..
אני בטוח ואני מקווה שגם אתה שגיא לוי לא אמר לשחקנים במחצית תסתגרו ובואו נשמור על הנק'.
יכול להיות שהקבוצה תפסה יום ממש חלש ושום דבר לא הלך, אם שמת לב כל פס במחצית השנייה הגיע אל רגליי היריב.
יש בעיות בקבוצה אין ספק ואני יודע שזה לא המשחק היחידי שבו לא הצגנו יכולת ראוייה, אבל הקבוצה היא חדשה
ולמי שמבין בכדורגל לקבוצה כזו לוקח זמן להתחבר אין מה לעשות עברו רק 4 חודשים וצריך לתת למאמן את הזמן.

העונה יש 5 עולות ודווקא בעונה כזו אסור לנו לזלזל ולתת לעלייה הזאת לברוח לנו מבין הידיים, צריך לתת לגיא את הבטחון
אני אישית מאמין בו מאוד ולדעתי גם אלונה. אין צורך בהחלפת מאמן שום דבר טוב לא יקרה מזה נמאס כבר שבכל עונה
עוברים פה מספר מאמנים צריך לתת לנההנהלה לעשות את תפקידה ולהחליט האם הבעיה היא המאמן או שמא הבעיה עמוקה יותר.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

Eran1 כתב:
אני בטוח ואני מקווה שגם אתה שגיא לוי לא אמר לשחקנים במחצית תסתגרו ובואו נשמור על הנק'.
יכול להיות שהקבוצה תפסה יום ממש חלש ושום דבר לא הלך, אם שמת לב כל פס במחצית השנייה הגיע אל רגליי היריב.
יש בעיות בקבוצה אין ספק ואני יודע שזה לא המשחק היחידי שבו לא הצגנו יכולת ראוייה, אבל הקבוצה היא חדשה
ולמי שמבין בכדורגל לקבוצה כזו לוקח זמן להתחבר אין מה לעשות עברו רק 4 חודשים וצריך לתת למאמן את הזמן.

העונה יש 5 עולות ודווקא בעונה כזו אסור לנו לזלזל ולתת לעלייה הזאת לברוח לנו מבין הידיים, צריך לתת לגיא את הבטחון
אני אישית מאמין בו מאוד ולדעתי גם אלונה. אין צורך בהחלפת מאמן שום דבר טוב לא יקרה מזה נמאס כבר שבכל עונה
עוברים פה מספר מאמנים צריך לתת לנההנהלה לעשות את תפקידה ולהחליט האם הבעיה היא המאמן או שמא הבעיה עמוקה יותר.
אוקיי
הקבוצה תפסה יום חלש ,כולם ראו את זה כולל גיא לוי?

אז למה לא חילוף במחצית,דקה 60?? משהו לרענן,לשנות..
מאמן שעושה חילופים בחלק האחרון של המשחק
כנראה שמרוצה ממה שהוא רואה,כנראה ששחקנים כן ממלאים את ההוראות שלו..
דיי
הגיע הזמן להשתנות עוד קצת..

סמל אישי של משתמש
נמרוד ברדה
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי נמרוד ברדה »

אריק כתב: אני חייב לומר שאתה שוב מאכזב ואתה לא ממש יודע על מחית. אתה לא מסוגל להסתכל על התמונה הכוללת
ואתה מחפש את הש.ג. אתמול היה לי המון מה להגיד ואמרתי אותם גם לך. מה שהיה אתמול היה אנטי כדורגל
ולמרות זאת אני חושב ובטוח שהבעיה היא גדולה יותר ממאמן. אני שמח שצחקתם כל הדרך על הטיעונים שלנו
אבל כששאלתי אותך: "תגיד ברדה, הלך גיא לוי מי יבוא?" ואפילו ביקשתי ממך לא להגיד לי "לא יודע" כי זו התשובה
הצפויה. ומה אדוני ענה: "לא צריך מאמן". תשובה יפה, רהוטה, אינטליגנטית מאוד ובטח שלא מתאימה לאדם בגילך
שעמד 3 שנים בראש הארגון. כיוון שאתה לא יודע על מה מחית ראוי שאסביר לך. מחית בעיקר על ניהול כושל שכלל
זלזול באוהדים, הזנחת מחלקת נוער, שחרור שחקני בית, העסקת מקורבים, התנהלות שכונתית וכו'. שאני מדבר על הניהול
הכושל ועל ההתנהלות השכונתית, בין היתר מדובר על להחליף מאמן כל 10 מחזורים או כל פעם שמימי/זיגדון חשבו שצריך.
אלונה כאן פחות משנה וחצי (16 חודשים) ואם ילך עוד מאמן זה יהיה כבר ה-4 (אדוני הכלכלן יכול לעשות ממוצע זה יוצא 4 חודשים).
אז מה בעצם השתנה? כלום. חוץ מלופא קדוש (שגם קיבל ביצים לראש וגם הפסיד בגמר גביע לקבוצה מליגה שנייה) מי הצליח פה
ב-10 שנים אחרונות? אף אחד. כולם מאמנים גרועים. עברו כאן מאמנים שלקחו בעבר אליפויות וגביעים (גוטמן,אלי כהן, ניר לוין) אבל
פה שתו להם את הדם. שים את גיא לוי בצד כרגע כי הוא ממש לא הנושא. עברו כאן יותר מ-20 מאמנים בעשור וכולם נכשלו אז אולי
כדאי שנחפש את הבעיה האמיתית. הכי קל זה לפטר מאמן, זה לוקח 10 דקות, כשבמקביל עוד 2-3 מאמנים ממתינים לשיחה,
באים וחותמים למחרת, עושים מסע"ת ומקבלים פרחים. הם רק לא יודעים שאת הפרחים האלה הם צריכים לשמור לקבר שכבר התחילו
לחפור להם.
עזוב רגע את הויכוח סביב גיא לוי...אתה מצחיק אותי (ואני חושב שגם מישל ואליק ואחרים שהיו במחאה יסכימו איתי)
אתה מנסה ללמד אותי על מה היתה המחאה? הלא אני הכתבתי לכם, פה לאתר את האמנה והמחאה. גם אם לא ישירות אני כתבתי גם את האמנה וגם את המחאה במעשים!!!!!!! להבדיל ממך ומכמה אנשים שרק מדברים!
אם אתה אומר לי על מה המחאה אולי גם תבוא ותגיד לי בבוקר מה הקודן שלי באוטו, תלמד אותי על המקצוע שלי ותגיד לי מה לאכול בבוקר....
מאחד כמוך אני מצפה להבין שהלכת טיפטיפה רחוק מידי!!!!!!! אליק, מישל, ארז בוקובזה ואנוכי אלה חלק מהאנשים שחוו על בשרם את המחאה, והיא רודפת את חלקנו (מבלי לנקוב בשמות) עד היום בקבלה למקומות עבודה. אז לפחות את התהילה תשאיר לנו!!!

ואף מילה על גיא לוי צריך או לא להתפטר/להיות מפוטר!

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

נמרוד ברדה כתב:
עזוב רגע את הויכוח סביב גיא לוי...אתה מצחיק אותי (ואני חושב שגם מישל ואליק ואחרים שהיו במחאה יסכימו איתי)
אתה מנסה ללמד אותי על מה היתה המחאה? הלא אני הכתבתי לכם, פה לאתר את האמנה והמחאה. גם אם לא ישירות אני כתבתי גם את האמנה וגם את המחאה במעשים!!!!!!! להבדיל ממך ומכמה אנשים שרק מדברים!
אם אתה אומר לי על מה המחאה אולי גם תבוא ותגיד לי בבוקר מה הקודן שלי באוטו, תלמד אותי על המקצוע שלי ותגיד לי מה לאכול בבוקר....
מאחד כמוך אני מצפה להבין שהלכת טיפטיפה רחוק מידי!!!!!!! אליק, מישל, ארז בוקובזה ואנוכי אלה חלק מהאנשים שחוו על בשרם את המחאה, והיא רודפת את חלקנו (מבלי לנקוב בשמות) עד היום בקבלה למקומות עבודה. אז לפחות את התהילה תשאיר לנו!!!

ואף מילה על גיא לוי צריך או לא להתפטר/להיות מפוטר!
האמת לא ציפיתי שבאמת תגיב לעניין ועל הטופיק עצמו.
אם יש לך בעיה להתקבל למקומות עבודה כדאי שתחפש תירוצים אחרים....

סמל אישי של משתמש
נמרוד ברדה

שליחה על ידי נמרוד ברדה »

אריק כתב:
האמת לא ציפיתי שבאמת תגיב לעניין ועל הטופיק עצמו.
אם יש לך בעיה להתקבל למקומות עבודה כדאי שתחפש תירוצים אחרים....
א. אתה התחלת ללכת אישית
ב. הבעיה היא לא שלי, ואני לא צריך טובות- האמן לי שאני מתפרנס בכבוד...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

נמרוד אחי,

אתה לא ירדת לסוף דעתו של אריק.
תמצית דבריו היא שאחת הסיבות מני רבות למחאה היתה התנהלות שכונתית, המתבטאת בין היתר בפיטורי מאמנים סיטונאיים (עם כל המשתמע והנגזר מכך), וכעת עם הגישה שלך בעניין גיא לוי, אתה למעשה מצדד בנורמה קלוקלת בה למעשה נלחמת רבות...

ושיהיה ברור - אני ממש לא תומך נלהב של גיא לוי, וככל שנוקפים המחזורים העניין מקבל משנה תוקף...פשוט בשיקול קר וענייני של טובת הקבוצה אני סבור שזו טעות לבצע כעת זעזוע ובכך למעשה להנציח נורמות קלוקלות מהעבר, כאלה שצריך לעקור מהשורש. זה הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

נמרוד ברדה כתב: א. אתה התחלת ללכת אישית
ב. הבעיה היא לא שלי, ואני לא צריך טובות- האמן לי שאני מתפרנס בכבוד...
מתנצל אם נפגעת זו ממש לא היתה הכוונה. כפי שציין אורי, בסה"כ רציתי להמחיש
את כוונת המחאה ואת זה שפיטורי מאמנים סדרתיים הם חלק מניהול כושל.

shlomi9999

שליחה על ידי shlomi9999 »

yedidel כתב:
חיכיתי לשאלה הזאת.
היתה לך הגנה קטסטרופה בעונה שעברה - אם כבר אתה מתעקש להתייחס לגורם המזל.

הספיגה הנמוכה נבעה משתי סיבות עיקריות - אסי רחמים ביכולת פנומנלית, וליגה גרועה ביותר עם התקפות סופר אנמיות. להזכיר לך שהעולה הראשונה הכח-עמידר באה וניצחה בוסרמיל בלי לעשות אפילו התקפה אחת(!!!) כל המשחק.
מה שרק מחזק את מה שאני אומר שגיא לוי נהנה מגורם המזל...
אה???? איך זה. גם אנחנו לא עושים כלום ומנצחים

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

shlomi9999 כתב:
מה שרק מחזק את מה שאני אומר שגיא לוי נהנה מגורם המזל...
אה???? איך זה. גם אנחנו לא עושים כלום ומנצחים

מה זה מזל, אחי...חבל על הזמן. לא ברור לי איך עדיין לא הביא 16 בטוטו עם המזל שלו...

שער בזמן פציעות במכתש בקרב על 6 נק', שלושער מצחיק שפדיחות לקבל אפילו בשכונה...על מה אתה מדבר, תגיד לי?!..

shlomi9999

שליחה על ידי shlomi9999 »

אורי אדום בנשמה כתב:

מה זה מזל, אחי...חבל על הזמן. לא ברור לי איך עדיין לא הביא 16 בטוטו עם המזל שלו...

שער בזמן פציעות במכתש בקרב על 6 נק', שלושער מצחיק שפדיחות לקבל אפילו בשכונה...על מה אתה מדבר, תגיד לי?!..

שער דקה 85 בכפר סבא.
שוד מזויין לאחר בונקר אדיר מול רעננה שלושער מצחיק מעוד יותר פדיחות(ואל תדבר איתי על ההחמצות בסוף שהכל כבר היה גמור)
2 שערים מכלום בעכו אחרי 3 קורות שלהם
שער מכלום בטדי.
אפרופו ר"ג שער מכלום של קוסטרוב לנגד השליטה במשחק.
שער יותר מקרי משל אלקיים מול לוד לא יכול להיות.

איזה קרב על 6 נקודות בר"ג?????????? 6 עולות יש וזה המזל של גיא לוי

אבל עזוב המזל הכי גדול שלו זה מאור מליקסון שמציל אותו כל פעם מחדש.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

shlomi9999 כתב:

שער דקה 85 בכפר סבא.
שוד מזויין לאחר בונקר אדיר מול רעננה שלושער מצחיק מעוד יותר פדיחות(ואל תדבר איתי על ההחמצות בסוף שהכל כבר היה גמור)
2 שערים מכלום בעכו אחרי 3 קורות שלהם
שער מכלום בטדי.
אפרופו ר"ג שער מכלום של קוסטרוב לנגד השליטה במשחק.
שער יותר מקרי משל אלקיים מול לוד לא יכול להיות.

איזה קרב על 6 נקודות בר"ג?????????? 6 עולות יש וזה המזל של גיא לוי

אבל עזוב המזל הכי גדול שלו זה מאור מליקסון שמציל אותו כל פעם מחדש.
איזה תגובות פסיכו נוירוטיות של הכאה עצמית שלך ושל אורי!
ממה בנוי היום משחק הכדורגל? אחרי שהדור הזה של המאמנים מלמדים כול פעוט
וזאטוט.קודם כול הגנה ולאחר מכן התקפה.כול הקבוצה עושה הגנה ולאחר מכן
התקפה.
מעטים אבל מעטים הגולים שמובקעים ממצבים של התקפה מסודרת.
שנראה לכם סטטיסטיקות של כמות הגולים עקב טעות בהגנה?
אבל זה בסדר שזה קורה אצלכם. זה אסור אנחנו צריכים להבקיע
מהתקפה מסודרת. שבסופה אנחנו ממתנים לאבוטבול עם עוד מספרת.
תתעוררו אנשים זה הכדורגל היום.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

הסניגור האדום כתב: איזה תגובות פסיכו נוירוטיות של הכאה עצמית שלך ושל אורי!
ממה בנוי היום משחק הכדורגל? אחרי שהדור הזה של המאמנים מלמדים כול פעוט
וזאטוט.קודם כול הגנה ולאחר מכן התקפה.כול הקבוצה עושה הגנה ולאחר מכן
התקפה.
מעטים אבל מעטים הגולים שמובקעים ממצבים של התקפה מסודרת.
שנראה לכם סטטיסטיקות של כמות הגולים עקב טעות בהגנה?
אבל זה בסדר שזה קורה אצלכם. זה אסור אנחנו צריכים להבקיע
מהתקפה מסודרת. שבסופה אנחנו ממתנים לאבוטבול עם עוד מספרת.
תתעוררו אנשים זה הכדורגל היום.

אני יודע, ומסכים ברמת העיקרון, פשוט אמרתי נזרום עם התיזה של הבחור, ונוכיח לו שגם לשיטתו הוא טועה.

שלח תגובה