החזרת השוטרים ליציע?? ברצינות?!
לא! לא! לא!!!
רחוקים 2 שניות מלהיות שוב בכותרות..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: רחוקים 2 שניות מלהיות שוב בכותרות..
Amit M כתב:החזרת השוטרים ליציע?? ברצינות?!
לא! לא! לא!!!
הרע במיעוטו, ולא יעזור כלום!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
יופי, נחמד שמדברים ככה מפחד על הכבוד של הקהל ולא מתוך הבנה שהקוון יכול היה, חס וחלילה, להיפגע. זו אחת מהבעיות! מעבר לכך, העובדה שכמעט כל היציע שר ׳היום ראיתי אוהד ביתר ונתתי לו דקירה׳. כמה אוהדים שמחו לשמוע שדקרו אוהד בית׳ר, יופי שלא עשו חגיגה מרוב שמחה! ובכלל לא דיברנו על עצם זה שאוהד נדקר בדרך. יאללה זה ספורט!
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
אם אתה הולך להופעה כזו או אחרת וקורה בה איזשהו מקרה אבטחתי, האשם יהיה מי ששכר את חברת האבטחה וארגן את הארוע.אליק כתב:כן, וההנהלה גם אשמה שלא יורד שלג בב"ש!
נו בחייאת ראבק...למה להיסחף?
אותו דבר גם במכרש הכדורגל, לא ייתכן שההנהלה תתחמק מאחריות שלה. היא אחראית להעסיק את חברת האבטחה והיא אחראית
לבדוק שהיא עושה את העבודה שלה כמו שצריך. תבינו כל מה שקורה בתחומי האצטדיון הוא באחריות של המועדון!!!!
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
הסדרנים הם פשוט בדיחה לא מוצלחת.
נגד מכבי ת"א פרצו מס' קטטות בשער 5 והם פשוט העדיפו להשקיף עליהן ממרחק בטוח, כשכוח משטרתי אם היה במקום - היה גורר כמה מהמתפרעים באותו משחק לזינזאנה.
שלא לדבר על זה שאין שום פיקוח והרחקה של מי שקורא קריאות גזעניות.
להכניס בקבוק עם פקק למגרש זה קל מאוד (מחביאים את הפקק במקום שהסדרן לא בודק בו - ואחרי שנכנסים פשוט שולפים החוצה וסוגרים את הבקבוק), אבל אם הייתה הרתעה הולמת (ולצערי יש אוהדים שלא מבינים עדיין איזה השלכות יש לדבר כזה - עזיבה של אלונה, הפסד טכני, רדיוס, קנס וכו') אני בספק אם אותו אדם היה מרשה לעצמו לזרוק את הבקבוק.
נגד מכבי ת"א פרצו מס' קטטות בשער 5 והם פשוט העדיפו להשקיף עליהן ממרחק בטוח, כשכוח משטרתי אם היה במקום - היה גורר כמה מהמתפרעים באותו משחק לזינזאנה.
שלא לדבר על זה שאין שום פיקוח והרחקה של מי שקורא קריאות גזעניות.
להכניס בקבוק עם פקק למגרש זה קל מאוד (מחביאים את הפקק במקום שהסדרן לא בודק בו - ואחרי שנכנסים פשוט שולפים החוצה וסוגרים את הבקבוק), אבל אם הייתה הרתעה הולמת (ולצערי יש אוהדים שלא מבינים עדיין איזה השלכות יש לדבר כזה - עזיבה של אלונה, הפסד טכני, רדיוס, קנס וכו') אני בספק אם אותו אדם היה מרשה לעצמו לזרוק את הבקבוק.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
ערן כתב:
אם אתה הולך להופעה כזו או אחרת וקורה בה איזשהו מקרה אבטחתי, האשם יהיה מי ששכר את חברת האבטחה וארגן את הארוע.
אותו דבר גם במכרש הכדורגל, לא ייתכן שההנהלה תתחמק מאחריות שלה. היא אחראית להעסיק את חברת האבטחה והיא אחראית
לבדוק שהיא עושה את העבודה שלה כמו שצריך. תבינו כל מה שקורה בתחומי האצטדיון הוא באחריות של המועדון!!!!
נו באמת, כמה סיסמאות ריקות מתוכן!
לשיטתך - אז תעמיד לדין גם את ראש הממשלה על כל רצח פלילי/לאומני שהמשטרה/צה"ל לא הצליחו למנוע.. המדינה כולה היא תחום אחריותו, לא?
אורי אדום בנשמה כתב:
הרע במיעוטו, ולא יעזור כלום!!
מצטער, אבל לא.
כח עתודה משטרתי מחוץ לגבולות האצטדיון מספיק בהחלט לטיפול במקרים שדורשים התערבות שכזו.
גם שוטרים לא מרתיעים בפני זריקת חפצים ביציע... שנה שעברה ראיתי דברים שנזרקים לעבר השוטרים עצמם כך ש...

ההנהלה צריכה להעביר הוראה לאחראי אבטחת המשחקים.
שאסור להכניס שום בקבוק לתחומי המגרש!!! עם פקק או בלי פקק..
מסכים גם עמית,ראינו גם בתקופה שהיו שוטרים בתוך המגרש
חפצים עפו..
אולי כדאי להוסיף מצלמות אבטחה..
שאסור להכניס שום בקבוק לתחומי המגרש!!! עם פקק או בלי פקק..
מסכים גם עמית,ראינו גם בתקופה שהיו שוטרים בתוך המגרש
חפצים עפו..
אולי כדאי להוסיף מצלמות אבטחה..
- הפועל עולה
- Title: הפועל עד המוות
הסדרנים לא אפקטיבים בכל הקשור למעצרים ואכיפה, אני מסכים פה עם אורי אדום בנשמה
אף אחד לא בעד להחזיר את השוטרים אבל אולי אין ברירה ???
אף אחד לא בעד להחזיר את השוטרים אבל אולי אין ברירה ???
גם אם זה כואב אותך אוהב!!
- אורי אדום בנשמה
Amit M כתב:כח עתודה משטרתי מחוץ לגבולות האצטדיון מספיק בהחלט לטיפול במקרים שדורשים התערבות שכזו.
ראינו באמת איך זה הספיק עם כל הקטטות ההמוניות שפרצו העונה באינספור מגרשים. יש למישהו ספק שמדובר בפועל יוצא להעדר גרומי אכיפה?
Amit M כתב:גם שוטרים לא מרתיעים בפני זריקת חפצים ביציע... שנה שעברה ראיתי דברים שנזרקים לעבר השוטרים עצמם כך ש...
כשיש שוטרים, מרשים לעצמם הרבה פחות ואין פה בכלל ויכוח. המציאות העונה במגרשים מוכיחה את זה.
וגם כאשר מעיזים למרות השוטרים, לפחות אז הוא יעצר במיידי!