דרבי נוער אחד אפס להפועל דקה 65
דרבי נוער אחד אפס להפועל דקה 65
בדרבי הנוער שמתקיים כעת מובילה הפועל באר שבע משער של לוטם זינו בדקה ה32
Re: דרבי נוער אחד אפס להפועל דקה 65
1-0 לנו
לוטם זינו דקה 32
לוטם זינו דקה 32
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מצוין, באר שבע אדומה ובדרך לחזרה לליגה הבכירה לנוער. נס ציונה ניצחה היום?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הפועל ב"ש מנצחת 1-0 את מכבי ב"ש בדרבי משער של לוטם ז'ינו בדקה ה35.
ממה שאני מבין,נס ציונה סיימה היום בתיקו (עוד לא אומת לחלוטין),מה שאומר פער 6 בפסגה לב"ש.
שבוע טוב ושגם הבוגרת תביא לנו מעט נחת.
ממה שאני מבין,נס ציונה סיימה היום בתיקו (עוד לא אומת לחלוטין),מה שאומר פער 6 בפסגה לב"ש.
שבוע טוב ושגם הבוגרת תביא לנו מעט נחת.
- The red one
כן, נס ציונה סיימו בתיקו את המשחק שלהם, הפער בצמרת גדל ל6 נקודות למרות שהמשחק של הנוער שלנו לא היה כל כך טוב - העיקר 3 הנקודות!
בס"ד
מעולה.
עם פער של מס' נקודות בצמרת יהיה ניתן לתת לחלק מהנוער הזדמנות בבוגרים מבלי לפגוע בסיכויי הנוער לעליית ליגה.
מעולה.
עם פער של מס' נקודות בצמרת יהיה ניתן לתת לחלק מהנוער הזדמנות בבוגרים מבלי לפגוע בסיכויי הנוער לעליית ליגה.
משחק חלש של קבוצת הנוער שלנו וחבל שכך נראה הנוער של באר שבע אז באמת העיקר ניצחונות בדוחק על הליגה השנייה זה מה שאנחנו שווים עצוב
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
אנשים פה חושבים על תוצאות ועל עליית ליגה אבל שוכחים שהמטרה העיקרית של קבוצת הנוער היא להצמיח שחקנים לגיטימיים לקבוצה הבוגרת בליגת העל.
לפי איך שאני מבין שקבוצת הנוער ניראית (מודה - לא ראיתי משחקים שלהם) - לא פלא שקלינגר לא מחזיק מהם.
לפי איך שאני מבין שקבוצת הנוער ניראית (מודה - לא ראיתי משחקים שלהם) - לא פלא שקלינגר לא מחזיק מהם.
הפועל אני כבר משתגע
- dardasmiley
אני חושב שלפחות לגבי העונה הזו המטרה היא לא להצמיח שחקנים אלא לעלות ליגה.
מחלקת נוער בליגה הראשונה מושכת אליה שחקנים הרבה יותר טובים (במיוחד שיש באזור בתי ספר לכדורגל של כל המועדונים הגדולים).
קלינגר לא סופר את הנוער מפחדנות ולא משום סיבה אחרת, לדעתי, מכלוף שראינו בתחילת העונה טוב בהרבה מרביבו, משה אסולין לא נופל מז'אן ואבו לאבן הרבה הרבה יותר טוב מבסיט. והדבר הנוסף שהם מביאים איתם שזר לא יביא, זה מלחמה ורצון להאדיר את הפועל ב"ש, כמו גם הסבלנות שיקבלו מהקהל...
מחלקת נוער בליגה הראשונה מושכת אליה שחקנים הרבה יותר טובים (במיוחד שיש באזור בתי ספר לכדורגל של כל המועדונים הגדולים).
קלינגר לא סופר את הנוער מפחדנות ולא משום סיבה אחרת, לדעתי, מכלוף שראינו בתחילת העונה טוב בהרבה מרביבו, משה אסולין לא נופל מז'אן ואבו לאבן הרבה הרבה יותר טוב מבסיט. והדבר הנוסף שהם מביאים איתם שזר לא יביא, זה מלחמה ורצון להאדיר את הפועל ב"ש, כמו גם הסבלנות שיקבלו מהקהל...
בס"דdardasmiley כתב:אני חושב שלפחות לגבי העונה הזו המטרה היא לא להצמיח שחקנים אלא לעלות ליגה.
מסכים.
בעיקר על הקטע של אי שיתוף שחקני הנוער.
אפשר לחשוב שג'אן,בסיט,ביסו ועוד אלף בלופים שעברו פה בשנים האחרונות טובים יותר משחקני הנוער,אם היו נותנים להם חצי מהזמן שנותנים להם אני בטוח שהיינו רואים לפחות עוד שני שחקני בית בהרכב.