קצת סדר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

קצת סדר

שליחה על ידי נדב סגרון »

אז ככה אני אומר את האמת אני כל היום חושב על מצב הקבוצה אבל אין לי כח לכתוב אהבתתי פעם עכשיו פחות.
מתחילת העונה יש פה המון אבל המון באלגן עם המאמן רוב האוהדים צריך להודות באמת מחפשים מה לא טוב במאמן מתחילת העונה תוך כדי תירוצים לא מובנים ולא ברורים כמו- סימונימני,הזזת ספסלים(למי זה אכפת),אלול המנהיג הבלתי מעורר(אני אישית גם לא אהבתי מה שהוא עשה איתו) אז זהו זה חלק מהתירוצים המפגרים יש עודכמה דברים שהם יותר חשובים כמו חיבור שיטה וכל מיני כאלה.אני ירשום כמה דברים שמפריעים לי וכמה שאני מאוד אוהב אותם בגיא לוי תעזרו לי להחליט מה מנצח כי אני כבר ממש לא יודע.
חיובי
-אין ולא נירא לי שיהיה מאמן שמשתף ובונה שחקנים צעירים כמו גיא לוי ועוזרו שעכשיו בשעה מאוחרת שכחתי את שמו.
-סוף סוף יעש פה מאמן שלא אכפת לו מכלום והוא עושה מה שהוא רואה לנכון, אתם חייבים להודות עם כמה שזה מעצבן תמיד חלמנו על מאמן שלא ישים עלינו כי לא לרוב שמקשיבים לנו נשארים באותה ליגה.
-לא היה פה בכל העשר שנים האחרונות קבוצה שהשחקנים שלה נלחמים במגרש כמו השנה,שחקנים אוכלים דשא בישבלו וגם מקצת מקורות מאוד נהנים איתו.
-שקט ושלווה בין רוב השחקנים לבינו משהו שכימעט בלתי אפשר עם סגל של 30 שחקנים, לא נלחץ מהפסדים,לא משתגע מתיקו תמיד היה צריך איזה מרגיע עירוני כזה שירגיע קצת את השחקנים.
-סוף סוף יש פה מישהו שמנסה לחנך אותכם להפסיק לעשות כל *** לסמל ומכניס אותכם לפרופורציות תבינו סמל היום זה דבר נדיר וכרגע יש לנו כזה רק בשער!!!!
שלילי
-בראש ובראשונה השיטה שרוב האנשים פה לא מתים עליה.
-דבר שני חיבור עם קהל אני לא חושב שהוא עושה מספיק בישביל להתחבר למרות שגם לקהל יש חלק גדול.
-גם קשור בשיטה וזה הריסת אוהד קדוסי אין מה לעשות קדוסי וגיא תפנים את זה לא מספר 9 הוא לא מסתדר עם שני בלמים הוא חייב אבל חייב עוד חלוץ שיפנה לא שטחים ויעזור לו אתה הורג אותו.
-תגובה למשחק איטית למדי ולא מספיקה ואני לא מדבר על רמת השרון שלרוע המזל לפני כל חילוף פתאום בא גול שהרס את אפקט החילוף,החילופים נעשיים בדקות מאוחרות מדי וגם לא כאלה משנים את המשחק.
-משחק התקפה איטי מתפרצות לרוב שלא זזות אי עזרה מספקת של הקישור שבשיטה הנוכחית חייב לדחוף יותר קדימה ולא ללכת על החצי בהתקפה שלנו.
-מגנים לא תמיד תוקפים מספיק גם משהו שמאוד חשוב ב 4-5-1 (שונא את השיטה הזאת)
-ומשישהו שאני מאוד אוהב בקבוצה וזה פדידה בבשקה גיא תן לו יותר דקות אין מת עליו מגיע לו.

וזהו לא ניראה לי שיש עוד דברים קריטים אבל באמת שאני כבר לא יודע מה להחליט אבל בדבר אחד אני בטוח גיא לוי מקצוען לפחות ברוב נהדברים אבל עדיין תעזרו לי להחליט טוב או לא טוב לא יודע כבר!!!!!
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: קצת סדר

שליחה על ידי RedRock »

איש יקר!!
איזה כיף לראות אותך כאן :)

עשית פה אחלה קיבוץ. אם אתה שואל אותי...ה"חיובי" לוקח. למרות שיש כמה דברים נכונים ב"שלילי", הסיבות שציינת ב"חיובי" בנוסף לעובדה שפשוט אסור, אסור, אסור להחליף פה מאמן כל חצי שנה (ואף פחות) אלה דברים משמעותיים יותר וגורמים לי לבחור ב"חיובי".

בכל מקרה,
ברוך הבא ותכתוב הרבה, תתחיל מקצת והחיידק יחזור, מבטיח! :)

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

קשה שלא להסכים עם רוב הדברים. בסיטואציה בה אנחנו נמצאים וכשאנחנו מתים כבר לעוף מהליגה הזו, הסיבה
היחידה לפטר מאמן היא מבחן התוצאה. כרגע לאחר 13 מחזורים גיא לויעומד במבחן התוצאה.
בשורה התחתונה אנחנו נמצאים במקום שמוביל לליגת העל. אמרתי לא פעם שלבקש כדורגל אטרקטיבי
זו פריביליגיה (במיוחד בשלב כזה של העונה) וצריך להתרכז באיסוף נקודות. המשחק ביום שישי היה אנטי כדורגל וצריך למצוא את האיזון.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

נדב אמרת דברים כדורבנות (למען הסר ספק - אני לא יכול שלא להסכים איתך גם לגבי החלק השלילי...).
לצערי חוסר הפרופורציה של המוחים\ מקללים הצליחה להוציא גם אותי מפרופורציות בתגובות התומכות שלי בגיא.
אין ספק שרק טוב יבוא מזה שיחול שינוי לפחות בכל מה שקשור בהשארת קדוסי לבד בחוד למשל.
כבר אמרתי שאם אין תוצאות - צריך וחייב לשנות - ולצערי השבוע החולף לא הניב תוצאות כמצופה ממשחקים נגד קבוצות כאלו (למרות שאני חושב שאם היינו מנצחים את רמה"ש - התיקו מול ירושלים היה מתקבל יותר בהבנה...) - אני מקווה שביום שישי הקרוב אכן ניראה שינוי מסויים בתצורת המשחק וכמובן שננצח.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

אני בהחלט מסכים עם הרוב, גם בחיובי וגם בשלילי.
אבל יש טיעון אחד מרכזי לוקח את כולם שאליק כבר אמר אותו לפניי אבל אני רוצה להרחיב קצת.
אסור!!!!!! לנו להחליף מאמן נוסף, צריך לתת לו את הזמן להראות שבאמת יש אצלנו שינוי.
אני יודע שהדבר קשה משום שהקהל רגיל שכאשר הוא מקלל מחליפים מאמן, זה התחיל בתקופתו
של ז'ינו ונמשך בעונה שעברה והשנה חייבים לעצור את זה!!!
הסיבה היחידה לפטר מאמן זה אם המצב נורא מאוד וכרגע הוא ממש לא כזה לכן גיא
צריך להשאר המאמן!!!!!!!
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

8red כתב:אני מקווה שביום שישי הקרוב אכן ניראה שינוי מסויים בתצורת המשחק וכמובן שננצח.
לא ניראה לי שצריך לדאוג לגבי שינויים אני מבטיח לך שהוא יעשה כמה שינויים ...
תמונה

שלח תגובה