הפועל ב"ש - בני סכנין, דיון רשמי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: הפועל ב"ש - בני סכנין, דיון רשמי

שליחה על ידי זה שי ! »

הילה חדד כתב:אני לא מבינה שי מה אתה רוצה,

תפטר את קלינגר מאור יחזור?!?!?!

חלאס עם הלבכות הזה על מאור כל הזמן, וואי אתה יכול לחרפן!!!!

תחליט, אמרת לשמור את הכסף ולהביא 2-3 שחקנים טובים. סבבה אז בנתיים אנחנו מנסים להסתדר עם ראזק ולוי, החבר שלך, בסדר?

יאללה שחרר בחייאת, אין לי כוח כבר לראות כמה אתה אוהב לבכות על מאור. מיצינו. לא הבנתי מה לא היה ברור בזה.
נכון לשמור את הכסף אבל למה לשחרר את מאור באמצע עונה זה משהו שלא מובן לי ??
למכור אותו בסוף השנה ולקנות בכסף הזה 2 3 שחקנים טובים
אולי ההינו מוציאים משהו מהעונה הזאת עם מאור בלעדיו אין לנו סיכוי
מקסימום לעבור את עפולה .. !
ולוי עדיף על החבר שלך השוער המסריח הזה שאת מגוננת עליו כל הזמן במקום להתעסק בשיער שלו שיתעסק באיך הוא עוצר כדורים !
3 שנים אני אומר שאין לנו קבוצה בלי מאור .. !
ככה זה שלא משקעים בתחילת כל עונה באיזה שחקן תותח
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

חבר, אתה חופר!

גיא שחר

שליחה על ידי גיא שחר »

שי צודק,בלי מאור החלק ההתקפי נראה חסר יצירתיות...ראזק שחקן מצויין לדעתי,אבל זה שחקן להביא ולהשלים קישור אחורי מושלם יחד עם סוארז.
ראזק שחקן 50\50,הוא לא דריבליסט ובטח לא יחליף את מליקסון.
שאר השחקנים שהגיעו אין צורך לפרט עליהם...אסולין,לוי וצגאי אולי מייצגים הכי טוב את הפועל באר שבע - מבוגרת,בלי טעם ולא מקצועית.

עוד שאלה שאני שואל את עצמי מתחילת העונה...
לקח זמן,אבל בסוף הבינו שסוארז לא בלם,כל הכבוד! אבל סוארז תיפקד מצויין בתור בלם ויחיאל ממש לא מגיע לקרסוליים שלו,אני מאוד מכבד את הקמפיין של הפועל באר שבע לשמור לאבי יחיאל על הכושר בגילו,אבל הבנאדם גמור...ניסיון שמה ניסיון,הוא לא שווה כלום.
ראיין אדלי אף פעם לא אכזב אותנו,הוא קצת כבד אבל הוא מחפה על האיטיות שלו עם המון פיזיות וחוכמת משחק,הוא צעיר ויכול להשתלב מצויין עם גביש.
למה הוא לא פותח ?
ברגע שאדלי יצבור דקות,הוא וגביש ישמשו כצמד חמד לדעתי...ויהיה כיף לראות שהם אלה שעומדים במרכז ההגנה שלנו.
יחד עם סוארז וראזק בקישור האחורי אפשר לפתח הגנה מצויינת,לא נצטרך לפחד מהחורים של אילוז ודוידזאדה כי יהיה מי שיכסה אותם...ולא איזה זקן שגמר את הסוס מזמן.

לא צריך להילחץ ממועד ההעברות שעומד להיגמר ולהביא חלוץ מבוגר שלא יוסיף שום דבר כמו שריקי,צריך ללכת על חלוץ צעיר וטוב כמו עומרי רון מכפר סבא ולהחזיר את יינון ברדה...שחקן בית שיעלה גרושים ועם קצת תמיכה מקצועית יכול להתפתח כחלוץ מצויין.
עוד משהו שהייתי מוותר עליו זה חיפוש מחליף למליקסון,הקבוצה התרגלה לשחק עם מאור ופיתחה סגנון משחק שמתאים למאור...עכשיו הקבוצה צריכה לפתח סגנון משחק חדש עם שילוב שחקני נוער מוכשרים כמו צחי מכלוף.
The Camels 05' Never Gives Up

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ערב שהתחיל עם הסעה שנתקעת 10 דקות לפני שמגיעים לסכנין בכניסה לכפר ערבי לא יכול להיגמר טוב, אז בקצרה:

אוהד כהן - יכול לקרות לכל שוער. תרדו ממנו כבר - זה מה שיש לנו עד סוף העונה הזאת.
רביבו - מ-י-ו-ת-ר. רק שיצא התחלנו לשחק.
עבדול ראזק - עונה על הציפיות, טכני, אפקטיבי, והכי חשוב עשה רושם של שחקן חכם שמבין את המשחק.
ערן לוי ואסולין - שני פרובוקטורים שמתעסקים יותר בלצעוק על השופט/שחקנים אחרים במקום לשחק.
סוארס - תותח.
קלינגר - לא סוד שלא ממש הולך בזמן האחרון ויש כמה החלטות/החתמות במחלוקת, אבל כמו שנאמר עד שמאמן לא יישאר פה שתי עונות רצוף לא נוכל להתקדם לשום מקום.

E26

שליחה על ידי E26 »

אוהדים מה כואב לכם לשמוע את האמת בפנים?? היא קשה אה? תעזבו את שי בשקט הא צודק ואומר את האמת ואין מה לעשות!!

שי צודק !

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
ידידאל,איך נראה משחק האגפים שלנו אתמול מבחינה הגנתית?
אני באופן אישי חושב שלעלות עם רביבו וערן לוי כשחקני אגף זו טעות חמורה והפקרות הגנתית.
שניהם לא עושים הגנה ובטח שלא רודפים אחרי מגנים,מול קבוצה טובה יותר מסכנין שתתקיף עם המגנים והקשרים בצוותא לאילוז ודודזאדה יהיה קשה מאוד להתמודד.
לא מפתיע שכבר אתמול קיבלנו גול בראש (למרות שאוהד היה חייב לקחת את הכדור).

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אני חושב שלעלות עם רביבו זה טעות חמורה.
משחק האגפים לא נראה טוב לא הגנתית ולא התקפית עד שעבדול ראזק נכנס.

אם כבר ערן לוי אז באמצע מאחורי החלוצים, למרות שהוא כן עושה מאמצים באגף ונראה יותר טוב מרביבו שם.

המגנים שלנו דרך אגב למרות המהירות והאופי ההתקפי שלהם מאוד לא אפקטיביים בהתקפה מבחינת בישולים/הכנסות כדור, אבל זה כבר מתחילת העונה.

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

שליחה על ידי הסניגורון... »

yedidel כתב:אני חושב שלעלות עם רביבו זה טעות חמורה.
משחק האגפים לא נראה טוב לא הגנתית ולא התקפית עד שעבדול ראזק נכנס.

אם כבר ערן לוי אז באמצע מאחורי החלוצים, למרות שהוא כן עושה מאמצים באגף ונראה יותר טוב מרביבו שם.

המגנים שלנו דרך אגב למרות המהירות והאופי ההתקפי שלהם מאוד לא אפקטיביים בהתקפה מבחינת בישולים/הכנסות כדור, אבל זה כבר מתחילת העונה.
*מתחילת המילניום.

בכל אופן, אם אנחנו לא נכנס לשוונג רציני ב3-4 משחקים הקרובים, אז אפשר כבר לתכנן את העונה הבאה .

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

https://www.youtube.com/watch?v=8EwrEiM ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;

אי אי אוהד כהן כמה שוער מפגר אתה יכול להיות
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

פשוט גול עצמי של כהן. חבל.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר: