שלליאור ז'אן אין מקום בהרכב....
ובינתיים גם לדוד רביבו עד שיוכיח אחרת!!
ריח של שינוי באוויר, יהיה מעניין לראות את ראזק וסוארס ביחד בקישור האחורי בליגה....
מקווה שקלינגר הבין (ליאור ז'אן...)
- אדום_בלב_לעולם_ועד
Re: מקווה שקלינגר הבין
אם חלון ההעברות עדיין לא נסגר צריך לנסות ולעשות קופה על רביבו.
בסיט חייב ללכת ויפה חצי עונה קודם וגם על ז'אן לא אזיל דמעה אם לא יהיה איתנו יותר.
בסיט חייב ללכת ויפה חצי עונה קודם וגם על ז'אן לא אזיל דמעה אם לא יהיה איתנו יותר.
הפועל אני כבר משתגע
עם כל הכבוד לצגאי ונאסר, אני לא חושב שמצבנו כל כך טוב בקישור ההתקפי שאפשר לוותר על ראזק מצד ימין. יהיה אותו סיפור כמו עם ריקרדו ונמצא את עצמנו לא מייצרים מצבים
אני מאוד מקווה שהאינדיקציה שלך לריח של השינוי לא נובע מהמשחק של היום, שלא תשכח שעפולה 2 ליגות מתחתיך.אדום_בלב_לעולם_ועד כתב:שלליאור ז'אן אין מקום בהרכב....
ובינתיים גם לדוד רביבו עד שיוכיח אחרת!!
ריח של שינוי באוויר, יהיה מעניין לראות את ראזק וסוארס ביחד בקישור האחורי בליגה....
גם ה4-1 הזה לא גורם לי ליפול מהכיסא, היה צפוי שלקראת הסוף הם יפלו מהרגליים.
מה שכן, לראות את רביבו פותח על הספסל הייתה סוג של הפתעה חיובית. כמו גם שאני מקווה שקלינגר הבין שבסיט לא ממש שייך למקצוע.

- אדום_בלב_לעולם_ועד
חחח ברור שלא התכוונתי לשינוי מהמשחק היום........
התכוונתי לשינוי בחשיבה של קלינגר לספסל את ז'אן ורביבו
התכוונתי לשינוי בחשיבה של קלינגר לספסל את ז'אן ורביבו

לא שינוי ולא נעליים, ז'אן קצת פצוע ומכאן הספסול...לגבי רביבו אם הוא לא יפתח מול אשדוד אז נגיד שיש שינוי. אני חושב כמו ידידאל שעדיף את ראזק בצד ימין או שמאל ושלא יתבזבז בקישור האחורי.
בס"ד
אני לא יודע אם זה מצחיק או עצוב אבל הפועל ב"ש עדיין לא ניצחה משחק שג'אן סיים אותו (אלא אם כן תרעננו את זיכרוני).
ע"פ one:
משחקים שג'אן פתח בהם בהרכב-אחוזי הצלחת הקבוצה עומדים על 36% (שחלק לא מבוטל מהם מגיע מתוצאות טובות אחרי שהוחלף לדוגמא:מכבי פ"ת).
במשחקים בהם ג'אן לא פתח-אחוזי הצלחת הקבוצה עומדים על 80% (!!!).
אני חושב שהמסקנה ברורה.
אני לא יודע אם זה מצחיק או עצוב אבל הפועל ב"ש עדיין לא ניצחה משחק שג'אן סיים אותו (אלא אם כן תרעננו את זיכרוני).
ע"פ one:
משחקים שג'אן פתח בהם בהרכב-אחוזי הצלחת הקבוצה עומדים על 36% (שחלק לא מבוטל מהם מגיע מתוצאות טובות אחרי שהוחלף לדוגמא:מכבי פ"ת).
אני חושב שהמסקנה ברורה.
אני לא חשוב שז'אן סיים אף משחק מאז שהגיע לכאן...yossi כתב:בס"ד
ע"פ one:
אני חושב שהמסקנה ברורה.
אני גם לא זוכר משחקים שהוא לא פתח (מאז שהוא הגיע)
אני לא חושב שז'אן סיים אף משחק מאז שהגיע לכאן...yossi כתב:בס"ד
ע"פ one:
אני חושב שהמסקנה ברורה.
בס"דyedidel כתב:
אני לא חושב שז'אן סיים אף משחק מאז שהגיע לכאן...
ע"פ one הוחלף 9 פעמים וע"פ ספורט5 8 פעמים.