עדיין זוכר שדאגת להעלים לנו כרטיסי נוער וליצור בכניסה לחץ ודוחק שלא היה מבייש רכבת לטרבלינקה..
עדיין זוכר איך הגנת על האוהדים (אמנם הם רק 30, אבל זה גם נחשב) התמימים שלך..
עדיין זוכר איך עמדת מול המצלמות ובלי טיפת בושה האשמת את אוהדי הפועל ב"ש בפגיעה בקוון..
אותן שעתיים מהסיבוב הקודם עדיין רצות לי בראש, ואני מאושר שהיום הגיעה הנקמה, בעיקר בגלל שזאת נקמה ספורטיבית.
חיפשתי מישהו שהניצחון הכי מגיע לו, וזכית בזה ביושר רב.
מאחל לך עוד הרבה שבתות כאלה..
אפס מאופס!!
לגולש ג'קי בן זקן
Re: לגולש ג'קי בן זקן
אהבתיChen כתב:עדיין זוכר שדאגת להעלים לנו כרטיסי נוער וליצור בכניסה לחץ ודוחק שלא היה מבייש רכבת לטרבלינקה..
עדיין זוכר איך הגנת על האוהדים (אמנם הם רק 30, אבל זה גם נחשב) התמימים שלך..
עדיין זוכר איך עמדת מול המצלמות ובלי טיפת בושה האשמת את אוהדי הפועל ב"ש בפגיעה בקוון..
אותן שעתיים מהסיבוב הקודם עדיין רצות לי בראש, ואני מאושר שהיום הגיעה הנקמה, בעיקר בגלל שזאת נקמה ספורטיבית.
חיפשתי מישהו שהניצחון הכי מגיע לו, וזכית בזה ביושר רב.
מאחל לך עוד הרבה שבתות כאלה..
אפס מאופס!!
אגב, שהוא יצא מהמגרש הוא קיבל הרבה ריקודים מהאוהדים שלנו מסביב לאוטו שלו
ואני זוכר גם כיסא אחד שרוף בווסרמיל ביציע האורחים.
מעניין מה ג'קי יגיד על זה
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
מה אתה רוצה מג'קי? אוהדי ב"ש אשמים. לאורך כל המשחק עוררנו פרובוקציות,גררנו את האולטראס האשדודים לשגעון,הפקענו מחירי כרטיסיםמוטי כתב:ואני זוכר גם כיסא אחד שרוף בווסרמיל ביציע האורחים.
בכניסה,יצרנו דוחק בכניסה לאיצטדיון,התבטאנו באלימות לאורך כל השבוע,שלחנו את זיו אברג'יל שיספר על מידע מודיעיני וע"י כך יצרנו פאניקה
ואלימות בקרב האשדודים.

בס"ד
כמה משמח היה לראות אותו יושב חסר אונים על הספסל האשדודי ולא יודע איפה לקבור את עצמו,פשוט עונג צרוף.
שכן ירבו שבתות כאלו.
כמה משמח היה לראות אותו יושב חסר אונים על הספסל האשדודי ולא יודע איפה לקבור את עצמו,פשוט עונג צרוף.
שכן ירבו שבתות כאלו.
תענוג,פשוט תענוג לראות אותו יושב על הספסל ואוכל חמישיה.מאחל לו תבוסות כאלה עד סוף חייו.
נערך לאחרונה על ידי AS1 ב 06 פברואר 2011, 23:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: נא לשמור על תרבות הדיון
סיבה: נא לשמור על תרבות הדיון
המשפט הראשון לא היה במקום!
המשפט הראשון לא היה במקום!