https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 18,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;8) גאווה ישראלית. הפועל ב"ש של העונה היא סיפור הצלחה. ניר קלינגר מדביק את הקבוצה, טלאי אחר טלאי, ויוצר תלכיד שמשקף נאמנה את הכדורגל הישראלי. ערן לוי (הישראלי בכושר הטוב בליגה היום), דוד רביבו וליאור אסולין הם דוגמא קלאסית לכדורגלנים ישראלים שעם קצת יותר השקעה ואורח חיים ספורטיבי, היו מגיעים לאירופה ולקבוצות קצת פחות קיקיוניות מתחתית הטבלה בליגה הבלגית. אבל הם העדיפו שלא, נשארו בארץ ועכשיו הם הפכו את הפועל ב"ש לקבוצת פלייאוף עליון לגיטימית, שעוד עשויה בסוף העונה להכריע את זהות האלופה.
האליפות עוברת בוסרמיל?
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
האליפות עוברת בוסרמיל?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: האליפות עוברת בוסרמיל?
כשחייבים למלאות מכסת דפים, חייבים גם לאלתר... כתב קשקשן וחסר מושג.
סיפור הצלחה? תוצאה הפוכה מול אשדוד, וההגדרה כישלון היתה הרבה יותר משקפת.. ושיתעדכן שפלייאוף עליון הוא לא יותר מעמידה ביעדים, ונכון לרגע זה אפילו שם אנחנו לא.
לגבי דויד רביבו בכלל כל מילה מיותרת. להזכיר אותו באותה נשימה עם אסולין זה בדיחה.
סיפור הצלחה? תוצאה הפוכה מול אשדוד, וההגדרה כישלון היתה הרבה יותר משקפת.. ושיתעדכן שפלייאוף עליון הוא לא יותר מעמידה ביעדים, ונכון לרגע זה אפילו שם אנחנו לא.
לגבי דויד רביבו בכלל כל מילה מיותרת. להזכיר אותו באותה נשימה עם אסולין זה בדיחה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אתה לא אוהד הייתי דאה בו בפני אחרים.אורי אדום בנשמה כתב:כשחייבים למלאות מכסת דפים, חייבים גם לאלתר... כתב קשקשן וחסר מושג.
ולצד המקצועי, אין לך מושג בכדורגל אם אתה אומר שרביבו לא שחקן טוב ומוביל בקבוצה לפחות העונה הוא כזה.
שחקן שמבשל לך שערים וגם מכניס שערים.
כדורגל זה לא הצד החזק שלך כנראה, למשיך לעודד ותן למבינים להעביר ביקורת.
"האליפות עוברת בוסרמיל".... אין דבר יותר מעליב מזה לקבוצה ששואפת לחזור ולהיות קבוצה גדולה...
אני שונא כשאומרים את זה
אני שונא כשאומרים את זה
שונא שונא שונא
לא יכול לשמוע את המשפט הזה
לא יכול לשמוע את המשפט הזה
מתה, מתה על ההתנשאות שלך!!AsafNOKIA כתב: אתה לא אוהד הייתי דאה בו בפני אחרים.
ולצד המקצועי, אין לך מושג בכדורגל אם אתה אומר שרביבו לא שחקן טוב ומוביל בקבוצה לפחות העונה הוא כזה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
AsafNOKIA כתב: אתה לא אוהד הייתי דאה בו בפני אחרים.
נו, אז מסתבר שכולנו פה חסרי מושג חוץ ממך, אדון קאפלו..
הקיצר ליצן, עשה סלטה..
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 07 פברואר 2011, 21:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
למרות שלא חושבת שניתן להגדיר בכל מצב את העונה ככשלון כי ראו שיפורים בלא מעט דברים-אני מסכימה עם רוב הדברים שכתבת פה.אורי אדום בנשמה כתב:כשחייבים למלאות מכסת דפים, חייבים גם לאלתר... כתב קשקשן וחסר מושג.

תמותי עד מחר, זאת האמת ואני לא מתנשא אין לכם כבוד לשחקנים שלכם.morfa כתב:
מתה, מתה על ההתנשאות שלך!!
אוהדי כפיי טובה, כשיש לכם טוב אתם לא מרגישים אותו.
שכחתם שהיה לכם את אייל שן ואת יוסי אופיר שרק אמרו ליאור ג'אן כולם כן כן כן כמו כלבים עם ריר.
אחרי כמה זמן לא אל תיתן לו לשחק, כאילו לפניי זה היה לכם את צ'אבי.
ושחכתם 2 בישולים מול אשדוד + 2 שערים מול אשדוד ובניית התקפה לגול של המהפך.
שחכתם תגול מול הפועל חיפה ואני בטוח שיש עוד, אין לכם כבוד לשחקנים שלכם נקודה ננעלים על שחקן 2 ומתעלמים מהשאר כאילו אתם עודים להם טוב שאתם קוראים להם בשם.
הייתם מתים להיות רבע מאוהדי הפועל ת"א וואלה לא משנה מי משחק נותנלים לו ביטחון של מלך.
מגעילים אתם
תגיד אדון אסף...בינינו? כמה דוד משלם לך כדי שתכתוב את זה?
הפועל אני כבר משתגע
אז ככה, לא דיברתי על הדברים שאמרת אלא על איך אמרת אותם...AsafNOKIA כתב:
תמותי עד מחר, זאת האמת ואני לא מתנשא אין לכם כבוד לשחקנים שלכם.
אוהדי כפיי טובה, כשיש לכם טוב אתם לא מרגישים אותו.
שכחתם שהיה לכם את אייל שן ואת יוסי אופיר שרק אמרו ליאור ג'אן כולם כן כן כן כמו כלבים עם ריר.
אחרי כמה זמן לא אל תיתן לו לשחק, כאילו לפניי זה היה לכם את צ'אבי.
ושחכתם 2 בישולים מול אשדוד + 2 שערים מול אשדוד ובניית התקפה לגול של המהפך.
שחכתם תגול מול הפועל חיפה ואני בטוח שיש עוד, אין לכם כבוד לשחקנים שלכם נקודה ננעלים על שחקן 2 ומתעלמים מהשאר כאילו אתם עודים להם טוב שאתם קוראים להם בשם.
הייתם מתים להיות רבע מאוהדי הפועל ת"א וואלה לא משנה מי משחק נותנלים לו ביטחון של מלך.
מגעילים אתם
לאחר קריאה של התגובות שלך הגעתי לכמה מסקנות -
1. כל מי שלא מסכים עם הדעה שלך הוא אוטומטית טיפש ולא מבין בכדורגל.
2. נשים בהכרח לא מבינות בכדורגל.
3. כל שבוע אתה מתבלבל לחשוב שהפורום הזה הוא בעצם מנג'ר...
4. אתה מתנשא.
נ.ב - אני מכבדת מאוד את (רוב) אוהדי הפועל תל אביב אבל אני ממש לא מתה להיות רבע מהם... לא בא לי לשיר על אהובה תומר ז"ל או על הבן של מוני פנאן ז"ל או אפילו להכין בובה בדמות הבן של השוער של מכבי ת"א שנפצע קשה בתאונה...