ליאור ז'אן מסרב לעזוב!
אזגי עצבני...
הבעלים של הפועל אשקלון זועם על הקשרים של בני יהודה והפועל ב"ש, שסירבו להצטרף לקבוצתו ותוקף אותם באופן חסר תקדים:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 65,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
תכל'ס? צודק הבנאדם. שחקנים מעדיפים להתפנק להם ולקבל משכורות דימיוניות בלי לעשות כלום מאשר להגיע לקבוצות במקומות קצת יותר מרוחקים ולעבוד במקצוע שלהם.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 65,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
תכל'ס? צודק הבנאדם. שחקנים מעדיפים להתפנק להם ולקבל משכורות דימיוניות בלי לעשות כלום מאשר להגיע לקבוצות במקומות קצת יותר מרוחקים ולעבוד במקצוע שלהם.
הפועל אני כבר משתגע
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
ליאור ז'אן מסרב לעזוב!
כנראה שניר קלינגר הבין את זה מהר מאוד. אבל מה לעשות שהבחור סירב לעזוב. ליאור ז'אן הבנו שאתה מעבר לשיא אבל למה שתעזוב את גן העדן ? את העמידה הבלתי מחייבת שלך על המגרש לטובת פרוספר איזגי.
Re: ליאור ז'אן מסרב לעזוב!
אני מציע גם לז'אן וגם לאפק לבדוק משפטית אפשרות לתביעה, גם בשל חשיפה נתוני שכר. לא מצליח להבין איך הכדורגל מלא בכל כך הרבה סמרטוטים כמו אזגי וחבריו.הסניגור האדום כתב:כנראה שניר קלינגר הבין את זה מהר מאוד. אבל מה לעשות שהבחור סירב לעזוב. ליאור ז'אן הבנו שאתה מעבר לשיא אבל למה שתעזוב את גן העדן ? את העמידה הבלתי מחייבת שלך על המגרש לטובת פרוספר איזגי.
- הסניגור האדום
התכוונת לסמרטוטים אפק וז'אן? טעות לעולם חוזרת.yedidel כתב:
אני מציע גם לז'אן וגם לאפק לבדוק משפטית אפשרות לתביעה, גם בשל חשיפה נתוני שכר. לא מצליח להבין איך הכדורגל מלא בכל כך הרבה סמרטוטים כמו אזגי וחבריו.
העובדות מדברות בעד עצמם למה אתה מגן עליהם? הכלומים האלה צריכים ללכת לאלף רוחות הם בושה וחרפה לכדורגל. ואני מדבר על ז'אן במיוחד שחקן ללא מחוייבות ללא כבוד לעצמו ולמקצוע שלו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מצד אחד הפנייה שלו לתקשורת מגעילה מאוד, והדרך גם שוב, מגעיל לחלוטין, אבל ופה האבל הוא גדול!
הנושא הזה מוזר ואף מעבר לכך, ששחקנים לא ירצו לשחק במועדון כי הוא בתחתית של אותה ליגה שבא השחקנים משחקים, ושהמועדונים לא רוצים את אותם שחקנים...
לזה אני קורא שחקנים בלי נשמה, לא פלא שליאור ז'אן נראה פה תמיד רע מאוד ממתי שהוא הגיע......
הנושא הזה מוזר ואף מעבר לכך, ששחקנים לא ירצו לשחק במועדון כי הוא בתחתית של אותה ליגה שבא השחקנים משחקים, ושהמועדונים לא רוצים את אותם שחקנים...
לזה אני קורא שחקנים בלי נשמה, לא פלא שליאור ז'אן נראה פה תמיד רע מאוד ממתי שהוא הגיע......
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מישל זה לא קשור אחד לשני. אנשים כמו אזגי, שחושפים נתוני משכורת של אנשים פרטיים ולא משנה באיזה מקצוע ומתבטאים כמו בהמות מזכירים לנו יו"ר אחרים מהעבר ומהווה (אתה יודע על איזה אני מדבר).הסניגור האדום כתב: התכוונת לסמרטוטים אפק וז'אן? טעות לעולם חוזרת.
העובדות מדברות בעד עצמם למה אתה מגן עליהם? הכלומים האלה צריכים ללכת לאלף רוחות הם בושה וחרפה לכדורגל. ואני מדבר על ז'אן במיוחד שחקן ללא מחוייבות ללא כבוד לעצמו ולמקצוע שלו.
לגבי ז'אן ואפק? הגיעו לבאר שבע ובני יהודה, לא מצליחים עד עכשיו, עושים את הבחירות שלהם. אף אחד לא הכריח את המועדונים שלהם להחתים אותם על החוזים שהם החתימו איתם.
ומה אתה מבלבל את המוח על ז'אן? מחוייבות זאת הבעיה שלו? הוא פשוט ברמה שכרגע לא מתאימה לנו ולדעתי גם ירודה מהרמה הרגילה שלו בשנים עברו, אבל זה ממש לא קשור לחוסר מחוייבות, דווקא אותו לא ראיתי הולך על המגרש שהוא שיחק.
תודה.yedidel כתב:
מישל זה לא קשור אחד לשני. אנשים כמו אזגי, שחושפים נתוני משכורת של אנשים פרטיים ולא משנה באיזה מקצוע ומתבטאים כמו בהמות מזכירים לנו יו"ר אחרים מהעבר ומהווה (אתה יודע על איזה אני מדבר).
לגבי ז'אן ואפק? הגיעו לבאר שבע ובני יהודה, לא מצליחים עד עכשיו, עושים את הבחירות שלהם. אף אחד לא הכריח את המועדונים שלהם להחתים אותם על החוזים שהם החתימו איתם.
ומה אתה מבלבל את המוח על ז'אן? מחוייבות זאת הבעיה שלו? הוא פשוט ברמה שכרגע לא מתאימה לנו ולדעתי גם ירודה מהרמה הרגילה שלו בשנים עברו, אבל זה ממש לא קשור לחוסר מחוייבות, דווקא אותו לא ראיתי הולך על המגרש שהוא שיחק.

- הסניגור האדום
תודה! בגלל אמירות כאלה אנחנו מקבלים קבוצה של סחבות בלויות לצערי אז יאללה חאלס עם הרכרוכיות הזו,הילה חדד כתב:
תודה.
ידידאל אם היו זורקים אותם לכלבים הייתי באמת מצדד בדבריך,אבל על מה אתה מדבר על כאלה שכבוד וגנטלמניות אבד מזמן בלקסיקון שלהם,
אלה שלא מכבדים שלא יבקשו שיכבדו אותם.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
במובן מסויים יש צדק מסויים בדברים של אזגי, אבל בא נאמר בעדינות שמוטב שיסתכל בראי.. - התדמית הרווחת סביבו לא ממש משמשת אבן שואבת לשחקנים, בטח לא במצב לא כזה נואש כמו ז'אן ואפק.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני לא מבין ממה אתם מתרעמים כמה פעמיים שחקנים לא באו ולא רצו לבוא לפה בכלל משיהו מבאר שבע עשה רעש כזה מה לעשות לא כלשחקן רוצה לשחק במועדון מסויים אין מה לעשות אזגי מתנהג כמו עבריין נקודה
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
yedidel כתב:
מישל זה לא קשור אחד לשני. אנשים כמו אזגי, שחושפים נתוני משכורת של אנשים פרטיים ולא משנה באיזה מקצוע ומתבטאים כמו בהמות מזכירים לנו יו"ר אחרים מהעבר ומהווה (אתה יודע על איזה אני מדבר).
מזל שיש פה את ידידאל להציל את המולדת...
שני הצדדים מתנהגים מסריח אין פה מה לעשות .. כל אחד מושך לצד שלו
מצד אחד כך ניראים כדורגלנים בישראל .. וזה " עלק ספורטאים "
מצד שני הפרופסור הזה צריך פסיכולוג עם הדיבור שלו שחושב שחייבים לו משהו
עדיף את הכדורגל שלנו בלי השלושה האלה בוא נסכם כך .. חח
זה שי !
מצד אחד כך ניראים כדורגלנים בישראל .. וזה " עלק ספורטאים "
מצד שני הפרופסור הזה צריך פסיכולוג עם הדיבור שלו שחושב שחייבים לו משהו
עדיף את הכדורגל שלנו בלי השלושה האלה בוא נסכם כך .. חח
זה שי !

- dardasmiley
אני לא מבין מה הבעיה שלו? באמת שאני לא מבין...
רשום באיזה מקום ששחקן חייב להגיע לשחק באשקלון? אם היא הציעה לו את החוזה שהוא מקבל עכשיו?
שניהם משחקים בקבוצות שנלחמות על פלייאוף עליו מבחינתם לעבור לקבוצה שנלחמת נגד הירידה זה הרעת תנאים, למה שמישהו ירצה לעשות את זה לעצמו?
למה שמישהו מבחירה ילך לשחק תחת עזורע?????
וחוצמזה לפחות בנוגע לז'אן המרחק בטוח לא יכול להיות תירוץ כי בפעם האחרונה שבדקתי ב"ש דרומית יותר מאשקלון והוא מגיע לכאן כל יום...
פרוספר אזגי הזה אחד ההזויים...
רשום באיזה מקום ששחקן חייב להגיע לשחק באשקלון? אם היא הציעה לו את החוזה שהוא מקבל עכשיו?
שניהם משחקים בקבוצות שנלחמות על פלייאוף עליו מבחינתם לעבור לקבוצה שנלחמת נגד הירידה זה הרעת תנאים, למה שמישהו ירצה לעשות את זה לעצמו?
למה שמישהו מבחירה ילך לשחק תחת עזורע?????
וחוצמזה לפחות בנוגע לז'אן המרחק בטוח לא יכול להיות תירוץ כי בפעם האחרונה שבדקתי ב"ש דרומית יותר מאשקלון והוא מגיע לכאן כל יום...
פרוספר אזגי הזה אחד ההזויים...
זה חבל מאוד שאוהדי הפועל ב"ש שוכחים מהר מאוד שבמשך שנים היינו מוקצים על ידי שחקנים מהמרכז, ורק ואך ורק לקראת פרישה היו מוכנים לשקול אותנו כאפשרות גם תמורת יותר כסף משיקבלו במרכז.
נכון הזמנים השתנו ותדמיתנו קצת השתפרה אך אל לנו ליפול לפח הזה ולתקוף אישית שחקן שלנו שנמצא כרגע בתקופה פחות טובה, אל נשכח ליאור ג'אן שיחק בכל נבחרות ישראל, שחקן הרכב קבוע! במכבי תל אביב בשנים האחרונות, אז לא הולך לו כרגע, נו ומה? ואביתר אילוז נמצא בכושר שיא? ושחקני הבית שלנו תותחי על?
אל תהיו שונאי חינם, אל תהפכו את האוהדים של ב"ש לחסרי סבלנות ברמה כזו שבה יגידו 'אוהדי ב"ש? אי אפשר להצליח אצלם'
תנו צ'אנס, יש לבן אדם חוזה עד סוף העונה, מה אתם הייתם עושים? הולכים לפח של אשקלון או נשארים באוויר הנקי בב"ש?
נו באמת, פרופורציות אף פעם לא היו לאוהדי ב"ש
אולי נתחיל???
נכון הזמנים השתנו ותדמיתנו קצת השתפרה אך אל לנו ליפול לפח הזה ולתקוף אישית שחקן שלנו שנמצא כרגע בתקופה פחות טובה, אל נשכח ליאור ג'אן שיחק בכל נבחרות ישראל, שחקן הרכב קבוע! במכבי תל אביב בשנים האחרונות, אז לא הולך לו כרגע, נו ומה? ואביתר אילוז נמצא בכושר שיא? ושחקני הבית שלנו תותחי על?
אל תהיו שונאי חינם, אל תהפכו את האוהדים של ב"ש לחסרי סבלנות ברמה כזו שבה יגידו 'אוהדי ב"ש? אי אפשר להצליח אצלם'
תנו צ'אנס, יש לבן אדם חוזה עד סוף העונה, מה אתם הייתם עושים? הולכים לפח של אשקלון או נשארים באוויר הנקי בב"ש?
אולי נתחיל???
צודק סומסוםsumsum כתב:זה חבל מאוד שאוהדי הפועל ב"ש שוכחים מהר מאוד שבמשך שנים היינו מוקצים על ידי שחקנים מהמרכז, ורק ואך ורק לקראת פרישה היו מוכנים לשקול אותנו כאפשרות גם תמורת יותר כסף משיקבלו במרכז.
אולי נתחיל???
מישל מה נהיה מימך???