ליאור ז'אן מסרב לעזוב!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

Re: ליאור ז'אן מסרב לעזוב!

שליחה על ידי הילה חדד »

סומסום, אל תעוף על כולם... רק מישל קיבל קצת סיבוב.. כל השאר בסדר.
תמונה

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

לצערי "פני הקבוצה כפני אוהדיה" רכרוכיים אמרנו,אני רוצה עבודה אני רוצה מחייבות לא מקבל את זה אני מעיף אותם,
נמאס להיות הלוינשטיין של הכדורגל הישראלי, נדמה לי שאנחנו תחנת מעבר תחנה של הגיל השלישי של הכדורגל הישראלי,
ואם בטעות מישהו חוזר לעצמו תוך שבוע אתה שומע שיש קבוצה במרכז שמתעניינת בו,
נמאס מהבינוניות שיש כאן בשלוש שנים האחרונות,הנחמדות של אלונה יועצי האחיתופל שמופיעים כאן לבקרים או האוהדים הנחמדים
שלנו שנותנים לעוברי אורח להרגיש טוב,
ליאור ז'אן היה גרוע מהיום הראשון שהוא הגיע לכאן אז מי שחושב שכתוב לי על המצח "אח רחמן" בבית האבות הפועל באר שבע שיגיד לי.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הסניגור האדום כתב:לצערי "פני הקבוצה כפני אוהדיה" רכרוכיים אמרנו,אני רוצה עבודה אני רוצה מחייבות לא מקבל את זה אני מעיף אותם,
נמאס להיות הלוינשטיין של הכדורגל הישראלי, נדמה לי שאנחנו תחנת מעבר תחנה של הגיל השלישי של הכדורגל הישראלי,
ואם בטעות מישהו חוזר לעצמו תוך שבוע אתה שומע שיש קבוצה במרכז שמתעניינת בו,
נמאס מהבינוניות שיש כאן בשלוש שנים האחרונות,הנחמדות של אלונה יועצי האחיתופל שמופיעים כאן לבקרים או האוהדים הנחמדים
שלנו שנותנים לעוברי אורח להרגיש טוב,
ליאור ז'אן היה גרוע מהיום הראשון שהוא הגיע לכאן אז מי שחושב שכתוב לי על המצח "אח רחמן" בבית האבות הפועל באר שבע שיגיד לי.
+1
וקלינגר הבין מה שאת ואני ועוד רבים הבנו לגביי ז'אן, אבל אי אפשר לשחרר אותו ואנחנו תקועים עם שחקן ששווה 0 מחויבות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: אזגי עצבני...

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

8red כתב:הבעלים של הפועל אשקלון זועם על הקשרים של בני יהודה והפועל ב"ש, שסירבו להצטרף לקבוצתו ותוקף אותם באופן חסר תקדים:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 65,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

תכל'ס? צודק הבנאדם. שחקנים מעדיפים להתפנק להם ולקבל משכורות דימיוניות בלי לעשות כלום מאשר להגיע לקבוצות במקומות קצת יותר מרוחקים ולעבוד במקצוע שלהם.
אני חושב שהדיון כאן צריך להתחלק לשני חלקים -
בחלק הראשון, אין ספק שהעובדה שהפועל באר שבע הרשתה להפועל אשקלון לפנות לליאור ז'אן מלמדת על כך שניר קלינגר לא חושב שז'אן מתאים להפועל באר שבע.
אני חושב שהעובדה שז'אן העדיף להישאר בספסל החם בבאר שבע עם המשכורת הנדיבה ולא ללכת לאשקלון שם הוא היה רואה דקות משחק מלמדת המון על הכדורגלן הישראלי בכלל ועל ז'אן בפרט.
השחקנים בישראל הם לא מקוצענים ועצלנים וז'אן הוא דוגמא מצוינת לכך. הוא מעדיף לייבש את הספסל ולהרוויח משכורת נדיבה מאשר לעבור לקבוצת תחתית ולשחק כדורגל. הסיכון עבורו בלרדת ליגה לא שווה דקות משחק. לדעתי הצעד הזה מלמד יותר מכל על ז'אן עצמו שכניראה לא מאמין בעצמו מספיק ומוכן להישאר שחקן ספסל עד סוף השנה.
הצעד הזה של ז'אן מאוד מאכזב אותי. הגנתי על ז'אן לא מעט מתחילת השנה והוא איבד את כל ההערכה שהיה לו אצלי.
עם זאת, חובה לציין כי אף אחד לא הכריח את הפועל ב"ש להשאיל את ז'אן ממכבי ת"א ולהביא אותו לקבוצה ולכן אם ז'אן לא מעוניין, כמובן שלא צריך להכריח אותו לעזוב.

החלק השני מתייחס לפרוספר אזגי. מנהל שמזכיר מאוד את אלי זינו. הדרך שהוא מתבטא בה, הקיצוניות של הדברים וסילוף הדברים גורמים לי לסלידה מהבחור. גם אם ז'אן ואפק מתנהלים בצורה חובבנית זה לא אומר שצורת הניהול שלו חובבנית פחות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

חבר'ה אתם מדברים כאילו זה נדב קידר או ביסו או משהו. הוא כולה לא בהרכב שני משחקים בגלל פציעה, אולי הוא החליט שהוא רוצה להיאבק על המקום שלו ולא לעבור לקבוצה פחות טובה בגלל שבוע אחד?

אה ומישל, יש כמה שחקנים שהייתי מעיף על חוסר מחויבות לפני ז'אן.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

yedidel כתב:חבר'ה אתם מדברים כאילו זה נדב קידר או ביסו או משהו. הוא כולה לא בהרכב שני משחקים בגלל פציעה, אולי הוא החליט שהוא רוצה להיאבק על המקום שלו ולא לעבור לקבוצה פחות טובה בגלל שבוע אחד?

אה ומישל, יש כמה שחקנים שהייתי מעיף על חוסר מחויבות לפני ז'אן.
ידידיאל לדעתי אתה טועה ואני אסביר לך גם למה, סטטסטית כל זמן שהשחקן הזה ליאור ז'אן על המגרש כל הדברים הלא טובים קורים לקבוצה, אז מצד אחד אם הוא יפתח יש סיכוי שהקבוצה תפסיד, אבל מצד שני צריכים לתת לו לשחק כי הוא מקבל כאן משכורת והוא שחקן שלנו לכאורה...

אולי דוד רביבו הוא פישר זקן שלא עושה את העבודה, אבל לפחות שהוא עושה זה נראהי ותר טוב מאדון ליאור לא יודע לשחק כדורגל ז'אן...

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אני לא מבין מה אתם רוצים מזאן או מרביבו
תסתכלו מה יש לנו בצד ימין של ההגנה ..?
למה על זה אף אחד לא מדבר
גרוטאה מהלכת
ועוד קפטן חחחח
סומסום מה יש לך להגיד על זה?
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

זה שי ! כתב:אני לא מבין מה אתם רוצים מזאן או מרביבו
תסתכלו מה יש לנו בצד ימין של ההגנה ..?
למה על זה אף אחד לא מדבר
גרוטאה מהלכת
ועוד קפטן חחחח
סומסום מה יש לך להגיד על זה?
זה שי !
שששש הוא שחקן בית,הפרה הקדושה שלנו. :גשם:

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

messiah כתב:
שששש הוא שחקן בית,הפרה הקדושה שלנו. :גשם:
לא מבין את הטענות לאילוז. נותן את העונה הטובה בקרירה שלו למרות שהוא משחק בתפקיד שלא מתאים לו. יש מישהו בסגל שיכול לשחק בצד ימין ויהיה טוב יותר? לא לדבר על העובדה שלאורך כל העונה מי שמשחק על האגף של אילוז זה רביבו שלא עושה הגנה מה שעוד יותר מקשה על אביתר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

משה אוחיון כתב: לא מבין את הטענות לאילוז. נותן את העונה הטובה בקרירה שלו למרות שהוא משחק בתפקיד שלא מתאים לו. יש מישהו בסגל שיכול לשחק בצד ימין ויהיה טוב יותר? לא לדבר על העובדה שלאורך כל העונה מי שמשחק על האגף של אילוז זה רביבו שלא עושה הגנה מה שעוד יותר מקשה על אביתר.
תמיד מישהו אחר אשם ולא אילוז אתה משהו .. אתה !
ומה לפני שנתיים שלוש ארבע חמש גם רביבו שיחק לידו נוו אתה בדיחה
עונה טובה בקריירה שכל הקריירה שלו היתה גרועה ..
תפקיד לא שלו ואללה חשבתי שזה המשחק הראשון שלו מול אשדוד .. הבנאדם משחק פאקינג אולי 7 שנים מגן ימני
ומה אתה לא מבין מה יותר מ70 אחוז מהגולים נגדך באים מהצד שלו ..
בקיצור שנה הבאה קנדה וכל מילה מיותרת
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

משה אתה מזכיר לי את הצולעת שהלכה להבחן לדגמן דוגמנות מסלול, כל פעם אומרת, 'שיט אתמול דווקא צלעתי פחות, מה קרה היום'?
אילוז הוא החוליה החלשה בקבוצה, ללא ספק, לא יודע לעצור כדור, מחליק אפילו מלחץ קל, מגביה למגרשי הטניס, וגם אם פוגע, הרי שכל קבוצה יריבה יודעת שדרך אילוז היא תחגוג.
זה שהוא הרע במיעוטו לא הופך את מיקומו בהרכב לראוי/נכון/טוב
ומעניין אותי היה לראות את פניך שצפיתה במשחק נגד עפולה שהוא היה מתחת לכל ביקורת נגד קבוצה באמת חלשה, ולא שזו הייתה הופעה מפתיעה-זה מה שהוא יכול ויודע
וזה שתגיד שאין לו תחליף כרגע זה לא אומר שבעונה הבאה הוא צריך להיות בהרכב או בכלל בסגל, תסכים? ובאגף ימין כיום אין לו מקום כקשר ולא גם כ50-50 או 40-40

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

אתם תמיד מביאים את הבעיות
פעם אחת תביאו פתרונות

אני מסכים שאנחנו צריכים מגן ימני, קלינגר כנראה חושב אחרת
עכשיו בואו ותגידו לי איזה מגן ימני עדיף, ומתחנן אל תגידו אבי יחיאל

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אמרתי, העונה הזו מתה מבחינתי, מבחינתי אני לא מקבל תירוץ כמו 'אין משהו אחר בסגל' לפחות אל תגנו על השחקן כאילו הוא עונה ראשונה בקבוצה, אני מכבד את הבן אדם לא יורד עליו אישית וספציפית כי אני שונא, אני לא שונא אני חושב שלא טוב ואולי יכול להיות מחליף
אבל לומר שהוא בעונה טובה? נו באמת..
החוליה החלשה.
לעונה הבאה, יובא זר או מגן ימני מוכח מאחת מקבוצות הצמרת (קנדה?)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

בואו נסכם לגבי אילוז שאם עד לעונה הנוכחית הוא היה גרוע, הרי שהעונה הוא השתדרג לבינוני+. לא יותר מזה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אתם מדברים כאילו כל המגנים הימניים הם איזו מציעה, יחסית לליגה הישראלית יש לנו אחלה של מגן ימני, למה כל הזמן להיות אנטי כלפיו.

וכן ליאור ז'אן יותר גרוע כי הוא משחק כמו סליחה על הביטוי ועל התיאור, הוא משחק כמו נקבה!
הוא משתזף ששחקנים של היריבה באים מולו ועוד.

אילוז אומנם משחק לא טוב והוא לא השחקן הכי מושלם שיש אבל הוא לפחות מנסה ורוצה, הוא עושה גליצ'ים ונלחם...

אני מעדיף את אילוז עד שיעלה מישהו מהנוער מאשר לרעות בשדות זרים גם בעמדת המגן הימני, דיי אי אפשר לשרוד ללא שחקני בית.

אגב תשימו לב שבכל המשחקים שבהם אילוז פתח ואדון ליאור ג'אן לא שיחק הפועל באר שבע ניצחה, אז מי פה בדיוק (העונה לפחות) החוליה החלשה...?

שלח תגובה