נקבע מועד משחק הליגה הקרוב בבית מול הפועל ת"א- מוצ"ש ב-19:30
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נקבע מועד משחק הליגה הקרוב בבית מול הפועל ת"א- מוצ"ש ב-19:30
נקווה להתאושש דווקא מכיוון לא צפוי..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
Re: נקבע מועד משחק הליגה הקרוב בבית מול הפועל ת"א- מוצ"ש ב-19:30
מפתיע, הייתי בטוחה שיהיה ביום שני.
מצויין, שעה טובה.
מצויין, שעה טובה.

אם היינו מנצחים היינו בשני
אולי ההזדמנות האחרונה לפצות במשהו את קהל האוהדים למוד האכזבות ולגרום לנו להאמין שעוד אפשר להציל משהו מהעונה הזאת.
הפועל אני כבר משתגע
בס"ד
שיקרינו לשחקנים את המשחק אתמול של ספורטינג חיחון מול בארסה,שילמדו מלחמה מה היא.
מצטרף לניר.
שיקרינו לשחקנים את המשחק אתמול של ספורטינג חיחון מול בארסה,שילמדו מלחמה מה היא.
מצטרף לניר.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
ממש מבאס. הייתי בטוח שהמשחק ביום שני אז לקחתי משמרת בעבודה בשבת בערב. עכשיו אני צריך לדפוק להם ברז
clark kent כתב:ממש מבאס. הייתי בטוח שהמשחק ביום שני אז לקחתי משמרת בעבודה בשבת בערב. עכשיו אני צריך לדפוק להם ברז
חחחחח... אני מקווה בשבילך שהמנהל/האחראי שלך לא קורא סמוי פה, כדי שלא יעלה על ה'מזימות' שלך..

אה, ומה זה משנה מוצ"ש או שני? ההפסד הוא אותו הפסד...
יש לי שאלה אלייך - אם היינו מגיעים למשחק הזה אחרי ניצחון על פ"ת, עדיין היית בא עם הגישה הזאת של "ההפסד ידוע מראש"?dudi2002 כתב:
חחחחח... אני מקווה בשבילך שהמנהל/האחראי שלך לא קורא סמוי פה, כדי שלא יעלה על ה'מזימות' שלך..![]()
אה, ומה זה משנה מוצ"ש או שני? ההפסד הוא אותו הפסד...
הרי כמו שראינו - כל משחק לגופו.
נכון שיחסי הכוחות על הנייר בבירור לא לטובתנו וגם וסרמיל זה ממש לא מה שהיה פעם.
מצד שני אני חושב שטוב לבוא למשחק הזה עם דף נקי, לעודד, לדחוף ומה שיהיה - יהיה.
פשוט לבוא, להשתדל להנות ממה שאפשר בלי ציפיות, בלי תקוות שווא ובלי להתעצבן ולכן גם בלי להתאכזב מהתוצאה הסופית.
כמו שמשה אמר - צריך להפנים שהחומר שממנה עשויה הקבוצה השנה הוא בינוני מאוד ולכן צריך לקבל את זה שגם השנה אנחנו נהיה בפליאוף האמצעי, כשהתמקמות בסוף הסיבוב במקום השישי ומעלה שתכניס אותנו לפליאוף העליון תהיה בונוס ולא יותר מזה.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
dudi2002 כתב:חחחחח... אני מקווה בשבילך שהמנהל/האחראי שלך לא קורא סמוי פה, כדי שלא יעלה על ה'מזימות' שלך..![]()
יש לי סיוטים מהקטעים האלה

גם אם ינצחו את הפועל ת"א הם ידאגו לקלקל את זה מול רמת גן.
אנחנו כל כך נוחים להפועל ת"א,כל כך קל לנצח אותנו ובמיוחד הפועל ת"א המהירה.
עם סגל בינוני שמכיל בתוכו בהרכב,רביבו,יחיאל,אילוז,אוהד כהן קשה להאמין..החבר'ה האלה מתאימים לכל קבוצה ששואפת למרכז טבלה.
לא שאני מאשים את השחקנים הנ"ל:
רביבו-לא פורץ באגף ימין,וזה תוקע את ההתקפה..נכון הוא בעל ניצול מצבים נייחים נדיר,מאד רצוי שצגאי יתפוס את המקום
אילוז-יש לו אישיות מדהימה ורוח לחימה,אבל הוא באמת לא מתאים להגנה של קבוצת צמרת..יש לו מקום בליגת העל אני בטוח אבל לא בהכרח בקבוצה השואפת לצמרת
יחיאל-ראה ערך אילוז
אוהד כהן-עשה את שלו בכדורגל,עדיף להביא איזה שוער אפריקאי כמו רוב הקבוצות בליגה,השוער של אשקלון ממש מרשים,וכנ"ל של הפועל פ"ת בני יהודה
עם סגל בינוני שמכיל בתוכו בהרכב,רביבו,יחיאל,אילוז,אוהד כהן קשה להאמין..החבר'ה האלה מתאימים לכל קבוצה ששואפת למרכז טבלה.
לא שאני מאשים את השחקנים הנ"ל:
רביבו-לא פורץ באגף ימין,וזה תוקע את ההתקפה..נכון הוא בעל ניצול מצבים נייחים נדיר,מאד רצוי שצגאי יתפוס את המקום
אילוז-יש לו אישיות מדהימה ורוח לחימה,אבל הוא באמת לא מתאים להגנה של קבוצת צמרת..יש לו מקום בליגת העל אני בטוח אבל לא בהכרח בקבוצה השואפת לצמרת
יחיאל-ראה ערך אילוז
אוהד כהן-עשה את שלו בכדורגל,עדיף להביא איזה שוער אפריקאי כמו רוב הקבוצות בליגה,השוער של אשקלון ממש מרשים,וכנ"ל של הפועל פ"ת בני יהודה
- אורי אדום בנשמה
רביעיית השופטים: אלי חכמון, ניסן דווידי, דן אוצ'ניק ומשה בוחבוט.
לא מסכים, הסגל של הקבוצה להבדיל מהגדולות הוא מהטובים כשהדגש זה על שחקני הקישור וההתקפה,שגם ההגנה לא סופגת הרבה שערים ביחס לאחרות, עם כל זאת אני מאוד פסימי שב"ש תוציא תוצאה טובה נגד הפועל ת"א, כבר שנים שב"ש לא היצחה קבוצה גדולה בליגה, אולי השינוי יבוא העונה, כשהתחלנו עם תיקו רצוף עם מכבי חיפה, אולי.oshri26 כתב:אנחנו כל כך נוחים להפועל ת"א,כל כך קל לנצח אותנו ובמיוחד הפועל ת"א המהירה.
לדעתי אנחנו צריכים לשחק עם חלוץ אחד. כשנסאר, רביבו ולוי קשרים התקפיים. ובחוד אסולין או גבאי.