הפסד של קלינגר ועוד כמה דברים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

הפסד של קלינגר ועוד כמה דברים

שליחה על ידי נדב סגרון »

מלבד זה שכימעט ולא היה ספק שנפסיד כי מה לעשות אנחנו הפועל באר שבע וניצחנו שבוע שעבר חמש אפס. אבל אותי עיצבן שההכנה למשחק הייתה ביזיונית ומזלזלת אפילו בגלל כמה דברים:
-מי שראה את פתח תקווה בשבועות אחרונים ובמיוחד נגד מכבי תל אביב ראה שיש להם בעיקר משחק אגפים מעולה אז לא יכול להיות שאתה שם באגפים את רביבו ואסולין באגפים שהיכולת הגנתית של שניהם שואפת ל-0 במיוחד שבצד ימין שלנו יש את אילוז שקצת לוקה בהגנה ועל הצד שלו יש את זגורי שיודע קצת מה לעשות באגף ..
-בנוסף לנושא הקודם לא יכול להיות שתעלה נגד קבוצה בהתלהבות עם הרכב שיש בו גם את רביבו גם את אסולין גם גבאי גם ערן לוי גם אבדול ראזק מי לכל הרוחות מכל השחקנים האלה אמור לעזור להגנה????????????????????
-וכן אני לא מחזיק מנאסר וגם לא מצגאי אבל כן הם קשרים קצת יותר טובים מליאור אסולין אז דיי לאילתורים...
-כן אניח ושב שקלינגר צדק שהוא הוציא את לוי אם תבריזי אמר לו שהוא ירחיק אותו אבל למה להכניס את זאן לאמצע ואז את ראזק לשים באגף ועוד פעם לשנות את כל המשחק של הקבוצה ולעשות כזה באלגן בקבוצה ?

אז בבקשה קלינגר אל תקשיב לקהל שרוצה שני חלוצים אין מה לעשות לשום קבוצה בעולם אין פרבילגיה לשחק אם 5 שחקנים שחושבים שהם חלוצים ולא עושים הגנה אל תיהיה גיבור זה קרה לך פעמים העונה נגד ביתר ב-5-1 ונגד פתח תקווה דיי עם זה !!!!!!!!!!!

ועוד משהו השחקן שאני הכי בקבוצה הוא ליאור אסולין אבל אם קלינגר רוצה לחנך את הקבוצה הזאת שבוע בא על אף שאנחנו נגד הפועל תל אביב גם אסולין וגם רביבו ביציע מה שהם עשו לדוידזאדה אחרי הגול ה-3 זה ביזיון שייתבשו להם מה גם שרביבו החליק ואיבד את הכדור בגול ה-3 ואסולין איבד את הכדור בגול השני שיישבו וייסתמו את הפה המסריח שלהם במקום לצעוק על הילד שכן היה לו משחק גרוע אבל הוא בתקופה דיי טובה וצריך לחזק אותו במיוחד שמאז שמלקיסון עזב הוא צריך לזבול את רביבו איתו באגף שזה דבר נוראי בשביל מגן..
ואני זוכר שאריק אמר פה לפני כמה חודשים שצריך לשחרר את רביבו היום אני מסכים איתו

רביבו הביתה נכון הוא ניסה אתמול במחצית נכון יש לו אחלה בעיטות חופשיות אבל אני מוותר על כל זה אחרי אתמול...
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

Re: הפסד של קלינגר ועוד כמה דברים

שליחה על ידי 8red »

אפשר קצת יותר פרטים על העניין החמור הזה של אסולין ורביבו "יורדים" על דוידזאדה?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ADAM93

שליחה על ידי ADAM93 »

כן אני גם שמתי לב שבאיזה קטע במשחק אסולין צעק על דוידזאדה....יאללה כאילו אסולין יותר טוב. תאמין לי קלינגר לא פראייר הוא יראה את זה והוא כבר יטפל בזה.

סמל אישי של משתמש
shahs1

שליחה על ידי shahs1 »

ולחשוב שמכבי פתח תקוה רצו אותו בחלון הנוחכי..........

שלח תגובה