מה ציפית שקלינגר יגיד? תבריזי הזהיר אותי ופחדתי שערן לא ישלוט על עצמו אז הוצאתי אותו?הילה חדד כתב:
או שכן נוכל לדעת:
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 94307.html" onclick="window.open(this.href);return false;
שטבריזי יאמן.
- The red one
Re: שטבריזי יאמן.
תפסיקו לקשקש.
הוא יכול היה בקלות להרחיק את דובב גבאי (צהוב שני על נגיעת יד) ולא עשה את זה.
הוא שפט אתמול בסדר גמור.
מעניין אם היינו נותנים מחצית שנייה אדירה והפכים את התוצאה ויורדים מנצחים, גם אז מישהו היה מדבר על השופט.
ומעניין גם אם ערן לוי היה משחק עצבני עוד 10 דקות ומקבל אדום (ולא חסרו סיבות אתמול), הייתם אומרים שתבריזי לא בסדר.
מסכים מאוד עם מי שאמר שערן לוי מדקה 20 היה נראה כאילו שהוא הולך לקבל אדום ועוד יותר עם זה שלא מקבל את זה שזה ערן לוי.
עכשיו אני מבין למה כשהיינו בלאומית במשחק בקרית אליעזר שנגמר 2-2 עם תצוגה נפלאה של ערן, האוהדים של הפועל חיפה אמרו לי קחו אותו בחינם.
אני ממש לא נגד ערן לוי, אבל אני לא יכול לקבל את זה ששחקן מתנהג ככה והורס קבוצה.
אני הכי מאוכזב לגבי אתמול מקלינגר, כל השבוע חששתי מהאופוריה בקבוצה וכל הכתבות שעשו עלינו בתקשורת כאילו אנחנו ברצלונה. ציפיתי ממאמן כמו קלינגר, שאני מאוד מעריך שידע להוריד את השחקנים לקרקע ולאכול את הדשא. לא מובן לי איך זה היה בדיוק הפוך.
הוא יכול היה בקלות להרחיק את דובב גבאי (צהוב שני על נגיעת יד) ולא עשה את זה.
הוא שפט אתמול בסדר גמור.
מעניין אם היינו נותנים מחצית שנייה אדירה והפכים את התוצאה ויורדים מנצחים, גם אז מישהו היה מדבר על השופט.
ומעניין גם אם ערן לוי היה משחק עצבני עוד 10 דקות ומקבל אדום (ולא חסרו סיבות אתמול), הייתם אומרים שתבריזי לא בסדר.
מסכים מאוד עם מי שאמר שערן לוי מדקה 20 היה נראה כאילו שהוא הולך לקבל אדום ועוד יותר עם זה שלא מקבל את זה שזה ערן לוי.
עכשיו אני מבין למה כשהיינו בלאומית במשחק בקרית אליעזר שנגמר 2-2 עם תצוגה נפלאה של ערן, האוהדים של הפועל חיפה אמרו לי קחו אותו בחינם.
אני ממש לא נגד ערן לוי, אבל אני לא יכול לקבל את זה ששחקן מתנהג ככה והורס קבוצה.
אני הכי מאוכזב לגבי אתמול מקלינגר, כל השבוע חששתי מהאופוריה בקבוצה וכל הכתבות שעשו עלינו בתקשורת כאילו אנחנו ברצלונה. ציפיתי ממאמן כמו קלינגר, שאני מאוד מעריך שידע להוריד את השחקנים לקרקע ולאכול את הדשא. לא מובן לי איך זה היה בדיוק הפוך.
אני חושב שבסיטואציה שנוצרה אתמול אין מה להתאכזב מקלינגר,אני חושב שלפחות אני הייתי נוהג בדיוק כמותו ואפילו יותר מכך הייתי מוציא אותו 10 דקות אחרי הצהוב,ולא נותן לו לשחק עד שיבין איפוא הוא נמצא,מה זו ההיפקרות הזו? ככה לזלזל בקבוצה ובאוהדים שלה,הוא חייב לעשות סוויץ בראש ומהר הוא לא משחק יותר בקבוצות ללא יומרות,הוא משחק בקבוצה שמכוונת גבוה עם קהל גדול והוא נחשב שחקן מוביל,אסור לו להתנהג ככה,ותאמינו לי אם הוא רק יעשה את זה הוא יהפוך לשחקן הכי טוב בליגה חד משמעי כי כישרון אדיר יש לבחור הזה ברגליים.