מובסים בבית, שוב - ב"ש - הפועל ת"א 3-0: תגובות
לאיזה מצב הגענו יש לנו קבוצה של ילדים מה זה רמה של ליגה מאוד נמוכה
איזה הכנה לקוייה איזה 11 הוא פתח לנו 11 של נפלים לא זכור לי מתי פעם אחרונה אני הולך הביתה בשעה כזאת של משחק איזה הגנה קישור גרועים ביותר
היה צריך לפתוח התקפי לגמרי מה אתם רואים לא משנה הוא היבע את הקישור נו ומה קיבלנו מחצית שהיתה צרכיה להיות 6-0 פשוט אני לא יעקל את המשחק הזה איזה בושה ענקית תראו קבוצות אחרות נתניה הפועל חיפה הפועל עכו ובני יהודה כולם עברו אותנו אני קורא לקבוצה הפועל גועל נפשששששששששששששששששששששששששששששששששששש
איזה הכנה לקוייה איזה 11 הוא פתח לנו 11 של נפלים לא זכור לי מתי פעם אחרונה אני הולך הביתה בשעה כזאת של משחק איזה הגנה קישור גרועים ביותר
היה צריך לפתוח התקפי לגמרי מה אתם רואים לא משנה הוא היבע את הקישור נו ומה קיבלנו מחצית שהיתה צרכיה להיות 6-0 פשוט אני לא יעקל את המשחק הזה איזה בושה ענקית תראו קבוצות אחרות נתניה הפועל חיפה הפועל עכו ובני יהודה כולם עברו אותנו אני קורא לקבוצה הפועל גועל נפשששששששששששששששששששששששששששששששששששש
- dardasmiley
אווו תורידו ת'חולצות אתם עושים בושות
אין לכם כבוד!!!
אביתר אילוז קפטן? קפטן הנפילות אולי! איך יכול להיות שכל פעם שהוא עומד מול שחקן הוא פשוט נופל...
אתם קבוצה של אפסים בלי כבוד, במקום שתעלו ותאכלו את הדשא, תנסו, תלחמו, תראו נכונות, אתם נראים כמו הצל של עצמכם...
זבלים הייתם וזבלים תשארו...
ב"ש הייתה לפניכם ותהיה אחריכם מקווה שכל אחד מאלו ששותפים לבזיון העונה, מלבד הבודדים שעוד מנסים להראות משהו יסיימו את הקרירה בסוף העונה כי הם הכל מלבד שחקני כדורגל...
תשכחו מפלייאוף עליון, תקוו שלא נלחם נגד הירידה העונה...
אביתר אילוז קפטן? קפטן הנפילות אולי! איך יכול להיות שכל פעם שהוא עומד מול שחקן הוא פשוט נופל...
אתם קבוצה של אפסים בלי כבוד, במקום שתעלו ותאכלו את הדשא, תנסו, תלחמו, תראו נכונות, אתם נראים כמו הצל של עצמכם...
זבלים הייתם וזבלים תשארו...
ב"ש הייתה לפניכם ותהיה אחריכם מקווה שכל אחד מאלו ששותפים לבזיון העונה, מלבד הבודדים שעוד מנסים להראות משהו יסיימו את הקרירה בסוף העונה כי הם הכל מלבד שחקני כדורגל...
תשכחו מפלייאוף עליון, תקוו שלא נלחם נגד הירידה העונה...
הפועל שוב הפסידה
קשה להיות אוהד של באר שבע, לא נעים לשמוע איך מאיר איינשטיין מכנה אותנו קבוצה עלובה ויותר קשה להסכים איתו אבל זו האמת. שהשחקנים יראו את השידור שוב ושוב ושוב וישמעו איך מכנים אותם, שיקראו באתרי האינטרנט איך הם נראו ושיתביישו וגם לקלינגר יש חלק גדול בזה.
שיחשבו על הקהל המדהים הזה ועל זה שהם לא ראויים לקהל כזה. מבחינתי שבמחזור הבא נעלה עם הנוער, לפחות תיהיה סיבה ליכולת עלובה כזאת.
קשה להבין איך עולים רכים כל כך למשחק כזה חשוב? למה לא לכסח קצת? להראות שיהיה קשה לנצח פה.
לא ציפיתי לנצחון הערב, הפועל עולה עלינו בעשרות מונים אבל שוב בלי מלחמה? למה?למה להפוך את השם באר שבע לצחוק? וכבר לא מדובר בבאר שבעים שעושים במכנסיים אלא בליגיונרים עייפים.
אולי עדיף לחזור לימים שבאר שבעים עשו במכנסיים כי אז זה עלה פחות.
שבוע טוב.
שיחשבו על הקהל המדהים הזה ועל זה שהם לא ראויים לקהל כזה. מבחינתי שבמחזור הבא נעלה עם הנוער, לפחות תיהיה סיבה ליכולת עלובה כזאת.
קשה להבין איך עולים רכים כל כך למשחק כזה חשוב? למה לא לכסח קצת? להראות שיהיה קשה לנצח פה.
לא ציפיתי לנצחון הערב, הפועל עולה עלינו בעשרות מונים אבל שוב בלי מלחמה? למה?למה להפוך את השם באר שבע לצחוק? וכבר לא מדובר בבאר שבעים שעושים במכנסיים אלא בליגיונרים עייפים.
אולי עדיף לחזור לימים שבאר שבעים עשו במכנסיים כי אז זה עלה פחות.
שבוע טוב.
Re: הפועל שוב הפסידה
הסיבה לכל מה שאמרת היא פשוטה:לא אכפת להם מאתנו,לא מהסמל,לא מהחולצה.ישנם בודדים שאולי מעניין אותם (אסולין ואסולין,דוידזאדה,גביש,אילוז-כן אילוז,סוארז,ערן לוי ואדלי),אבל לכל השאר לא אכפת מאתנו אלא רק מהדולרים שנכנסים לחשבון הבנק.
- kamasutrance
- Title: This Is Terner
- יצירת קשר:
בעיברית קוראים לזה פחדנים-בשכונה קוראים לזה ״כוסיות״
שוב מקבלים את הפועל תל אביב לפני משחק חשוב בשבילם.... הפעם זה משחק העונה מול חייפה
בפעמים הקודמות זה היה לפני דרבי נראה לי ולפני משחק ראשון בליגת האלופות....
שוב משחקים מולם בעדינות כאיתו אנחנו צריכים לשמור על הרגליים ולא הם.
אייפה הנחישות? איפה המלחמה? איפה הרצון לפצות את הקהל? אייפה המחוייבות?
אייפה הכבוד.....?!?!?
שחקנים מסתכלים על חלוצי הפועל תל אביב כאילו רוצים לצאת יפה בץמונה.
מה שכמה גלישים ״אלימים״ בדקות הראשונות יכלו למנוע.
בושה
טוב שנשארתי בבית
העונה הזו גמורה- אפשר לשחרר אץ מי שצריך ולהתחיל להריץ צעירים לקראת העונה הבאה.
בפעמים הקודמות זה היה לפני דרבי נראה לי ולפני משחק ראשון בליגת האלופות....
שוב משחקים מולם בעדינות כאיתו אנחנו צריכים לשמור על הרגליים ולא הם.
אייפה הנחישות? איפה המלחמה? איפה הרצון לפצות את הקהל? אייפה המחוייבות?
אייפה הכבוד.....?!?!?
שחקנים מסתכלים על חלוצי הפועל תל אביב כאילו רוצים לצאת יפה בץמונה.
מה שכמה גלישים ״אלימים״ בדקות הראשונות יכלו למנוע.
בושה
טוב שנשארתי בבית
העונה הזו גמורה- אפשר לשחרר אץ מי שצריך ולהתחיל להריץ צעירים לקראת העונה הבאה.
Re: את המשחק העלוב הזה עזבתי באמצע מה זה קבוצה של ילדים יש לנו
טוב שהלכת באמצע. פעם הבאה אל תבוא בכלל, יותר טוב.
אוהדים כמוך עושים בושות הרבה יותר מהקבוצה
אוהדים כמוך עושים בושות הרבה יותר מהקבוצה
יותר טוב ממך אתה בכלל לא היית באיצטדיון שנים אם בכלל לי הלכתי כי לי כאב אני אוהד מהנשמה וזה קורה שהולכים אבל לא להיות אוהד כמוך שלא ידוע מתי היה במשחק בכלל
Re: בעיברית קוראים לזה פחדנים-בשכונה קוראים לזה ״כוסיות״
קצת נסחפת. היה רע, בעיקר המחצית הראשונה, בעיקר במקומות ששחקנים שיחקו לא בעמדות שלהם או ששיחקו בהם בפעם הראשונה העונה. היה הרבה הרבה יותר רע ביציעים, להקיא.
אותו ניגון חוזר על עצמו, ב"ש פגשה קבוצה גדולה וחרבנה במכנסיים, בכך ממשיכה לה הקבוצה לבנות מסורת מבישה של תבוסות צורמות לכל אחת מן הקבוצות הגדולות בארץ המשחק נפתח עם התלהבות בדקות הראשונות עם דחיפה של הקהל, אך מהר מאוד החזיר את כולנו למציאות עם שער מכלום ואפילו לא עברו להם 10 דקות.
משחק הגנה פשוט מזעזע, אדם שהיה רואה את המשחק לראשונה היה משער שמדובר בקבוצת חובבנים, שחקני ההתקפה של ת"א פשוט עשו ככל העולה על רוחם ועברו בקלילות יתירה את שחקני ההגנה של ב"ש, התוצאה מאוד לא משקפת, המשחק היה צריך להיגמר בתוצאה הרבה יותר גבוהה.
נאמר שת"א קבוצה גדולה ואין על מה להתלוננן, צריכים להתמודד עם "קבוצות בליגה שלנו", מה נאמר על התיקו בסכנין, על ההפסד לפ"ת ברמת גן, אם לא הם אז על מי ועל מה נתלונן, אם לא היינו מקבלים 3 נקודות מתנה מבית הדין כבר ממזמן היינו יותר למטה בטבלה.
אחרי המחזור הנוכחי מצפים לנו 7 משחקים עם קבוצות ברמה שלנו למעט מכבי ת"א לפני תחילת משחקי הפלייאוף, אם הקבוצה של השחקנים הערב מתיימרת להיות קבוצת פלייאוף עליון אפשר לוותר כבר מעכשו, לקלינגר מצפה הרבה עבודה, כי עד כה הקבוצה לא מממשת את הפוטנציאל שלה במאום.
משחק הגנה פשוט מזעזע, אדם שהיה רואה את המשחק לראשונה היה משער שמדובר בקבוצת חובבנים, שחקני ההתקפה של ת"א פשוט עשו ככל העולה על רוחם ועברו בקלילות יתירה את שחקני ההגנה של ב"ש, התוצאה מאוד לא משקפת, המשחק היה צריך להיגמר בתוצאה הרבה יותר גבוהה.
נאמר שת"א קבוצה גדולה ואין על מה להתלוננן, צריכים להתמודד עם "קבוצות בליגה שלנו", מה נאמר על התיקו בסכנין, על ההפסד לפ"ת ברמת גן, אם לא הם אז על מי ועל מה נתלונן, אם לא היינו מקבלים 3 נקודות מתנה מבית הדין כבר ממזמן היינו יותר למטה בטבלה.
אחרי המחזור הנוכחי מצפים לנו 7 משחקים עם קבוצות ברמה שלנו למעט מכבי ת"א לפני תחילת משחקי הפלייאוף, אם הקבוצה של השחקנים הערב מתיימרת להיות קבוצת פלייאוף עליון אפשר לוותר כבר מעכשו, לקלינגר מצפה הרבה עבודה, כי עד כה הקבוצה לא מממשת את הפוטנציאל שלה במאום.
סחבק מגיע לכל משחק בית וגם לחלק ממשחקי החוץ (ולא גר בב"ש), כואב כמוך, מאוכזב כמוך, אבל ממשיך לעודד גם ב 3-0.
eitam כתב:קצת נסחפת. היה רע, בעיקר המחצית הראשונה, בעיקר במקומות ששחקנים שיחקו לא בעמדות שלהם או ששיחקו בהם בפעם הראשונה העונה. היה הרבה הרבה יותר רע ביציעים, להקיא.
לקבוצה הזאת לא מגיע אוהדים בכלל!!!
על מה אתה מדבר שום מלחמה שום נחישות שום יצירתיות שום קבוצתיות
יאללה מספיק
קלינגר הביתה
זה שי !

אני מבין שגווארדיולה רק מחכה לטלפון הא?זה שי ! כתב:
לקבוצה הזאת לא מגיע אוהדים בכלל!!!
על מה אתה מדבר שום מלחמה שום נחישות שום יצירתיות שום קבוצתיות
יאללה מספיק
קלינגר הביתה
זה שי !
במה שונה קלינגר מעזורי אני עוד לא רואה?
זה שי !
זה שי !

גם קלינגר לא רואהזה שי ! כתב:במה שונה קלינגר מעזורי אני עוד לא רואה?
זה שי !

אז מה אופיר מה אתה מציע
נפטר את קלינגר?
נפטר את קלינגר?