[highlight=#FF0000]עצבים[/highlight] זה מה שאנשים מביאים לי פה....!
ניר קלינגר מאמן ענק וחייב להשאר! כל מי שרושם נגדו היום לפני חודשיים אמר אחרת אז די להתהפך כמו חביתות כל כמה שבועות...
לעולם לא נגיע להישגים אם נחליף מאמן כל שנה (במקרה הטוב) או כל 4 חודשים (במקרה הרע) כמו שיודעים לעשות בבאר-שבע כל כך טוב...
ניר קלינגר
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: ניר קלינגר
אם קלינגר נכשל או לא - את זה ניראה בסוף הסיבוב.
בינתיים יש סיכוי להשתחל איכשהו לפלייאוף העליון - אז בואו נחכה עם הסכינים הארוכות.
ורק לבן אדם אחד יש סיכוי לתקן את הליקויים של העונה הנוכחית וקוראים לו...ניר קלינגר.
בינתיים יש סיכוי להשתחל איכשהו לפלייאוף העליון - אז בואו נחכה עם הסכינים הארוכות.
ורק לבן אדם אחד יש סיכוי לתקן את הליקויים של העונה הנוכחית וקוראים לו...ניר קלינגר.
הפועל אני כבר משתגע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מצטער ניר, מפחיד להגיד את זה אבל לא בטוח שיש לנו את הלוקסוס לחשוב על הפליאוף העליון.8red כתב:אם קלינגר נכשל או לא - את זה ניראה בסוף הסיבוב.
כל כך חבל. כל כך האמנתי בקלינגר והכול מתפוצץ לנו בפנים.
יום כואב ועצוב.
איך אתה אם כל הניסויון המר מהקבוצה המחורבנת הזו מרשה לעצמך לחשוב על פליאוף עליון?8red כתב:אם קלינגר נכשל או לא - את זה ניראה בסוף הסיבוב.
הרי אתה יודע שאם נגיע לפליאוף התחתון ירידת ליגה היא כמעט דבר בטוח.