yossi כתב:
בס"ד
הרכב התקפי.
אנחנו חייבים ניצחון וההגנה של אשקלון היא חלשה מאוד (רק הפועל ר"ג ספגה יותר) והם יעלו עם השוער השני (אהורלו מורחק).
לשני הקבוצות סף שבירה נמוך,זו שתבקיע ראשונה כנראה גם תנצח.
אני אישית הייתי חושב על לעלות 3-5-2 כשאילוז ודוידזאדה משחקים בקישור כקיצונים שעושים הגנה ועולים למעלה.
משה כזה -
ליפשיץ
יחיאל, גביש, סוארס
אילוז, ראזאק, אדלי, לוי, דוידזאדה
אסולין, גבאי
ליפשיץ ? תשמור את הבדיחה הזאת לקבוצה אחרת.
יחיאל ? מורחק .
דוידזאדה חייב לשחק כמגן.לא להפקיר יותר מידי את ההגנה .אמנם זאת אשקלון אבל אסור להקל ראש.גם ככה הוא תומך המון בהתקפה.
אביב כתב:ליפשיץ ? תשמור את הבדיחה הזאת לקבוצה אחרת.
יחיאל ? מורחק .
דוידזאדה חייב לשחק כמגן.לא להפקיר יותר מידי את ההגנה .אמנם זאת אשקלון אבל אסור להקל ראש.גם ככה הוא תומך המון בהתקפה.
אביב, אנחנו אמורים לסמוך על קלינגר. לא, אני לא חושב שליפשיץ טוב מספיק, בדיוק כפי שלא חשבתי שצגאי צריך לחתום ובדיוק כמו שחשבתי בקיץ שלא היה מקום להחתים את קידר. אבל אם קלינגר מאמין בליפשיץ והחליט להביא אותו ולהחתים אותו ל3 שנים, אז זה הזמן להשתמש בו.
אוהד כהן בתקופה כרגע שכל בעיטה שתלך לשער תכנס ואני חושב שאם קלינגר מאמין בו אז יש מקום לקלינגר ללכת לפי התחושות שלו.
בס"ד
אני הייתי רוצה לראות הרכב של 4-3-3 בצורה הזאת:
כהן
דודזאדה,סוארז,גביש,אילוז
רביבו אדלי
לוי
גבאי,אסולין,נאסר
רביעייה אחורית רגילה.
רביבו קשר 50\50 לצד אדלי שיתפקד כגרזן.
לוי מתחת לאסולין שישחק בשפיץ,נאסר וגבאי כחלוצי אגף שתמיד יעשו תנועה פנימה לכיוון הרחבה ויפתחו אופציות מסירה לרביבו ולוי.
כהן
דוידזאדה גביש ז'אן אילוז
סוארס אדלי
נאסר/תורג'מן לוי רביבו
גבאי
נגמרו הצ'אנסים לאסולין.
אני לגמרי בעד לפתוח עם ז'אן כבלם אבל זה לא ריאלי ממש, אני מניח שקלינגר יפתח עם ראזק ויוריד את סוארס ליד גביש.
לדעתי גם רביבו באגף, על כל מגרעותיו, תורם לא פחות מצגאי או ראזק שהיו מאוד חלשים בהזדמנויות שקיבלו בזמן האחרון, ומגיע לו לחזור להרכב.
אין יותר מה להפסיד. בינינו?העונה די נגמרה ואם נדבר באחוזים אז אנחנו עם 90 אחוז סיכויים להישאר מחוץ לפלייאוף העליון לדעתי.
הדבר הכי טוב שיכול לקרות לקלינגר זה אם הוא יהיה מודע לעובדה שאנחנו חייבים לנצח לפחות 4 מ-5 המשחקים הנותרים כדי להשאיר אפילו
שביבים של כיסוי. לעלות בהרכב הכי התקפי שאפשר,בלי לדפוק חשבון ובלי יותר מדי בולשיט הגנתי שכבר מזמן הוכח כלא עובד.
כהן,אילוז,ז'אן,גביש,דודזאדה,סוארס,ראזאק,רביבו,אסולין,לוי,גבאי. זה ההרכב שאני רוצה לראות במשחק כזה.