שאפו ענק לקבוצת הנשים של אליצור רמלה שעושה היסטוריה ומביאה את גביע אירופה הביתה, שאפו גם למכבי ת"א שעם הגב אל הקיר עושה צעד ענק לפיינל פור היורוליג ומעבירה את ההכרעה בסדרה לת"א עם ניצחון דרמטי בויטוריה!
בס"ד
שאפו ענק לבנות רמלה על ההישג הנהדר,נחישות ולחימה כמו שהם נתנו אתמול לא רואים כל יום.שאפו
גם למכבי בכדורסל מגיע כל הכבוד לאחר שהצליחו לקחת ניצחון חוץ על אלופת ספרד קאחה לבורל,ג'רמי פארגו בווינר שוט גדול חותם מחצית שנייה מצוינת של מכבי מול מכונת השלשות הספרדית.
בכלל,אתמול היה ערב מטורף ביורוליג,כל קבוצות החוץ ניצחו והשוו ל1-1 כשהניצחון הגדול מכולם היה של סיינה על אולימפיאקוס לאחר שזו השפילה את סיינה בניצחון של 48 הפרש.
עזוב שהנוער בנים של הפועל ב"ש מנצח את הבנות של רמלה כי בכל זאת הן בנות והרמת כדורסל לא הייתה שם גבוהה בלשון המעטה, אבל באמת שאין ואסור להמעיט בערך של הישג.
הישג עצום לבנות, לעיר רמלה ולמדינת ישראל !
מכבי ת"א אדיריםםםם, משחק הקרבה מושלם.
המערכה לא תמה עדיין, יש עוד שני משחקים בארץ שחייבים אבל חייבים לנצח. אחרת המשחק האחרון יחזור עוד פעם לויטוריה!!!
ואצלנו לא, בדיוק הפוך? ובמקומות אחרים מה?
כשיש ענף שכבר הפך למותג והצלחה כשהענף המקביל ללא סיכויים ממשיים להישגיות, עדיף לתעל המשאבים בכיוון הנכון. זה לא שפעם היתה קבוצת כדורגל ראוייה לשמה ברמלה.
אצלנו זה היה צריך להיות גם וגם (ובתקווה שזה יהיה ככה יום אחד).
אגב, אחרי אתמול (הנחילה תבוסה במשחק מס' 3 לקאחה הספרדית ועלתה ל2-1 בסדרה) מכבי מתקרבת מאוד לפיינל פור וגורמת כאבי ראש לא פשוטים בכלל להנהלת היורוליג, משום שמשחק הגמר צפוי להערך בערב יום הזכרון, כשמכבי הודיעה שתכבד את היום ולא תעלה למשחק אם תנצח בחצי הגמר ומאידך תהיה בעיה ענקית עם הזזת שעת המשחק משום שזכויות השידור עם עשרות תחנות טלויזיה כבר נחתמו.
המצב הזה כבר מעורר כל מיני תיאוריות קונספירציה שלפיהן גם אם מכבי תעלה לפיינל פור, השופטים ימנעו ממנה לנצח את משחק חצי הגמר כדי למנוע את עוגמת נפש מהנהלת היורוליג.
מצד אחד קבוצות ישראליות (כמו מכבי ת"א בכדורסל וגם בכדורגל) שיחקו בעיצומם של חגים יהודיים חשובים כמו ערב ראש השנה וליל הסדר - אז מדוע שלא ישחקו גם הפעם? סך הכל זאת העבודה שלהם.
מצד שני חשוב בכל זאת לכבד את היום בטח כשמכבי נחשבת כ"קבוצה של המדינה". שלא לדבר על מה שיקרה במקרה של זכיה בתואר כשבארץ כולם עסוקים בלכבד את זכר הנופלים.
דילמה לא פשוטה בכלל... מה דעתכם?