אוהד כהו ייקנס באלפי שקלים
אוהד כהו ייקנס באלפי שקלים
בס"ד
"שוער הפועל באר שבע, אוהד כהן, עמד לוועדת משמעת בנוכחות המאמן ניר קלינגר והמנכ"ל אסי רחמים בעקבות המתיחות עם האוהדים, בסיומה הוחלט להעניש את השחקן בחומרה ולקנוס אותו בסכום של אלפי שקלים. על הסכום המדויק יוחלט בשעה מאוחרת יותר והקבוצה תוציא הודעה רשמית על כך.
בנושא המקצועי, קלינגר יחליט כעת האם לשתף את השוער במשחק הקרוב. כך או כך, ההערכות מדברות על כך שכהן לא ימשיך בעונה הבאה."
https://sports.walla.co.il/?w=/7/1808367" onclick="window.open(this.href);return false;
"שוער הפועל באר שבע, אוהד כהן, עמד לוועדת משמעת בנוכחות המאמן ניר קלינגר והמנכ"ל אסי רחמים בעקבות המתיחות עם האוהדים, בסיומה הוחלט להעניש את השחקן בחומרה ולקנוס אותו בסכום של אלפי שקלים. על הסכום המדויק יוחלט בשעה מאוחרת יותר והקבוצה תוציא הודעה רשמית על כך.
בנושא המקצועי, קלינגר יחליט כעת האם לשתף את השוער במשחק הקרוב. כך או כך, ההערכות מדברות על כך שכהן לא ימשיך בעונה הבאה."
https://sports.walla.co.il/?w=/7/1808367" onclick="window.open(this.href);return false;
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: אוהד כהו ייקנס באלפי שקלים
שיחייבו אותו לתרום את הכסף
אני חושב שחייבים להיות יותר חכמים ופחות צודקים.
אוהד כהן כרגע זה מה שיש ואיתו צריך לסיים את העונה.
אוהד כהן כרגע זה מה שיש ואיתו צריך לסיים את העונה.
בכדיי שנדע לאן הולך הכסף וזה לא אחיזת עיניים.שיתרום לעמותה של האוהדים.בכדיי שיהיה שם כסף לשנה הבאה.לי נראה שגם בהנהלה "מבינים"את אוהד והוא בכלל לא נקנס.
יפה שעוד מתדיינים ויש קולות מפתיעים שאומרים שכנראה כהן לא ימשיך עוד עונה.
זה לא ברור לכולם כבר חודש?
זה לא ברור לכולם כבר חודש?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מה יש פה בכלל לחשוב מקצועי? אוהד כהן חצה קו אדום לכן מקומו הביתה! אסי מתגלה שוב ושוב כטפט ולא כמנכל אמיתי
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
אם זה ככה, חצי מהקהל צריך ללכת הביתה.אהוד שמיר כתב:מה יש פה בכלל לחשוב מקצועי? אוהד כהן חצה קו אדום לכן מקומו הביתה! אסי מתגלה שוב ושוב כטפט ולא כמנכל אמיתי
שוב העניין הזה? אתה שוכח שהקהל משלם כסף למועדון ואילו השחקנים מקבלים. הבדל משמעותי.izguy83 כתב: אם זה ככה, חצי מהקהל צריך ללכת הביתה.
הקהל הוא פח, יש בתוכו אנשים שבאמת לא ראויים לדבר עליהם אבל עדיין- אוהד כהן לא צריך להמשיך ליהיות בשער. גם אחרי ששמעו את ה"צד שלו" בכל מה שהיה בשבת. לתת לו לשחק זה סוג של בדיחה מהמועדון.

תראי, אין ספק שאוהד מאכזב מאוד מהבחינה המקצועית.הילה חדד כתב:
שוב העניין הזה? אתה שוכח שהקהל משלם כסף למועדון ואילו השחקנים מקבלים. הבדל משמעותי.
הקהל הוא פח, יש בתוכו אנשים שבאמת לא ראויים לדבר עליהם אבל עדיין- אוהד כהן לא צריך להמשיך ליהיות בשער. גם אחרי ששמעו את ה"צד שלו" בכל מה שהיה בשבת. לתת לו לשחק זה סוג של בדיחה מהמועדון.
זה לא סיבה לקלל אותו באמצע המשחק.
בסוף הוא גם בן אדם וגם לו יש רגשות.
אז הוא ענה. מה קרה?
ברור שאסור היה לו לענות.
אני חושב שמצבנו מכריח את קלינגר להשאירו בשער (ואל תחיו בסרט, לעשות זעזוע בעמדת השוער בשלב כ"כ קריטי עבורנו ישפיע על כל הקבוצה ובמיוחד על ההגנה הרעועה גם כך).
יותר מכך, אני חושב שהשארתו בשער היא מסר לאוהדים שהם לא מנהלים את הקבוצה ושיפסיקו להתנהג בצורה המגעילה והבוטה הזו.
שוב, אני מדגיש כי כל זה לא אומר שאוהד כהן נהג נכון כשענה לקהל.
אבל אני לא נציג ההנהלה, לא נציג של אוהד כהן ולא נציג האוהדים.
אני בסה"כ אוהד מסור שנמאס לו לראות את הקהל שלנו הורס אותנו עונה אחרי עונה אחרי עונה, היום זה אוהד כהן, שנה שעברה עזורי, שנה לפני כן גיא לוי, שנה לפני כן מרקו בלבול והרשימה יכולה להמשיך עד אין סוף.
תפנימו כבר שאנחנו לא קבוצה גדולה וזה מה יש.
בכלל, עד שלא יהיו לנו 4-5 שחקני בית בהרכב זה לא משנה כמה שחקני רכש וזרים יהיו ומי יהיה המאמן.
לצערנו הרב, שחקני הבית שהיו אמורים להיות פה עכשיו "נחטפו" לנו בגיל נערים - היום אנחנו משלמים את המחיר.
סבלנות!
- הפועל עולה
- Title: הפועל עד המוות
שחקן זה לא קהל, יחי ההבדלizguy83 כתב: אם זה ככה, חצי מהקהל צריך ללכת הביתה.
כן מוזר מאוד נשמע כמו נסיון לסבןהפועל עולה כתב:איזה מן דבר זה שלא מפרסמים את הסכום ??