לעולם לא תצעדי לבד הפועל ב"ש
לעולם לא תצעדי לבד הפועל ב"ש
כל מי שמועניין לנסוע בהסעות לקרית שמונה שירשום את עצמו פה
Re: לעולם לא תצעדי לבד הפועל ב"ש
שום תגובה שום עניין
איזה עצוב
איזה עצוב
יש עוד שבוע..אל תדאג וחוץ מזה יש את ה15 חברה שתמיד באים בהסעות,פשוט הם לא מגיבים באתר
אהרוני כתב:שום תגובה שום עניין
איזה עצוב
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
ואללה גם עם יתנו לי כרטיס בחינם להסעה כרטיס בחינם למשחק ובית מלון בצפון אולי אולי אני ישקול בכלל עם ליסוע
וזה גם עם יגידו לי שמנצחים בדוק
לא מגיע להם לראות אוהד אחד אדום ..!
הימור שלי 5-0 לקרית שמונה
זה שי !
וזה גם עם יגידו לי שמנצחים בדוק
לא מגיע להם לראות אוהד אחד אדום ..!
הימור שלי 5-0 לקרית שמונה
זה שי !

בוריס, אתה ועוד כמה כמו המאירי - אנשים יקרים ונדירים שמקיימים הלכה למעשה את המשפט: "אלך איתך לכל מקום - אפילו עד הגיהנום" (שזה מה שצפוי לנו ככל הנראה בקריית שמונה...).
הפועל אני כבר משתגע
ניר8red כתב:בוריס, אתה ועוד כמה כמו המאירי - אנשים יקרים ונדירים שמקיימים הלכה למעשה את המשפט: "אלך איתך לכל מקום - אפילו עד הגיהנום" (שזה מה שצפוי לנו ככל הנראה בקריית שמונה...).
ברוכים השבים ....
לעצם העניין - אתה בהחלט צודק.מאיר , בוריס ועוד קבוצה שהולכת אחרי הקבוצה גם לגיהנום.יישר כוח !
[align=center]
GIFSoup[/align]

כל הכבוד להם (לא שאני ממש רחוק מהם) בזמנים אחרים, בגיל אחר, יכול מאוד להיות שגם אני סוגר צימר בקרית שמונה בשבת (-:
אם יש אופציה לעלות איפשהו בכביש 6 (מחלף נשרים), דברו איתי בפרטי אני אתן לכם את המספר שלי
- The red one
אני דווקא מתנגד לזה שצריך לנסוע לשם. אם השחקנים לא מרגישים זעזוע בהנהלה עצמה, אז שיראו את זה מהקהל. לדעתי בק"ש היציע שלנו צריך להיות ריק, 0 אנשים! לא תופים לא שלטים ולא נעליים.
להראות לקבוצה שוואלה, אפילו לאנשים החזקים ביותר ביציע נמאס. גם בשבילכם, בשביל מה לכם לבזבז עוד יום שלם על נסיעה לשם ורוב הסיכויים לחזור עם הפסד? עוד פעם לראות את הקבוצה עם תצוגה רעה? אני בטוח שלכל אחד ואחד מכם יש דברים הרבה יותר חשובים לעשות בחייו הפרטיים.
וחסר למי שיקרא לי אוהד הצלחות.
להראות לקבוצה שוואלה, אפילו לאנשים החזקים ביותר ביציע נמאס. גם בשבילכם, בשביל מה לכם לבזבז עוד יום שלם על נסיעה לשם ורוב הסיכויים לחזור עם הפסד? עוד פעם לראות את הקבוצה עם תצוגה רעה? אני בטוח שלכל אחד ואחד מכם יש דברים הרבה יותר חשובים לעשות בחייו הפרטיים.
לאף אחד אין זכות לקרוא לך אוהד הצלחות מתי לב"ש יש הצלחות תגיד לי ?אדום בלב בנשמהההה כתב:אני דווקא מתנגד לזה שצריך לנסוע לשם. אם השחקנים לא מרגישים זעזוע בהנהלה עצמה, אז שיראו את זה מהקהל. לדעתי בק"ש היציע שלנו צריך להיות ריק, 0 אנשים! לא תופים לא שלטים ולא נעליים.
קבוצה אפורה חסרת מחוייבות ולחימה חסרת יצירתיות חסרת כבוד לאוהדים
לא מגיע להם קהל אפילו כמו של מכבי הרצליה
לקהל כמו שלנו מגיע קבוצה בין 4 המקומות הראשונים
זה שי !

סלחו לי חברה אבל כן מרשה לעצמי לקרוא לאנשים לא אוהדים ומי שקורא ומעודד במכוון אנשים אחרים לא להגיע למשחק של הקבוצה, אז הוא לא אוהד של הקבוצה!!!!!!!!!!!!!!
הכי חשוב שאתה אוהד!בוריס כתב:סלחו לי חברה אבל כן מרשה לעצמי לקרוא לאנשים לא אוהדים ומי שקורא ומעודד במכוון אנשים אחרים לא להגיע למשחק של הקבוצה, אז הוא לא אוהד של הקבוצה!!!!!!!!!!!!!!
זה שי !

- The red one
מצטער מאוד, אבל היחיד שגורם לאוהדים לא להגיע הם השחקנים עצמם.בוריס כתב:סלחו לי חברה אבל כן מרשה לעצמי לקרוא לאנשים לא אוהדים ומי שקורא ומעודד במכוון אנשים אחרים לא להגיע למשחק של הקבוצה, אז הוא לא אוהד של הקבוצה!!!!!!!!!!!!!!