אני לא מדבר על עצמי..אני פשוט לא מבין איך אתם בתור אוהדים של הקבוצה מעודדים אנשים לא לבוא למשחק
מה עוד שהמשחקים שנשארו עד סוף העונה כולם חשובים, אנחנו רק שתי נקודות מפליאיף ירידה!!!!!!!!!!!
לעולם לא תצעדי לבד הפועל ב"ש
Re: לעולם לא תצעדי לבד הפועל ב"ש
אני לא מדבר על עצמי..אני פשוט לא מבין איך אתם בתור אוהדים של הקבוצה מעודדים אנשים לא לבוא למשחק
מה עוד שהמשחקים שנשארו עד סוף העונה כולם חשובים, אנחנו רק שתי נקודות מפליאיף ירידה!!!!!!!!!!!
- The red one
אתה לא מבין?
אז אני אסביר לך:
המשחק הזה רחוק והוא בזבוז עצום של משאבים - כסף, אנרגיה, דלק. בפעם שעברה שאנשים גדולים מהחיים עשו את הדרך הזו הם חזרו עם רביעייה לרשת ושוער ששם עלייהם ז**.
לא ניכר שום שיפור בקבוצה מאז אותה תבוסה. הכל בדיוק אותו דבר, אין משחק, אין רצון, אין יכולת, אין מלחמה.
השאלה היא למה כן להגיע לק"ש ולא למה לא.
אז אני אסביר לך:
המשחק הזה רחוק והוא בזבוז עצום של משאבים - כסף, אנרגיה, דלק. בפעם שעברה שאנשים גדולים מהחיים עשו את הדרך הזו הם חזרו עם רביעייה לרשת ושוער ששם עלייהם ז**.
לא ניכר שום שיפור בקבוצה מאז אותה תבוסה. הכל בדיוק אותו דבר, אין משחק, אין רצון, אין יכולת, אין מלחמה.
השאלה היא למה כן להגיע לק"ש ולא למה לא.
בוריס כתב:אני לא מדבר על עצמי..אני פשוט לא מבין איך אתם בתור אוהדים של הקבוצה מעודדים אנשים לא לבוא למשחק
אל תדאג אתה לא תרד ליגה וגם עם כן זה לא יהיה בגללך אלא בגלל המאמן והשחקנים
הקהל של ב"ש כבר איבד את האמונה בקבוצה וזה יותר גרוע אפילו מאיך שהקבוצה ניראת וכן לא מגיע להם אפילו אוהד אחד ביום שבת הם בישלו את זה שיחנקו עם זה
זה שי !

- The red one
מפתיע, מפתיע, אבל מה לעשות .. מסכים עם שי.
תן לי סיבה אחת שלקבוצה מגיע אוהד אחד עם צעיף אדום בשבת.
תן לי סיבה אחת שלקבוצה מגיע אוהד אחד עם צעיף אדום בשבת.
זה לא שאלה של מגיע או לא מגיע...זה פשוט אהבה ורצון להיות עם הקבוצה ולתמוך בה בכל מצב.
- The red one
אוקיי, מזוכיסט שכמוך. תהנה שם מי יתן ותראו משהו שלא ראינו מאז ה0-5 מול אשדוד.בוריס כתב:זה לא שאלה של מגיע או לא מגיע...זה פשוט אהבה ורצון להיות עם הקבוצה ולתמוך בה בכל מצב.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ואם כבר מדברים על האוהדים שנסעו לקריית שמונה -בוריס כתב:כל מי שמועניין לנסוע בהסעות לקרית שמונה שירשום את עצמו פה
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 39&theater" onclick="window.open(this.href);return false;