מה כולכם רוצים מאלונה????

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

מה כולכם רוצים מאלונה????

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לעזאזל, לפעמים אני מאחל שהיא תעזוב אותנו ואז הקבוצה תתפרק וכל האוהדים הרבים שהיו להפועל באר שבע יאכלו את הלב על כך שבחיים לא תהיה פה קבוצה ושהקבוצה הגדולה והיחידה בעיר תהיה מכבי באר שבע.

אז קודם תרגעו, היא לא חפה מביקורות, והיא עושה טעויות על ימין ועל שמאל, והיא לא הכי מבינה בניהול קבוצת כדורגל או בניהול באופן כללי, אבל תרגעו!
בואו נראה אותכם חכמים שלי משלמים עכשיו 1,000 ש"ח ומשכנעים עוד עשרות אלפיי אנשים לעשות זאת, ולאחר מכן מצליחים לנהל את המועדון הזה.

כל אחד נהיה לי גאון כדורגל, פשוט כפוי טובה עם זיכרון קצר!

בשביל מה היתה המחאה על אלי ז'ינו בשביל לפרק את הפועל באר שבע כי מה?
כי אלונה ברקת לא נלחמה על משחק עם קהל?
היא אשמה שהיא פאקינג דואגת לכם ושהיא לא רוצה שיקרה לקהל משהו כי אם היה משחק עם קהל והייתה רקטת גראד שהייתה מצליחה לעבור את מערכת כיפת הברזל אלפיי אנשים היו חשופים, אז תגידו תודה ותעודדו את הקבוצה גם בטוב וגם ברע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

Re: מה כולכם רוצים מאלונה????

שליחה על ידי הילה חדד »

שחררו, יש את אלה שלקחו קיצוני את הצד שנגדה ויש כאלה שעוד רגע מביאים לה פרחים...

אי אפשר לא להעביר ביקורת רק כי שמא היא תרצה לעזוב... זה כבר קרה בעבר, השלטים כבר התרוממו ה"לטעות זו חלשה אנושית ובלה בלה..." אם היא כ"כ רגישה לביקורת זה באמת בעיה...

המעשה שלה אתמול היה שגוי ואנמי. ולא, לא רצינו שיפול גראד באיצט' אלא בעיקר שתנסה להילחם לדחות את המשחק ולא לנהל אותו בלי קהל, הכדורגל הוא בראש ובראשונה בשביל הקהל.

תודה ושלום.
תמונה

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

לא התכוונתי לשלוח פרחים "חביבת הקהל" שכמותך,נאמרו דברים שהובילו לעשיית דברים לא ראויים חסרי אחריות בעליל,ולכן לא יכלנו להיות במקום של העברת ביקורת חלקית היינו או הייתי חייב להיות קצוני בצד שמנגד,
כול טוב לך לילה טוב ואילה ליאקק.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מעניין אבל יש פה כאלו שיודעים להיות "חכמים" ולפתוח על המאמן בקלות, כשאתם פוטרים בכזאת קלות את האחריות למצב מהדרג הניהולי (זה שגרם לגיא לוי לעזוב את הקבוצה, זה שהביא לפה את המתחזה למאמן עזורי כדי שיתגלח על חשבוננו וזה שהנחית על קלינגר כל מיני אילוצים לגבי שחקנים).
לזה ייקרא "צביעות".
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

הסניגור האדום כתב:לא התכוונתי לשלוח פרחים "חביבת הקהל" שכמותך,נאמרו דברים שהובילו לעשיית דברים לא ראויים חסרי אחריות בעליל,ולכן לא יכלנו להיות במקום של העברת ביקורת חלקית היינו או הייתי חייב להיות קצוני בצד שמנגד,
כול טוב לך לילה טוב ואילה ליאקק.
נשמה, עם כל אהבתי אליך זה ברור לך שאני לוקחת את הדברים שאתה אומר בערבון מוגבל. כשתחליט להגיד את דעתך באמת ולא כדי לאזן את המצב בפורום אני אולי גם אקשיב. בנתיים תמשיך לתרץ תירוצים כמו קנס והכנה למשחק, זה היה שיחוק.
תמונה

שלח תגובה