אה,שנות ה90 לא רלוונטיות? אז לפי מה שאתה אומר גם יונייטד סתם קבוצה של תקופות,לא? הרי לפני האליפות ב92 היונייטד לא ידעו אליפות 30 שנה.niv1 כתב:מה אתה רוצה שאני ילך עד עד המאה הקודמת?! רציתי להראות לך שזה רק עניין של תקופה.. וכל פעם קבוצה אחרת בטופ..
לא לשכוח - אירוע השנה בכדורגל גמר ליגת האלופות מחר 21:45
Re: לא לשכוח - אירוע השנה בכדורגל גמר ליגת האלופות מחר 21:45
יואו את עיוור או שאתה לא יודע לקרוא?
אתה אמרת שגם לפני תקופת ריקארד הייתם הכי טובים.. אז הראתי לך שזה לא נכון וזה כמו גלגל כל פעם קבוצה אחרת בטופ.. לא קשור שנות 90 חשובות או לא..
אתה אמרת שגם לפני תקופת ריקארד הייתם הכי טובים.. אז הראתי לך שזה לא נכון וזה כמו גלגל כל פעם קבוצה אחרת בטופ.. לא קשור שנות 90 חשובות או לא..
לא אמרתי שבארסה הייתה הכי טובה,אבל היא אף פעם לא הייתה "סתם עוד קבוצה גדולה". גם כשהיא סיימה במקום רביעי היא הייתה שואו אחד גדול ומושא להערכה והערצה.niv1 כתב:יואו את עיוור או שאתה לא יודע לקרוא?
יש "מועדון" מאוד קטן של קבוצות שמאז הקמתן ועד היום הן אימפריות ולא משנות המעידות,בארסה היא אחת מהן.
עם ברצלונה תיקח זה יהיה בושה
אחרי ארסנל וריאל רק למנצסטר מגיע לקחת .. לא עלו מטעויות שיפוט
זה שי !
אחרי ארסנל וריאל רק למנצסטר מגיע לקחת .. לא עלו מטעויות שיפוט
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
רונן וניב - כמו זוג נשוי אתם.. מאז כותב שורות אלו וניב אחר לא היה צמד ניצים כמוכם
ו"במעבר חד" - להערכתי, היתרון המוחץ ביציעים ובעמדת המאמן, וכן הרצון לנקמה, יחפו על היתרון האיכותי של ברסה על כר הדשא והשדים האדומים יחגגו בסיום אחרי מאבק עיקש..

ו"במעבר חד" - להערכתי, היתרון המוחץ ביציעים ובעמדת המאמן, וכן הרצון לנקמה, יחפו על היתרון האיכותי של ברסה על כר הדשא והשדים האדומים יחגגו בסיום אחרי מאבק עיקש..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
במשחק עצמו הגיע לברצלונה לנצח אבל אין ספק
שבלי שעורריות השיפוט בשלב שמינית הגמר וחצי הגמר ברצלונה לא היתה לוקח כמו לפני שנתיים
https://www.one.co.il/Oppinion/273/180429.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אוהד ברצלונה שאומר את האמת שרבים אחרים מהאוהדים של הקטלונים לא מוכנים להודות בה
ברצלונה הקבוצה הטובה ביותר בעולם אבל דיי להרוג את משחק הכדורגל מצד השופטים
זה שי!
שבלי שעורריות השיפוט בשלב שמינית הגמר וחצי הגמר ברצלונה לא היתה לוקח כמו לפני שנתיים
https://www.one.co.il/Oppinion/273/180429.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אוהד ברצלונה שאומר את האמת שרבים אחרים מהאוהדים של הקטלונים לא מוכנים להודות בה
ברצלונה הקבוצה הטובה ביותר בעולם אבל דיי להרוג את משחק הכדורגל מצד השופטים
זה שי!

אני לא יודע אם זה היה ניסיון להביא בהפוכה על הנאחס שלי , או שזה באמת מה שחשבתאורי אדום בנשמה כתב: ו"במעבר חד" - להערכתי, היתרון המוחץ ביציעים ובעמדת המאמן, וכן הרצון לנקמה, יחפו על היתרון האיכותי של ברסה על כר הדשא והשדים האדומים יחגגו בסיום אחרי מאבק עיקש..
אבל מה זה חשוב , האדומים של מנצסטר יכולים לחגוג בדיוק כמו יענקלה ממכבי חיפה אחרי יום רביעי בלילה.....
בברצלונה השמחה היא אמיתית , ברצלונה זה מכונת כדורגל משומנת היטב.
רעל מדריד ומנצסטר יונייטד זה הפועל יהוד לעניים , מעיפים כדורים ומכסחים בלי הפסקה , אחר כך מתפלאים למה הם מסיימים את המשחק ב- 10 שחקנים....ברצלונה היא הקבוצה הטובה בהיסטוריה , בארסה היא היחידה בעולם שמשחקת כדורגל שהוא ב- 2 מילים - תאווה לעיניים.
עזבו אתכם שטויות,אנחנו אלופי אירופה בפעם הרביעית,כדורגל עילאי,לא יודע כבר מה להגיד.
תמונה אחת שמספרת הכל על המועדון הענק הזה (ומי שלא מבין למה,זה ממש לא בגלל לוזון שם ברקע):

תמונה אחת שמספרת הכל על המועדון הענק הזה (ומי שלא מבין למה,זה ממש לא בגלל לוזון שם ברקע):

תפס לו מקום אחושילינג, לוזון...
לגבי בארסה - אני חושב ששושלת של בארסה תסתיים ברגע שצ'אבי ואינייסטה יסיימו את תפקידם על המגרש. הם הלב והמוח של הקבוצה הבאמת נדירה הזאת. כמובן שפפ עושה איתם עבודה נהדרת בעיקר בכל הקשור לצד המנטלי ולאגו.
מה שכן? כאוהד ליברפול אני יכול להתנחם בזה שלפחות בכל מה שקשור בגביע אירופה לאלופות למאנקס יש עוד דרך ארוכה כדי לעקוף אותנו.
לגבי בארסה - אני חושב ששושלת של בארסה תסתיים ברגע שצ'אבי ואינייסטה יסיימו את תפקידם על המגרש. הם הלב והמוח של הקבוצה הבאמת נדירה הזאת. כמובן שפפ עושה איתם עבודה נהדרת בעיקר בכל הקשור לצד המנטלי ולאגו.
מה שכן? כאוהד ליברפול אני יכול להתנחם בזה שלפחות בכל מה שקשור בגביע אירופה לאלופות למאנקס יש עוד דרך ארוכה כדי לעקוף אותנו.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
8red כתב:תפס לו מקום אחושילינג, לוזון...
לפחות זכר שהוא יו"ר ההתאחדות לכדורגל וחבר הוועד הפועל של אופ"א ולא איזה צלם פפארצי...
עריכה: לא מצליח להעלות את התמונה מגמר 2009 (שהגמר אמש היה שחזור מדוייק לאז, כזכור), אז קבלו את הלינק לנושא - https://hbs.co.il/community/showthread.php?31249-" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר