אתה מפספס את מהות את הדיון. אף אחד לא מתגעגע לזינו ואיש לא מעדיף אותו על פני אלונה. כולנו מכירים אתyedidel כתב:עוד לא עבר שבועיים בקיץ כבר השתגעו אנשים...
אז נזכיר לכם בקצרה:
אצל ז'ינו שילמו בצ'קים מאולמות.
אצל ז'ינו היו חוזים כפולים ועבירות בבקרה.
אצל ז'ינו הסתובבו גורמים מאוד לא נעימים ביציע הכבוד.
אצל ז'ינו כל שחקן שרק הרים ראש נמכר (וכן - למכור למכבי חיפה זה לא אותו דבר כמו למכור לויסלה קראקוב)
אצל ז'ינו במשך שנים בכלל לא דיברנו בפורומים על נושאים מקצועיים כמו שעושים עכשיו.
וכן, ז'ינו היה כישלון מקצועי שירד פעמיים ליגה תוך עשור. זה שהיתה לו החלטה טובה אחת - למנות את לופא, אחד המאמנים הגדולים בארץ - וגם זה במקרה (כי כזכור לי הוא רצה לפטר אותו לא הרבה אחרי שהוא מונה), לא הופך אותו ל"מבין בכדורגל", זה לופא הביא את ההצלחות ולא הוא.
עוד לא השתכנעתם? מוזמנים לזפזפ באתרי הספורט בסיפורי דני לוי, אזגי ושות' ותגידו אם אתם מתגעגעים.
היתרונות של אלונה, את הכוונות הטובות שלה ואת הרצון הטוב שלה, אבל בתור אוהדים אנחנו מחפשים ריגושים
והנאה מהקבוצה, ואת זה טרם ראינו עד עכשיו, לעומת התקופה של זינו שם היו מספר רגעים. בסה"כ רוח הדברים
היא שלשלם משכורות בזמן, לערוך ארוחות צהריים אחרי אימון ולהצמיד רכב ליסינג לכל שחקן, לא מספיק בשביל
שמועדון כדורגל יצליח. בקשר למה שציינת אני חושב שאת הירידה הראשונה לא הוגן להפיל על זינו, המעורבות
של אייל ארד במועדון לא מעוררת פחות סלידה מהאנשים הלא נעימים בתקופת זינו, אצל אלונה כל שחקן שמרים
את הראש נקנה וגם אלה שרוצים לעזוב משוחררים די בקלות ואני יכול למנות עוד הרבה דברים. בגדול, חוסר היכולת
של זינו לעמוד בהתחייבויותיו היא הסיבה לכל הבעיות במועדון, החל מהבקרה, חוזים, צ'קים וניתוק חשמל לזרים,
אבל אומר זאת שוב, עדיין אי אפשר למחוק ולהשחיר את כל 10 השנים שהיה פה, כי אחרי הכל בחלק נהנינו הרבה
יותר מהארבע שנים האחרונות.