זינו מול אלונה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: זינו מול אלונה.

שליחה על ידי זה שי ! »

אלונה אולי משלמת לשחקנים בזמן ונותנת תנאים יותר טובים גם לנו האוהדים וגם לשחקנים עצמם

בתקופתו של זינו היו זרים יותר אייכותים ממה שב4 שנים שאלונה פה
היה את מוקניה בלאיץ קורמן מדונוביץ וייס קאקו יזרסקי מאז שאלונה פה רק זר אחד היה טוב וזה סוארז ..
כל מינויי המאמנים היו על הפנים בתקופתה של אלונה
בתקופתו של זינו היו שני מנויים שהיו טובים גוטמן ולופא
היו יותר שחקני בית בהרכב השיא הגיע ששיחקו 9 שחקני בית מתוך 11 במשחק ליגה
התצוגות כדורגל היו יותר טובות
האוהדים היו באים בכייף למגרש עם פרפרים בבטן ולא כמו היום בשביל להעביר את השבת
אי אפשר להפיל הכל על זינו לצד שחקנים שהוא מכר הוא גם קנה בהתחלה בדיוק כמו אלונה בליגה השנייה ב"ש העמידה תקציבים גדולים עם החתמות כמו ביצניץ באלוג וצולאקוביץ נועם שועם קביה מוקניה ועוד ..
עם כל הכבוד אני ההיתי שמח עם אלונה היתה היתה מביאה מישהו שמבין קצת יותר ממנה בכדורגל
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
A Chosen One

שליחה על ידי A Chosen One »

זה שי ! כתב:אלונה אולי משלמת לשחקנים בזמן ונותנת תנאים יותר טובים גם לנו האוהדים וגם לשחקנים עצמם

בתקופתו של זינו היו זרים יותר אייכותים ממה שב4 שנים שאלונה פה
היה את מוקניה בלאיץ קורמן מדונוביץ וייס קאקו יזרסקי מאז שאלונה פה רק זר אחד היה טוב וזה סוארז ..
כל מינויי המאמנים היו על הפנים בתקופתה של אלונה
בתקופתו של זינו היו שני מנויים שהיו טובים גוטמן ולופא
היו יותר שחקני בית בהרכב השיא הגיע ששיחקו 9 שחקני בית מתוך 11 במשחק ליגה
התצוגות כדורגל היו יותר טובות
האוהדים היו באים בכייף למגרש עם פרפרים בבטן ולא כמו היום בשביל להעביר את השבת
אי אפשר להפיל הכל על זינו לצד שחקנים שהוא מכר הוא גם קנה בהתחלה בדיוק כמו אלונה בליגה השנייה ב"ש העמידה תקציבים גדולים עם החתמות כמו ביצניץ באלוג וצולאקוביץ נועם שועם קביה מוקניה ועוד ..
עם כל הכבוד אני ההיתי שמח עם אלונה היתה היתה מביאה מישהו שמבין קצת יותר ממנה בכדורגל
זה שי !
רק אל תשכח להוסיף שהסיבה ש9 מתוך 11 מהשחקני הרכב היו שחקני בית היה מתוך קמצנות וחסכנות ולא בגלל חזון כמו אצל אלונה. ואל תגיד לי שזה לא חשוב כי זה כול ההבדל.

לא יודע כמה פעמים יצטרכו לחזור על זה אבל עם כמה שאתה מפאר את ה9 שחקני בית בהרכב אל תשכח את העובדה שהמשחק בשנה שעברה עם 0 שחקני הרכב היה נגזרת של פעולות של ז'ינו ושל ז'ינו בלבד.

תן לז'ינו להמשיך מהנקודת פתיחה שאלונה התחילה, הפרפרים בבטן שלך יהיו במשחק העלייה נגד בית"ר כפר סבא לליגה א' דרום.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

A Chosen One כתב:
רק אל תשכח להוסיף שהסיבה ש9 מתוך 11 מהשחקני הרכב היו שחקני בית היה מתוך קמצנות וחסכנות ולא בגלל חזון כמו אצל אלונה. ואל תגיד לי שזה לא חשוב כי זה כול ההבדל.

לא יודע כמה פעמים יצטרכו לחזור על זה אבל עם כמה שאתה מפאר את ה9 שחקני בית בהרכב אל תשכח את העובדה שהמשחק בשנה שעברה עם 0 שחקני הרכב היה נגזרת של פעולות של ז'ינו ושל ז'ינו בלבד.

תן לז'ינו להמשיך מהנקודת פתיחה שאלונה התחילה, הפרפרים בבטן שלך יהיו במשחק העלייה נגד בית"ר כפר סבא לליגה א' דרום.
חביבי אתה מדבר שטויות אפשר לחשוב עם איזה נתוני פתיחה זינו התחיל עם קבוצה שבורה ומרוסקת שכל שחקני הרכש וגם חלק מהבית שהביאו זכייה בגביע המדינה הלכו בגלל אלי להב
זינו גם התחיל בצורה רעה
זינו עלה עם ב"ש ליגה בזמן שהיו 2 קבוצות לעליה בלבד ולא 5 שעם לא העזרה של לוזון גם בזה אלונה היתה נכשלת
ואתה טועה אני מפאר את שחקני הבית שהיו באותה תקופה אבל לא חושב שזה היה מתוך קמצנות ולחסוך אני חושב שפשוט היה מאמן שנתן אמון בשחקני הבית מאמן כמו לופא שאצלו ברדה פרח ורמי אליהו הפגין יכולת טובה וחליבה שהגיע אחרי שהוות בשגב שלום ואורן סגרון ששנים שיחק בהפועל ב"ש אז אל תגיד שרצו לחסוך כי זה לא נכון
כמוני עוד רבים היום באו אלי שני חברים ואמרו לי שנה הבאה אנחנו לא עושים מנוי נמאס לנו כבר כל השמחה לפני משחקים נעלמה נבוא לראות משחקים רק מול מכבי הפועל מכבי חיפה וביתר לא מגיע להם יותר
מי אשם ? אני אתה? ממש לא מי שאשם זה ההנהלה המאמן והשחקנים
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

הילה חדד כתב:אוי כמה שאני מסכימה עם דבריו של אריק.

אנשים כאן, אולי באמת מהחרדת נטישה הזו או לחילופין אולי כי חלקם קרובים לאנשים מובילים במועדון גורמים לכם להתנהג בצורה עיוורת ולצייר את המצב במועדון כמצב טוב.

כמו שכבר כתבתי, זה שזינו לא היה טוב לא אומר שצריך לקבל כל מה שאלונה עושה בחיוך- מותר לבקר אותה.

מספיק לי לראות תגובה אחת למעלה כדוגמת "אלונה הצליחה לרסן את הגוש..." - חבר'ה, אלונה לא אמורה ליהיות כאן על תקן המחנכת בכיתה ג'. מה שהיה ואיך שהיא עזרה לצייר אותנו בתקשורת במקרה עזורי, מבחינתי לא ישכח- גם בהתחשב בעובדה שהיא הצילה אותנו מזינו כביכול וגם בהתחשב לעניין שהמשכורות של השחקנים יוצאים בזמן.
יש ביקורת ענקית על ההתנהלות של אלונה, אני לא אומרת שהייתי רוצה לחזור לימי זינו אבל אתם כולכם מתנהגים כמו עיוורים כאילו אלונה מנהלת את המקום בצורה מושלמת רק כי "אם נשווה לזינו..." חלאס, אין לה מושג בניהול קבוצת כדורגל ולפעמים זה כבר ממש עצוב. מצטערת אם זה בוטה מידי, אבל הסגידה הזו שלכם כבר יכולה להוציא מהדעת, צאו מהסרט.
מה קשור סגידה?
באותה המידה, ההגנה שלכם על "הקהל" מוגזמת באותה המידה.
כל אחד והביקורת שלו.
מחנכת או לא, היא עשתה מהלך נכון.
ימים יגידו.

שלח תגובה