ככה, הטופיקים רוחשים ובוחשים בסוגיית אלונה ברקת, דבר אחד אין עליו חולק והוא קונצנזוס מקיר לקיר, וזה שאנחנו שמחים, ותומכים באלונה אשר הייתה שם ברגעי השפל שלנו.
כעת, לגבי מטרותיה של אלונה כפי שהצהירה כאשר רכשה את הקבוצה (להיות בטופ הישראלי), הדיעות חלוקות לגבי הדרך לשם..
3 מרכיבים אשר תלויים קשר גורדי זה בזה חייב שיהיו למועדון בשביל שיקרא אמפריה:
1. קהל/מנויים- הקהל של ב"ש הוכיח בעבר לא אחת..שכאשר יש לו סיבה להגיע ולו הקטנה ביותר, הוא יהיה שם בענק, ראה ערך המשחק ברמת גן נגד הפועל פתח תקווה לאחר נצחון נגד אשדוד לאחר סדרת משחקים כושלת..נצחון אחד הביא 3000 צופים!! למשחק חוץ זניח, דוגמא נוספת כאשר חלילוביץ הגיע לאימונו הראשון, היציעים הכילו באימון..2000 צופים.
2.ספונסרים- אכן...סוגיה כואבת...מיותר לציין שכאשר אין דמויות מובילות דעת קהל ומעניינות, דוגמאת שחקני נבחרת בכירים והצלחות אשר יגרמו לקבוצה להיות בכותרות...האינטרס להיות ספונסר של הקבוצה יורד.
3. שחקנים- ללא שחקנים בכירים, ולא כאלה שהם בסוף הקריירה גם אם ניפול בדרך עם אחד או שניים, בשילוב שחקנים צעירים מבטיחים שעוטים את מדי הנבחרות השונות, יהיה מאוד קשה להשיג הישגים, עובדות, לא המצאות.
לכן הקשר בין : שחקנים טובים מהטופ----->קהל גדול------> ספונסרים------> הצלחה
אנחנו לא רואים בקבוצות אחרות שנמצאות בטופ מחשבה אלא לגייס לשורותיהם את הטובים והמבטיחים שבשחקני ישראל, המחיר ישיב את עצמו ברוב הפעמים כי הוא יוביל להצלחה (גם אם היא תיקח זמן) שתוביל למכירה עתידית,קהל מנויים, רוכשי כרטיסים, שיובילו לספונסרים רבים אשר בסופו של תהליך יוכל להוריד קצת מחלקה הארי כיום של משפחת ברקת בתקציב הקבוצה.
אני מציע למקבלי ההחלטות במועדון ובמיוחד לאלונה ברקת, לא לזנוח את השילוש הקדוש הזה, זו הדרך להקמת אימפריה גם אם תארך זמן הקמתה וביסוסה.
מתכון לאמפריה
Re: מתכון לאמפריה
אלון מה לעשות שאלונה רק ממנה אדיוטים בקבוצה הזאת זה מה שקורה
אף אחד לא חושב בגדול אף אחד לא חושב איך לסחוף את הקהל חזרה למגרשים ..אף אחד לא חושב על איך יוצרים קבוצה שתרוץ כמה שנים ותיהיה בטופ של הכדורגל שלנו
לגבי מה שכתבת כל כך נכון
זה שי !
אף אחד לא חושב בגדול אף אחד לא חושב איך לסחוף את הקהל חזרה למגרשים ..אף אחד לא חושב על איך יוצרים קבוצה שתרוץ כמה שנים ותיהיה בטופ של הכדורגל שלנו
לגבי מה שכתבת כל כך נכון
זה שי !

אלונה לא תעשה את זה.
1. כי אין לה את סכום הכסף שדרוש לכך.
2. היא בתחושה שהיא כבר ניסתה זאת והדבר נכשל (רכשה שחקנים בסכומים לא קטנים כמו מליקסון,קדוסי,רביבו,סוארס).
3. היא קיבלה החלטה שהמתכונת של בני יהודה ונתניה זה מה שמתאים גם לנו ואני מסכים איתה.
1. כי אין לה את סכום הכסף שדרוש לכך.
2. היא בתחושה שהיא כבר ניסתה זאת והדבר נכשל (רכשה שחקנים בסכומים לא קטנים כמו מליקסון,קדוסי,רביבו,סוארס).
3. היא קיבלה החלטה שהמתכונת של בני יהודה ונתניה זה מה שמתאים גם לנו ואני מסכים איתה.
הי גיל, אני חושב שבגדול, מה שאתה אומר זה לא נכון, שנית, מה היא רכשה? שחקנים שאף אחד לא רצה בשום מקום והתרחקו מהם כמו מאש...ואם על זה אתה משקיע כסף סביר שתקבל כוויה, לגבי השאיפות שלה אם אנחנו בני יהודה או נתניה...אז אומר לך כך
לא בני יהודה, ולא נתניה עם כמות קהל כמו שלנו, לעולם היו קבוצות פרינג' קטנטנות עד כדי לא קיימות, למרות מספר עונות טובות אז המודל ה-שכונתי מבחינתי העלבה.
ובגדול? אם זה המתכון של אלונה לקבוצה? מיותר שהיא מחזיקה אותה, האמן לי.
לגבי הסיפור של הכסף...נו באמת..'אין לה את הכסף' ??? מאיפה הבאת את זה..
לעצם העניין, זו צריכה להיות החלטה אסטרטגית...רק בהשקעה בנוער מקומי לא תביא ישועה, נחוצה השקעה ברכש, ובאיכותי ולצערי גם יקר...אם השאיפה נתניה..ובני יהודה? לא צריך בעלים, תקציב מינימום עם ההקצבות מהטוטו והטלוויזיה מספיק ואפילו אתה תוכל לעמוד בראש המערכת
לא בני יהודה, ולא נתניה עם כמות קהל כמו שלנו, לעולם היו קבוצות פרינג' קטנטנות עד כדי לא קיימות, למרות מספר עונות טובות אז המודל ה-שכונתי מבחינתי העלבה.
ובגדול? אם זה המתכון של אלונה לקבוצה? מיותר שהיא מחזיקה אותה, האמן לי.
לגבי הסיפור של הכסף...נו באמת..'אין לה את הכסף' ??? מאיפה הבאת את זה..
לעצם העניין, זו צריכה להיות החלטה אסטרטגית...רק בהשקעה בנוער מקומי לא תביא ישועה, נחוצה השקעה ברכש, ובאיכותי ולצערי גם יקר...אם השאיפה נתניה..ובני יהודה? לא צריך בעלים, תקציב מינימום עם ההקצבות מהטוטו והטלוויזיה מספיק ואפילו אתה תוכל לעמוד בראש המערכת

נתניה היא הדוגמא האידיאלית לקבוצה בריאה.
קבוצה כמו נתניה עם אמצעים כלכליים קצת יותר טובים (כמו שיש לאלונה), שתאפשר חיזוק של 3-4 זרים איכותיים, זאת קבוצת צמרת שרצה לאליפות.
קחו את נתניה של העונה ושימו שם דה-סילבה,דבלאשווילי, סוארס וקשר זר ברמה גבוהה והם מתמודדים ראש בראש עם חיפה ות"א.
קבוצה כמו נתניה עם אמצעים כלכליים קצת יותר טובים (כמו שיש לאלונה), שתאפשר חיזוק של 3-4 זרים איכותיים, זאת קבוצת צמרת שרצה לאליפות.
קחו את נתניה של העונה ושימו שם דה-סילבה,דבלאשווילי, סוארס וקשר זר ברמה גבוהה והם מתמודדים ראש בראש עם חיפה ות"א.
מתי כבר תבינו ששחקנים גדולים צריך לגדל פה / להביא אותם כצעירים ממש לפני הפריצה.
מליקסון זה פוקס של אחד למיליון.
מליקסון זה פוקס של אחד למיליון.