ואני אומר - לא לוותר על דוד רביבו !
Re: ואני אומר - לא לוותר על דוד רביבו !
אנשים פה מתכחשים למציאות, דוד רביבו לא שווה רבע מהשכר שהוא מרויח, הוא לא אותו רביבו של אשדוד, הוא פה כבר שנתיים גמר את הסוס, הסמל הבכיר של תקופת שכירי החרב אוכלי חינם, לא תרם שום דבר קבוצה, ודי לכל הניתוחים הטקטיים רביבו צריך לעוף.
יש לך מישהו אחר להביא במקומו ?דניב כתב:אנשים פה מתכחשים למציאות, דוד רביבו לא שווה רבע מהשכר שהוא מרויח, הוא לא אותו רביבו של אשדוד, הוא פה כבר שנתיים גמר את הסוס, הסמל הבכיר של תקופת שכירי החרב אוכלי חינם, לא תרם שום דבר קבוצה, ודי לכל הניתוחים הטקטיים רביבו צריך לעוף.
שעולה עליו ? תן לי שם אחד שיבוא לפה שעולה עליו ואני מסכים איתך
זה שי !

ריף מסיקה, יוסי אלקיים, סיראז נאסר, עבדול ראזק, ובערך כל קשר התקפי שיקבל את הדקות ואת כל המצבים הנייחים של הקבוצה יתרום יותר ממנו.זה שי ! כתב:
יש לך מישהו אחר להביא במקומו ?
שעולה עליו ? תן לי שם אחד שיבוא לפה שעולה עליו ואני מסכים איתך
זה שי !
פחחחחח טוב טוב חוץ מאולי אולי יוסי אלקיים כל מי שאמרת שווה אתה יודע מהyedidel כתב:
ריף מסיקה, יוסי אלקיים, סיראז נאסר, עבדול ראזק, ובערך כל קשר התקפי שיקבל את הדקות ואת כל המצבים הנייחים של הקבוצה יתרום יותר ממנו.
סיראז נאסר לא עושה כלום והוא כבר מקבל דקות כל משחק ויש משחקים שהוא פותח
ריף מסיקה עם היה שחקן טוב לא ניראה לי שלא ההיתי שומע עליו
עבדול ראזק מה עשה מאז שבא לפה ?
מצבים נייחים אף אחד מהרשימה שלך לא מגיע לרגל ימין שלו
נאסר אין לו כוח לבעוט בכלל איך אתה משווה
זה שי !

תספר לי מה רביבו עשה פה בשנתיים חוץ ממצבים נייחים?זה שי ! כתב:
פחחחחח טוב טוב חוץ מאולי אולי יוסי אלקיים כל מי שאמרת שווה אתה יודע מה
סיראז נאסר לא עושה כלום והוא כבר מקבל דקות כל משחק ויש משחקים שהוא פותח
ריף מסיקה עם היה שחקן טוב לא ניראה לי שלא ההיתי שומע עליו
עבדול ראזק מה עשה מאז שבא לפה ?
מצבים נייחים אף אחד מהרשימה שלך לא מגיע לרגל ימין שלו
נאסר אין לו כוח לבעוט בכלל איך אתה משווה
זה שי !
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
רביבו הוא עצלן ולא צריך לקבל את הפרס על כך. לא מדובר על איזה גאון כדורגל שאפשר לסלוח לו על חוסר הלחימה וחוסר בהגנה.
בכדורגל של היום אי אפשר לשחק עם 10 שחקנים מבחינה הגנתית, מבחינת רצון ומחויבות. בכל משחק עם רביבו אנחנו מאבדים את האמצע ונותנים אותו ליריב. ליד סוארס בקישור צריך להביא זר שיהיה המנוע של הקבוצה.
נמאס משחקנים מבוגרים וחסרי מוטיבציה שבאים לעשות קופה לפני הפנסיה. רביבו קיבל את הצאנס ולא לקח אותו בשתי ידיים.
בכסף שיתפנה צריך להביא זר איכותי לאמצע, אחד שלא יחיה על מצבים נייחים ויוכל לתרום גם תוך כדי משחק.
בכדורגל של היום אי אפשר לשחק עם 10 שחקנים מבחינה הגנתית, מבחינת רצון ומחויבות. בכל משחק עם רביבו אנחנו מאבדים את האמצע ונותנים אותו ליריב. ליד סוארס בקישור צריך להביא זר שיהיה המנוע של הקבוצה.
נמאס משחקנים מבוגרים וחסרי מוטיבציה שבאים לעשות קופה לפני הפנסיה. רביבו קיבל את הצאנס ולא לקח אותו בשתי ידיים.
בכסף שיתפנה צריך להביא זר איכותי לאמצע, אחד שלא יחיה על מצבים נייחים ויוכל לתרום גם תוך כדי משחק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
להזכיר לכולם מצב נייח הוא גם חלק ממשחק הכדורגל .. כי ניראה לי שיש פה כמה שמלגלגים על זה אבל שיהיה
לעצם העניין דוד רביבו בהחלט לא נתן תתפוקה שכולנו רצינו לראות ממנו אבל אי אפשר להאשיים רק אותו
השנה 7 בישולים ו6 שערים
שנה שעברה עם אני לא טועה היה לו 10 בישולים
תסתכל בסגל שלך ותגיד לי עם היה לך חלוץ לא קשר שהיה לו מספרים כאלה חוץ ממאור מליקסון כל השחקנים שבאו לפה היו אפסים אחד אחד
כל עוד לא יגידו את מי הם יביאו במקומו אני חושב שלא צריך לשחרר אותו
זה שי !
לעצם העניין דוד רביבו בהחלט לא נתן תתפוקה שכולנו רצינו לראות ממנו אבל אי אפשר להאשיים רק אותו
השנה 7 בישולים ו6 שערים
תסתכל בסגל שלך ותגיד לי עם היה לך חלוץ לא קשר שהיה לו מספרים כאלה חוץ ממאור מליקסון כל השחקנים שבאו לפה היו אפסים אחד אחד
זה שי !

אי אפשר להחזיק שחקן שכל מה שהוא עושה זה מצבים נייחים וחוץ מזה הוא לא נמצא במגרש...זה שי ! כתב:להזכיר לכולם מצב נייח הוא גם חלק ממשחק הכדורגל .. כי ניראה לי שיש פה כמה שמלגלגים על זה אבל שיהיה
השנה 7 בישולים ו6 שערים
זה שי !
אי אפשר להחזיק שחקן שכל מה שהוא עושה זה מצבים נייחים וחוץ מזה הוא לא נמצא במגרש...זה שי ! כתב:להזכיר לכולם מצב נייח הוא גם חלק ממשחק הכדורגל .. כי ניראה לי שיש פה כמה שמלגלגים על זה אבל שיהיה
השנה 7 בישולים ו6 שערים
זה שי !
בוא ניראה כמה שערים יבואו מקרנות שנה הבאה עם דוד רביבו לא הישאר להזכיר לכולם עם תסתכלו טוב טוב על כל הכיבושים שלנו כמעט 50 אחוז היו ממצבים נייחים .. ולא ממשחק כדורגל שוטף הפועל ב"ש כבר שנים לא מציגה כדורגל טוב
זה שי !
זה שי !

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מסכים עם ידידאל...yedidel כתב:
אי אפשר להחזיק שחקן שכל מה שהוא עושה זה מצבים נייחים וחוץ מזה הוא לא נמצא במגרש...
הוא לא עושה הגנה וזאת הבעיה הכי גדולה שלו. לכו להפועל ת"א, למכבי חיפה, אפילו לקריית שמונה ותראו שכל קבוצת צמרת שמה באמצע שחקנים שעובדים הגנתית.
אם זהבי יכול לרוץ אחרי שחקנים ולעשות הגנה גם אדון רביבו יכול. במשחקים מול אשדוד והגדולות, כשרביבו רצה, הוא הוכיח שהוא גם יכול ואז הוא גם נתן את המשחקים הכי טובים שלו.
לא מזלזל במצבים נייחים אבל כל קבוצה שבאה מולנו השנה שלטה באמצע והגיעה בקלות לרחבה שלנו. גם כשרביבו היה באגף הוא היה חור והמגן בעמדה שלו כל פעם התמודד לבד עם ההתקפות שבאו.
בנוסף גם אדון רביבו מרוויח סכומים גבוהים מידי יחסית לתפוקה.
תיתנו לשחקן אחר את הפנדלים ואת כל המצבים הנייחים והוא מגיע לסביבות אותה תפוקה, אולי 2-3 שערים פחות.
משחק כדורגל זה לא רק כדורגל שוטף אבל אי אפשר בימים של היום לשחק עם 10 שחקנים כששחקן מסוים הוא על תקן נעלם כל המשחק ומופיע רק התקפית ורק במצבים הנייחים. זה כמו להתחיל כל משחק עם 10 שחקנים.
לערוך השוואה בין רביבו לבקהאם זה מגוחך. גם כי בקהאם תרם ליוניטד ולריאל גם במשחק חיי ולא כובש/מבשל רק במצבים הנייחים. וגם כי בקהאם היה חיה על המגרש והיה נלחם ורודף אחרי שחקנים גם עד ה16 מה שרביבו לא עושה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!