מכירת המנויים החלה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

Re: מכירת המנויים החלה

שליחה על ידי מוטי »

בהמשך למה שחן כתבה (CRAZYRED) אני אוסיף ואומר
גם אני הייתי רוצה לראות פה ניהול כמו של יעהקל'ה או שימעון את פדרמן
אבל בוא נהיה ריאלים שזה לא יקרה בזמן הקרוב.

אתם בוכים על מר גורלנו מר אוחיון כאשר אנחנו לא מסתכלים על הניהול הכללי בליגת העל.
הפועל ת"א על שלל הצלחותיה הן המקצועיות והן הכלכליות מתנהלת מתחת לכל ביקורת ואי אפשר להחתים שחקנים כי הבעלים משחקים בלמי יש יותר גדול, הבעלים המיועד מורשע לשעבר בפלילים ומחזיק בשחקניו כמו עבדים, וככל הניראה הקרבות הגדולים ביותר של הפועל העונה יהיו בבתי המשפט ולא על כר הדשא
בבית"ר ירושלים אין בכלל בעלים והמשכורות לא משולמות בזמן ומי שרוצה לקנות אותם עושה ביקור שנתי באברבנל.
בהפועל פ"ת שולט ביד רמה מר דני לוי ורוב חבריו ההנהלה עברו אצל חוקרינו המסורים במשטרת ישראל.
בהפועל אשקלון יש גם כן בעלים מורשע בפלילים והוא ממש התאום הלא זהה של בעל האולמות
בהפועל עכו יש בעלים גזען שיורד על המאמן בצורה גזענית ועדתית.
בבני סכנין אין כסף לחיות ואם הם לא היו קבוצה שמיצגת את המגזר הם מזמן היו מפורקים
בנתניה מתפללים שטביב ישחרר את שכטר כדי שיהיה להם כסף לרכש מאחר והבעלים שם לא מוכן להשקיע עוד אגורה שחוקה ורק מחכה שמישהו יקח אותו מהנטל הזה שנקרא מכבי נתניה.
בבני יהודה הבעלים החליט שנמאס לו אז אין כסף אין מאמן והם מוכרים את כל הכשרונות כדי שיהיה איך לפתוח את העונה.
בהפועל חיפה יש בעלים כל כך הזוי שיום אחד סוגר את המים והשחקנים מתקלחים אחרי אימן עם ג'ריקנים ומביאים סנדביץ' מהבית כי הוא לא מוכן לשלם על ארוחות
אם אתם אומרים שאלנוה מנותקת מהקבוצה אצם מוזמנים להעיף מבט על המליארד הקנדי התורן של מכבי ולהבין ניתוק מהו.

אני לא אומר שאלונה מושלמת אבל קיטונות הביקורת שאתם שופכים עליה עוברים כל פרופורציה,תסלח לי אריק שאתה אומר שאתה מחכה שמשהו שהוא לא הצלחות יבעיר לך את האש אבל זה חרטוט אחד גדול כי אם היו מחתימים עכשיו כמה כוכבים גדולים לא היית אומר את זה והיית רץ לקנות מנוי, אני לא מאמין שאני אומר את זה על אוהד כמוך אבל הפכת לאוהד הצלחות.

אולי אתה משווה את הניהול של אלונה לניהול המקצועי והמסור שמגיע מעמותה בה אתה אדם פעיל ביותר ואתה מאוכזב מהלך הדברים שקןרים במועדון הכדורגל הנלוז.

אלונה לא כליל השלמות והיא טעתה המון בשנים האחרונות אבל שוב אני אדגיש ואומר אם לא היא אין הפועל ב"ש.
אני יזכיר את השנים האחרונות של עיכובים בשכר
זרים שפשוט נמאס להם מלחכות לכסף ורק ביקשו שחרור
הביקורים בבקרה התקציבית
חוזים כפולים (אתה וערן רואי חשבון אז אתם בטח יודעים כמה זה חמור)
תקיפה פיזית של אוהדים
ועוד ועוד ועוד....
הביקורת של כולם פה לא משוללת כל יסוד היא פשוט יצאה מפרופורציה עד כדי כך שמשווים בין הנוכל והשודד ז'ינו לאלונה.
עד שסוף סוף רואים ניצנים של התנהלות נכונה כמו מנכ"ל שהוא סמל שבא מהתחום ויודע איך הוא עובד, מאמן שממשיך שנה שניה למרות שלא הצליח בשנה הקודמת כי רואים לתת לו לבנות משהו כמו שהוא חושב, צעירים מוכשרים והחתמות של שחקנים שלא בסוף הקריירה ועדיין הכל כל כך לא בסדר, חבר'ה אתם לא בסדר!!!

והגיל לא משחק תפקיד כי אוהד הוא אוהד בכל גיל ומי שחושב אחרת מוזמן לבוא לשיחה קצרה עם אבא שלי שקונה מנוי בלי שום קשר לליגה ולמוצר כבר מעל ל 50 שנה-וזה אוהד שראה כמה הצלחות בחייו ולמרות שהיו שנים קשות ביותר לא חשב לרגע לנטוש את הספינה כמו שעושים פה כמה אנשים.

כנראה שסתם שרתם בשנים האחרונות "אלך איתך לכל מקום אפילו עד הגיהנם..."

סליחה על התחביר השגוי אם יצא ככה זה נכתב ב2:00 ;)
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אני מסכים ומזדהה עם רוב ההקודות שהעלו מוטי וחן,בעיקר בכל מה שקשור לביקורות.
זה נראה כאילו לא משנה איזה צעד יעשה המועדון הוא ילווה בביקורת קשה ולעתים חסרת פרופורציות.
רק כדוגמא אני אעלה את מדיניות הרכש
של המועדון בקיץ הנוכחי.
כולכם מוזמנים לחזור אחורה בדפי הפורום ולקרוא עמודים שלמים על הפועל ב"ש כקבוצה מלאה בשכירי חרב שנמצאים בשלהי הקריירה וכל מה שמעניין אותם זה הצ'ק השמן בסוף החודש.
רבים פה מהפורום רצו לראות קבוצה צעירה,שאפתנית ולוחמת,והקיץ שהקבוצה יוצאת בתהליך הדומה למה שרצינו לראות,כבר אפשר לראות אוהדים שהכריזו עלינו כמועמדים מס'1 לירידה וטונות של ביקורת נשפכת נגד המהלך.
בכל מקרה גם לדעתי המחירים הם מוגזמים.
אני גם השנה ארכוש מנוי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

קל לתת דוגמאות רעות או בינוניות, כאלה יש בשפע. למעשה, מאז הבלחה אחת ב97 אנחנו בדיוק כמו אותם קבוצות שמוטי ציין כאן.
אבל אלונה מציגה את עצמה בתור משהו שונה. אלונה מציגה את עצמה ביחד עם בעלים כמו שירצקי ושחר ולכן הציפיות בהתאם.

לא יתכן שהכדורגל יהיה מהגרועים שזכורים לי כאוהד והמחירים שלנו יהיו זהים לאלה של הפועל ת"א או מכבי חיפה בחלק מהשערים.

בני יהודה או מכבי נתניה במצב גרוע יותר? לא יודע, בני יהודה משחקת בבלומפילד והציגה בעונה החולפת סיבוב שני חלומי ופליאוף עליון. נתניה בקרוב עוברת לאיצטדיון חדש והציגה עונה נפלאה כולל הגעה לחצי גמר גביע המדינה.
הכסף של אלונה לא באמת תורם לקבוצה אם קבוצות שמשיגות את התקציב ברגע האחרון של העונה מקדימות אותנו בכל פרמטר כמועדון.

אז כן, אלונה משלמת בזמן והיא לא מנהלת בצורה עבריינית את הקבוצה. זה לא אומר שצריך לנקוט בגישה של מוטי וחן שעסוקים בלהעריץ את האדמה שאלונה דורכת עליה במקום להבין את חומרת המצב.

החיים הם לא שחור ולבן וכבר אמרתי בעבר שאנשים יפסיקו לבוא לכדורגל גם אם הקבוצה היא אפורה כמו שלנו. אומנם אנחנו לא מנוהלים על ידי השוק אבל אנחנו גם לא מנוהלים על ידי בעלים שמסתכל קדימה.

אני חושב מה יקרה אם אלונה תעזוב מחר, מה יקרה מבחינת מועדון. כן, אלונה עשתה ניקוי אורוות מהתקופה של זינו. כן, אלונה תשאיר קבוצה בליגת העל וכן אלונה תשאיר קבוצה בלי חובות. אבל זאת תהיה התרומה של אלונה. לא שלד של שחקנים איכותים, לא אקדמיה שיש להתגאות בה, לא הנהלה מקצועית. אלונה תשאיר קבוצה מעל המים, קבוצה בינונית, עוד קבוצה בכדורגל הישראלי. לא יותר.

לסיכום, היה יכול להיות גרוע יותר, מצד שני, ראינו וחווינו כבר את הרע מספיק, הגיע הזמן שנראה את הטוב. ולא, אנחנו לא טיפשים. כבר כמה שנים שאלונה מייצרת דימוי של טוב, קובעת את מחירי המנוים מהגבוהים בליגה, מציגה פרופיל מכובד לתקשורת, אבל מי שמסתכל בפנים רואה אפרוריות, רואה ניהול מהיום ליום, לא רואה שום המשכיות. וזה נמאס, במיוחד לאלה מאיתנו שלא מוכנים יותר לשלם יקר למשהו שהוא חיקוי זול. למעשה, לא רק שאנחנו משלמים מחיר מופרז, אלא גם מזלזלים באינטליגנציה שלנו. ברגע היחידי שאלונה הייתה צריכה להעריך את זה ולעמוד לצד הקהל שלה, היא העדיפה לעשות ספין על חשבון האוהדים בנושא עזורי.

נושא המנוים השנה יהיה לדעתי הקש שישבור את גב הגמל עבור הרבה אוהדים.
ושימו לב שלא אמרתי שום דבר על בניית הסגל, כי מי שלא מבין שמנוים מוכרים קודם כל בכך שגורמים לאוהדים להרגיש חלק מהקבוצה, לא יבין לעולם את מה שאני, אריק, ניר ואחרים אומרים כאן לאורך החודשים האחרונים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

1.אין בינתיים קבוצה.
2.ניסיתי להבין ומה שהבנתי בלינק שהמצב אנוש.
3הזול עוד יעלה לנו יקר.
4.נקווה לטוב.

סמל אישי של משתמש
מוטי

שליחה על ידי מוטי »

משה אני לא מהלל ומנשק את האדמה שאלונה הולכת עליה
אני מודע לטעויות שנעשו וכמו שכתבתי אני רואה בפעם הראשונה שעושים דברים עם שכל ומחשבה.
כן אלונה לא עמדה גם בצפיות שלי, גם אני הייתי בטוח שאחרי ארבע עונות בראשותה אי יישר קו עם הגדולות ותאמין לי שגם אני מאוכזב מזה לא פחות ממך
כתבתי הביקורת מוצדקת היא פשוט חסרת פרופורציה עד כדי כך שקראתי באחד מהאתרים שיש לעשות חרם מינויים שכולנו יודעים מה מטרת חרם כזה-להעיף את הבעלים
אני לעומתך ריאלי ויודע שיותר טוב ממנה אני לא אמצא גם אני יהפוך כל אבן באזור הדרום.
וכן אני מעדיף לחיות מכוער מאשר למות יפה (זינו כבר קבר אותנו ולא היה חסר שיכסו אותנו)
כפיות הטובה שלך ואי הבנה הבסיסית באנשים שנכנסים לכדורגל היום כנראה לא מסבירים לך כמה אלונה חווית להפועל באר שהע היום.
שים לב ששחר ושרצקי יש רק שניים כאלו והם הדוגמאות שלך שניים מתוך 16 בעלי קבוצות מהליגה בראשונה. ואני בטוח שאתה מסכים איתי שברמת הניהול אלונה נמצאת ישר אחרי שניהם מה שאומר שהיא מקום שלישי בניהול אחרי צמד בעלים שנמצאים מעל ל15 שנה בענף הכדורגל אין לי שום ספק שאם אלונה תשאר אנחנו נגיע לאותה רמת ניהול בדיוק.

שוב אני לא מהלל אותה אני מודע לחלופות והיא האופציה הטובה ביותר
אז במקום לקטר תתנהג כמו אוהד אמיתי שאוהב את הקבוצה שלו בכל מצב ותקנה מנוי כי כל עוד אתה לא עושה את זה אתה פשוט לא עונה להגדרה של אוהד מסור
סלח לי התמכרתם למחאות
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

מוטי, אגיב בקצרה לכל "אוסף" האמירות והסיסמאות שזרקת לאויר, אבל לפני זה אומר שהצלחתם
לסטות לחלוטין מהטופיק שמדבר על מכירת מנויים במחיר X שכל מטרתו היתה להבין את הלך הרוח
בקרב האוהדים לקראת העונה הבאה ומהן הסיבות אשר בגינן אנשים יעשו/לא יעשו מנוי.

1. לא יודע מה איתך, אבל החתמות כאלה ואחרות לא מדליקות ומבעירות בי אש, זה מגיע ממקומות אחרים.

2. שמח לשמוע שאחרי 21 שנות מנוי (רובן כושלות מקצועית) וטוטאליות לקבוצה, אני אוהד הצלחות (או הפכתי לכזה).

3. אין קשר בין העמותה שאני חבר בה להיותי אוהד כדורגל ולביקורת שאני מעביר. יש הבדל ענק בין
2 הארגונים, באופי הפעילות, בגודל, במטרות ועוד, כך שהם אינם ברי השוואה כלל.

4. האנלוגיה שלך לאוהד שלא עושה מנוי שנוטש ספינה טובעת היא הזויה. מועדון עם תקציב של 20
מיליון שקל ומטרות של פליאוף עליון, נראה לי קצת רחוק מספינה טובעת. נראה לי שלהפגין שנתיים
מול הבית של זינו ולתת לקבוצה לרדת ליגה זו אנלוגיה טובה יותר לנטישת ספינה טובעת.

5. שמח שאבא שלך מוכן לשלם כל מחיר עבור התענוג. 3 שנים שילמנו מחירים מופקעים כאות הזדהות
עם אלונה, עכשיו הגיע הזמן שגם ההנהלה תנחת ותתחבר למציאות.

6. כנראה שגודל הציפיות הן כגודל האכזבות.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

גם זינו התחיל עם פיזור כספים שלא עשו טוב לב"ש ואחרי זה היה תקופה יפה ושוב לא השקיע כלום והסוף ידוע כדי שמישהו בהנהלה התעורר כבר
ד"ש מהקבוצה מספר 1 לירדה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

תסלחו לי כולם שאני מופיע משום מקום ומשתתף בדיון המביש הזה , ההשמצות נגד אלונה עברו כל גבול.
קודם כל אני חייב להדגיש שזכותו של כל אוהד לעשות\לא לעשות מנוי , אי אפשר לאיים באקדח לרקה על מישהו שיעשה מנוי , לדעתי זה גם צעד לא נכון.
אבל מכאן ועד להשמיץ את אלונה זה כבר חציית גבול הטעם הטוב , בשבילי היא עדיין מלכה, לי בניגוד לרוב האתר אין זיכרון של נמלה , אני זוכר באיזה מצב היא לקחה את הקבוצה , אני זוכר טוב טוב איך אותם אנשים שפלים שעכשיו משמיצים את אלונה ברקת אמרו בעת קניית הקבוצה "תודה רבה שגאלת אותנו והוצאת אותנו מחושך לאור , מעכשיו נלווה את הקבוצה לכל מקום " , כנראה ש - 4 שנים זה יותר מדי זמן בשביל ללוות את הקבוצה....יש אנשים שחסר להם משחקים בליגה השנייה מול 200 צופים , אל דאגה - ברגע שאלונה תעזוב (כפי שהרוב רוצה) אנחנו נחזור מהר מאוד לרמה הזאת.
עכשיו אגיב לטענות ביתר הרחבה:
רמת המתקן - מה אלונה אשמה בכך שרמת המתקן ירודה???אלונה אמורה לבנות איצטדיון חדש או שמא זה ראש העיר???
רמת המתקן משפיעה גם על משא ומתן עם שחקנים שאמורים לחזק אותנו??? שאני אבין ברגע שאלונה מנהלת משא ומתן עם שחקן , אז השחקן אומר לעצמו "רגע , בגלל רמת המתקן אני עושה לך הנחה של 20% ...." נהפוך הוא כל שחקן מעלה את הדרישות שלו בגלל "מס באר שבע" , להשתמש בתירוץ העלוב של רמת המתקן בשביל לנגח את אלונה על מחירי המנוי זה טימטום , גם אני לא ממש נהנה מרמת המתקן בוסרמיל , אבל עיקר הטענות שלי בנושא מופנות לראש העיר.
עניין הגיל - מה זה השטויות האלה מר גיל שגיב?? מעניין שהיה את החרם על אלי זינו , אנשים לא באו "רק" בגלל אלי זינו, לפני 4 שנים כל האנשים בבאר שבע היו צעירים....עכשיו אחרי 4 שנים לא באים כי מגיל מסויים זה כבר לא עובד אוטומט...
אני אולי לא הכי זקן , אבל גם בגילי 37 אני אוהב את הפועל באר שבע בדיוק כמו לפני 28 שנים!!! בשער 2 במקום שבו אני יושב , רוב האנשים הם מבוגרים, גם אבא של מוטי מבלי להכיר אותו הוא כבר לא אדם צעיר , מה הקשר לעניין הגיל??
אם נמאס למישהו מהקבוצה שיגיד את זה מבלי להתחבא מאחורי סיסמאות נבובות , אם אין דברי חוכמה השתיקה שווה זהב.
רמת הניהול - יש לי גילוי מדהים: אלונה היא בן אדם!!! כן כן אלונה היא בשר ודם , מה לעשות לפעמים טעויות נעשות.
אפשר לחשוב שאלו שהעבירו את הביקורת ההרסנית הזאת הם אלוהים....אדון אריק אבוקסיס כמה אנשים הצלחת לגייס למועדון הכדורסל הבזוי??? כל העונה הייתה מלווה בהשפלות ע"י קבוצות שאני לא יודע את מיקומם הגיאוגרפי....זה הצלחה...
כמה אנשים שילמו 50 שקלים לעמותת האוהדים בראשות ידידאל אלחיאני?? כמה אנשים הצליח לגייס דודו עזריה בזמנו לעמותת אוה"ב ??? על הכישלונות של האוהדים עוברים לסדר היום , על כל טעות שאלונה עושה ישר מתקפה חסרת רחמים.
כל האנשים שמתקיפים את אלונה הם פשוט כפויי טובה , רק אחרי לכתה הם יעריכו אותה , תראו את הניהול בהפועל פתח תקווה , בזמנו הם תקפו את מאיר שמיר וגרמו לו לעזוב , עכשיו הם מתגעגעים אליו ורוצים שיחזור....בהפועל חיפה השמיצו את רובי שפירא ז"ל לפני מותו , עכשיו שרואים את ההתנהלות של מר כץ מבינים כמה היה טוב רובי שפירא.
מחיר המנוי - נכון גם אני חושב שמחיר המנוי גבוה מעט (סדר גודל של 100 - 150 שקלים) , אבל מכאן ועד ההתלהמות הזאת נגד אלונה הדרך רחוקה , עמותת הכדורסל מבקשת 250 שקלים על ענף שלא מעניין שום כלב , עם קבוצה בתקציב של כדור פלאפל , זה בסדר נכון??? אלונה מביאה מיליונים מהבית , מעמידה תקציב של 20 מיליון שקלים ,מבקשת 500 שקלים יותר , אז כמו שאמרתי בפתיח דבריי מי שלא רוצה לשלם - זכותו , אבל לקרוא לחרם מנויים https://hbs.co.il/community/showthread. ... רם-מינויים זה כבר שיא גועל הנפש.

העיקר שרים ביציע נעודד בטוב וגם ברע....אבל זה בסדר נראה את כל "הגיבורים" למיניהם בפעם הבאה שאלונה תודיע שהיא עוזבת , בפעם הקודמת כל אותם אנשים שמצהירים בגאון "שהם לא יעשו מנויים בגלל אלונה" רצו אחוזי חרדה לבלומפילד והתחננו שאלונה תחזור בה.
כנראה שחנן אבוטבול צדק בזמנו , 1000 האוהדים שלא החרימו את הקבוצה בימים השחורים של אלי זינו - הם הם האוהדים האמיתיים, השאר אוהדי הצלחות או אוהדי מחירים. נראה איזה איש עסקים "ימהר" לקנות את הקבוצה אחרי אלונה שהוא קורא שכל שני וחמישי הוא מאויים בחרם מנויים רק בגלל שהמחיר יקר , אבל מצד שני הציפיות ממנו זה להביא מיליונים מהבית , להחתים שחקני רכש נוצצים , לקרב את היציעים לדשא בוסרמיל.

שבת שלום.

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

חברה דבר אחד אני לא מבין איך הפכנו מקבוצת כדורגל לאיזה חברה שמונפקת בבורסה -אז נכון שצריך ניהול טוב אבל צריך לשים דברים בפרופורציה רוצים לראות כדורגל-אותו לא ראינו הרבה זמן

סמל אישי של משתמש
מוטי

שליחה על ידי מוטי »

סיסמאות ממש לא.
מסכים שהאנלוגיה של הספינה לא במקום.
אבל כן אחי תרצה או לא קשה להאמין שאם היו הצלחות מקצועיות לא היית קונה מנוי.
המחיר גבוה והלוואי והוא היה זול יותר אבל מפה ועד לא לקנות מנוי המרחק גדול.
תראה מה כתבתי למשה וזו הדעה שלי.
אני יודע שאתה מאוכזב מאלונה גם אני, אני פשוט חושב שאתה מגזים
מנוי כבר יש לך?

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

דורון כהן כתב:תסלחו לי כולם שאני מופיע משום מקום ומשתתף בדיון המביש הזה , ההשמצות נגד אלונה עברו כל גבול.
קודם כל אני חייב להדגיש שזכותו של כל אוהד לעשות\לא לעשות מנוי , אי אפשר לאיים באקדח לרקה על מישהו שיעשה מנוי , לדעתי זה גם צעד לא נכון.
אבל מכאן ועד להשמיץ את אלונה זה כבר חציית גבול הטעם הטוב , בשבילי היא עדיין מלכה, לי בניגוד לרוב האתר אין זיכרון של נמלה , אני זוכר באיזה מצב היא לקחה את הקבוצה , אני זוכר טוב טוב איך אותם אנשים שפלים שעכשיו משמיצים את אלונה ברקת אמרו בעת קניית הקבוצה "תודה רבה שגאלת אותנו והוצאת אותנו מחושך לאור , מעכשיו נלווה את הקבוצה לכל מקום " , כנראה ש - 4 שנים זה יותר מדי זמן בשביל ללוות את הקבוצה....יש אנשים שחסר להם משחקים בליגה השנייה מול 200 צופים , אל דאגה - ברגע שאלונה תעזוב (כפי שהרוב רוצה) אנחנו נחזור מהר מאוד לרמה הזאת.
עכשיו אגיב לטענות ביתר הרחבה:
רמת המתקן - מה אלונה אשמה בכך שרמת המתקן ירודה???אלונה אמורה לבנות איצטדיון חדש או שמא זה ראש העיר???
רמת המתקן משפיעה גם על משא ומתן עם שחקנים שאמורים לחזק אותנו??? שאני אבין ברגע שאלונה מנהלת משא ומתן עם שחקן , אז השחקן אומר לעצמו "רגע , בגלל רמת המתקן אני עושה לך הנחה של 20% ...." נהפוך הוא כל שחקן מעלה את הדרישות שלו בגלל "מס באר שבע" , להשתמש בתירוץ העלוב של רמת המתקן בשביל לנגח את אלונה על מחירי המנוי זה טימטום , גם אני לא ממש נהנה מרמת המתקן בוסרמיל , אבל עיקר הטענות שלי בנושא מופנות לראש העיר.
עניין הגיל - מה זה השטויות האלה מר גיל שגיב?? מעניין שהיה את החרם על אלי זינו , אנשים לא באו "רק" בגלל אלי זינו, לפני 4 שנים כל האנשים בבאר שבע היו צעירים....עכשיו אחרי 4 שנים לא באים כי מגיל מסויים זה כבר לא עובד אוטומט...
אני אולי לא הכי זקן , אבל גם בגילי 37 אני אוהב את הפועל באר שבע בדיוק כמו לפני 28 שנים!!! בשער 2 במקום שבו אני יושב , רוב האנשים הם מבוגרים, גם אבא של מוטי מבלי להכיר אותו הוא כבר לא אדם צעיר , מה הקשר לעניין הגיל??
אם נמאס למישהו מהקבוצה שיגיד את זה מבלי להתחבא מאחורי סיסמאות נבובות , אם אין דברי חוכמה השתיקה שווה זהב.
רמת הניהול - יש לי גילוי מדהים: אלונה היא בן אדם!!! כן כן אלונה היא בשר ודם , מה לעשות לפעמים טעויות נעשות.
אפשר לחשוב שאלו שהעבירו את הביקורת ההרסנית הזאת הם אלוהים....אדון אריק אבוקסיס כמה אנשים הצלחת לגייס למועדון הכדורסל הבזוי??? כל העונה הייתה מלווה בהשפלות ע"י קבוצות שאני לא יודע את מיקומם הגיאוגרפי....זה הצלחה...
כמה אנשים שילמו 50 שקלים לעמותת האוהדים בראשות ידידאל אלחיאני?? כמה אנשים הצליח לגייס דודו עזריה בזמנו לעמותת אוה"ב ??? על הכישלונות של האוהדים עוברים לסדר היום , על כל טעות שאלונה עושה ישר מתקפה חסרת רחמים.
כל האנשים שמתקיפים את אלונה הם פשוט כפויי טובה , רק אחרי לכתה הם יעריכו אותה , תראו את הניהול בהפועל פתח תקווה , בזמנו הם תקפו את מאיר שמיר וגרמו לו לעזוב , עכשיו הם מתגעגעים אליו ורוצים שיחזור....בהפועל חיפה השמיצו את רובי שפירא ז"ל לפני מותו , עכשיו שרואים את ההתנהלות של מר כץ מבינים כמה היה טוב רובי שפירא.
מחיר המנוי - נכון גם אני חושב שמחיר המנוי גבוה מעט (סדר גודל של 100 - 150 שקלים) , אבל מכאן ועד ההתלהמות הזאת נגד אלונה הדרך רחוקה , עמותת הכדורסל מבקשת 250 שקלים על ענף שלא מעניין שום כלב , עם קבוצה בתקציב של כדור פלאפל , זה בסדר נכון??? אלונה מביאה מיליונים מהבית , מעמידה תקציב של 20 מיליון שקלים ,מבקשת 500 שקלים יותר , אז כמו שאמרתי בפתיח דבריי מי שלא רוצה לשלם - זכותו , אבל לקרוא לחרם מנויים https://hbs.co.il/community/showthread. ... רם-מינויים זה כבר שיא גועל הנפש.

העיקר שרים ביציע נעודד בטוב וגם ברע....אבל זה בסדר נראה את כל "הגיבורים" למיניהם בפעם הבאה שאלונה תודיע שהיא עוזבת , בפעם הקודמת כל אותם אנשים שמצהירים בגאון "שהם לא יעשו מנויים בגלל אלונה" רצו אחוזי חרדה לבלומפילד והתחננו שאלונה תחזור בה.
כנראה שחנן אבוטבול צדק בזמנו , 1000 האוהדים שלא החרימו את הקבוצה בימים השחורים של אלי זינו - הם הם האוהדים האמיתיים, השאר אוהדי הצלחות או אוהדי מחירים. נראה איזה איש עסקים "ימהר" לקנות את הקבוצה אחרי אלונה שהוא קורא שכל שני וחמישי הוא מאויים בחרם מנויים רק בגלל שהמחיר יקר , אבל מצד שני הציפיות ממנו זה להביא מיליונים מהבית , להחתים שחקני רכש נוצצים , לקרב את היציעים לדשא בוסרמיל.

שבת שלום.
אני לא ארד לפסים אישיים, גם כי אתה אדם בוגר ממני וגם כי יש לי קצת הערכה אליך אבל אני אתייחס לתוכן.

1. אלונה ברקת היא נכס להפועל באר-שבע ותאמין לי שאני זוכר מה היה לפני ומה יהיה אחרי. וידוי אישי, גם לי
היו דמעות בעיניים כהחליטה לעזוב וגם אני עודדתי אנשים לנסוע לבלמופילד, חתמתי עצומות, שלחתי הודעות ועשיתי
הכל כדי שהיא תישאר. יחד עם זאת זה פשוט כואב ומתסכל לראות מועדון עם בעלים שהיא ישרה והגונה, עם יכולות
כלכליות להביא את המועדון הכי רחוק שאפשר וזה חומק בין הידיים. לאלונה יש רק כוונות טובות והיא נותנת את הנשמה
שלה בשביל הקבוצה, אבל משהו לא מתחבר וזה בהחלט לגיטימי להעביר ביקורת, כמובן בצורה רצינית ולא מגמתית, הרי
בכל זאת מדובר בספורט ובמישהו שמביא כסף מהבית. גם יעקב שחר קיבל ביקורת בענייני רוני לוי, בנאדו, בוזגלו, אלישע,
ברקוביץ' ועוד, הוא חי עם זה בשלום וזה לגיטימי. קשה לי מאוד עם הגישה הזו שכל פעם שמופנית ביקורת מסוימת צריך
לשלוף מהכיס את האימרות של "אין לכם בושה" , "שכחתם מה היה פה", "מגיע לכם זינו" וכו'. אלונה היא הבעלים של הפועל
ב"ש וההנהלה שבראשה היא עומדת אחראית לחלק מתרבות הפנאי של עשרות אלפי אנשים, ומה לעשות אנשים רוצים לומר
את דעתם. אני הייתי חלק משומרי הסף של המועדון בשנתיים הראשונות של אלונה ועמדתי מאחורי המועדון גם שנעשו שטויות
וטעויות, כי ידעתי שבסופו של יום הכל מגיע מכוונות טובות. גם היום אני בטוח שהכל מגיע מכוונות טובות, אבל העובדה בשטח
היא שהקהל מתחיל לאבד עניין בקבוצה ועם השנים יש ירידת מתח, ההיפך הגמור ממה שציפו כולנו שנרכשה הקבוצה.

2. חרם מנויים זה לא דבר רציני ואני מגנה אותו בדיוק כמוך. אפשר לבקר ולא לעשות מנוי, אבל חרם זה בהחלט מוגזם,
מה גם שבאמת אין הצדקה לזה.

3. חנן אבוטבול צדק שאמר שאותם אוהדים בהחלא אוהדים אמיתיים ואין ספק בכך, אבל אני בהחלט מכיר כמה כאלה
שהיו במחאה שראויים להיכנס לקטגורייה של אוהדים אמיתיים.

4. לגבי המתקן, ודאי שרוב הטענות ביום יום מופנות לראש העיר, ויש הרבה טענות כאלה, אבל מה לעשות שמנוי/כרטיס
למשחק כדורגל כולל בתוכו מספר פרמטרים, אשר העיקריים ביניהם הם רמת הקבוצה והמתקן. תסכים איתי שם ייצא עכשיו
סרט חדש עם בראד פיט ואנג'לינה ג'ולי ותשמע עליו ביקורות מדהימות, אתה תסכים לשלם 50 ש"ח כדי לראות אותו בגלובוס
מקס, אבל אם אגיד לך לראות את הסרט בתוך האנגר בלי מזגן, אתה תחשוב פעמיים וגם אם תסכים תרצה שזה ישתקף במחיר.
האיצטדיון הוא חלק מהמוצר וחייב להתחשב בזה. בני יהודה משלמת בשנה 900,000 ש"ח עבור השימוש בבלומפילד וגבתה
מאוהדיה מחיר מנוי של 500 ש"ח עם דרור קשטן על הקווים, איינוגבה, גלבאן, צעירי, אדרי וכמה זרים איכותיים, ככה שאני חושב
שזו צריכרה להיות רמת המחירים.

5. שמח לשמוע שאתה חושב שמועדון הכדורסל בזוי אבל הדיון לא על כדורסל, רק אומר שאני מבטיח לך שביום מן הימים ניפגש
במקיף ד' כמו פעם ואתה תאמר לי תודה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אריק,בנוגע לסעיף הראשון,ביקורת היא דבר מאוד לגיטמי ומובן אך לעתים קרובות, בעיקר בתקופה האחרונה, היא חסרת פרופורציה.
כמו שכבר כתבתי למעלה כמעט כל צעד שייעשה ע"י המועדון ילווה בביקורת קשה,גם אם אותם אנשים שמביעים את אותה ביקורת היו בעבר החא רחוק בעד אותו הצעד (כמו הדוגמא למגמת הצעירים).

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אני חושב שאנשים פיספסו פה נקודה מסוימת. אף אחד לא רוצה שאלונה תעזוב. אבל להפוך כל שביב ביקורת כלפי המועדון ולפרש אותו כקריאה להעיף את הבעלים זו כבר דמגוגיה. יש אוהדים, ואני איתם, שמאמינים שאפשר לשנות את המועדון ולתקן את הטעויות בניהול גם בלי להעיף בעלים. אז אפשר ללכת בעיניים עצומות עם הדרך של אלונה, ואפשר לנסות ולשפר אותה גם בלי צעדים קיצוניים. להעביר ביקורת על השיווק, על מחירי המנויים ועל החיבור עם האוהדים זה לגיטימי לחלוטין.
הביקורת לרגע לא יצאה מפרופורציה, מה שיצא מפרופורציה זו הדרך שבה פירשו פה אנשים את הביקורת. שימו לב שלאורך כל הדיון הזה אף אחד לא קם וקרא לאלונה לקום וללכת, לעומת זאת היו פה כמה אנשים שפירשו זאת ככה.

דרך אגב שמישהו יילך ויבדוק את מערך השיווק במכבי ת"א, וישאל את האוהדים שלהם איזה חיבור הם מרגישים לקבוצה.
מועדון שמוכר בכל עונה לפחות 5,000 מנויים וגם לא בדיוק נהנה מהצלחות כבר כמה שנים טובות, להגיד שהניהול אצלנו יותר טוב זו פשוט שערורייה.

סמל אישי של משתמש
מוטי

שליחה על ידי מוטי »

אחי לא לקנות מנוי ולהפסיק להגיע למשחקים זו הבעת אי אמון בקבוצה ובעומד בראשה
זו פשוט דרך מכובסת לעשות את מה שעשו לזינו דרך אגב מיוזמות כאלו התחילה המחאה.

ובשביל מכבי למכור 5000 זה מעט כאשר בעונת השיא עם הגלאקטיקוס הם מכרו 10,000 מינויים.

הביקורת הפכה כבר למאוסה ומוגזמת.
אני לא טוען שלא צריכה להיות ביקורת היא צריכה להיות פרופורציונית
מנוי כבר יש לך?

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

המחירים אכן לא תואמים את המוצר. המועדון מבחינתו מסתכל על כך שהוא לא אשם בעניין וסרמיל, למרות שברור שזה לא מעניין את הצרכן הסופי. מנוי בכדורגל הישראלי במתכונתו הנוכחית לא אמור לעבור את ה750 שקל לדעתי.

מה שכן, אני לא מסכים שצריך לקשור בין עונת המלפפונים למחיר המנוי. לפני שני קיצים הביאו לפה את קאלה, רביבו, מסיקה, אסולין וכו', אז המחיר צריך להיות יותר גבוה? ואז באה עונה נפילה. מצד שני יכול להיות קיץ של "אלמוניים" כמו עכשיו ועונה מוצלחת. בתור אוהד אני לא חושב שצריך לתלות את האם לרכוש מנוי באיכות השחקנים, מתוך הנחה שגם יש עונות ושנים קשות.

שורה תחתונה היא שבסופו של דבר הכל ייקבע על המגרש. אם תהיה עונה מוצלחת ונגיע לצמרת אז בקיץ הבא יימכרו הרבה מנויים גם במחיר הזה ואז בהנהלה יגידו הנה הצבנו רף ובסופו של דבר גם קנו. מצד שני גם אם היו מוכרים מנוי ב650 שקל והיינו רצים בצמרת אז לא היה ניתן לעלות בקיץ הבא את המחירים חזרה ל900.
לא אומר שאני מסכים עם הגישה הזאת, ממש לא, אבל אני מניח שזה קו החשיבה במועדון ובכלל בארץ, שלא משנה המחירי מנויים/כרטיסים אלא רק אם הקבוצה מצליחה או לא.

שלח תגובה