דורון כהן כתב:תסלחו לי כולם שאני מופיע משום מקום ומשתתף בדיון המביש הזה , ההשמצות נגד אלונה עברו כל גבול.
קודם כל אני חייב להדגיש שזכותו של כל אוהד לעשות\לא לעשות מנוי , אי אפשר לאיים באקדח לרקה על מישהו שיעשה מנוי , לדעתי זה גם צעד לא נכון.
אבל מכאן ועד להשמיץ את אלונה זה כבר חציית גבול הטעם הטוב , בשבילי היא עדיין מלכה, לי בניגוד לרוב האתר אין זיכרון של נמלה , אני זוכר באיזה מצב היא לקחה את הקבוצה , אני זוכר טוב טוב איך אותם אנשים שפלים שעכשיו משמיצים את אלונה ברקת אמרו בעת קניית הקבוצה "תודה רבה שגאלת אותנו והוצאת אותנו מחושך לאור , מעכשיו נלווה את הקבוצה לכל מקום " , כנראה ש - 4 שנים זה יותר מדי זמן בשביל ללוות את הקבוצה....יש אנשים שחסר להם משחקים בליגה השנייה מול 200 צופים , אל דאגה - ברגע שאלונה תעזוב (כפי שהרוב רוצה) אנחנו נחזור מהר מאוד לרמה הזאת.
עכשיו אגיב לטענות ביתר הרחבה:
רמת המתקן - מה אלונה אשמה בכך שרמת המתקן ירודה???אלונה אמורה לבנות איצטדיון חדש או שמא זה ראש העיר???
רמת המתקן משפיעה גם על משא ומתן עם שחקנים שאמורים לחזק אותנו??? שאני אבין ברגע שאלונה מנהלת משא ומתן עם שחקן , אז השחקן אומר לעצמו "רגע , בגלל רמת המתקן אני עושה לך הנחה של 20% ...." נהפוך הוא כל שחקן מעלה את הדרישות שלו בגלל "מס באר שבע" , להשתמש בתירוץ העלוב של רמת המתקן בשביל לנגח את אלונה על מחירי המנוי זה טימטום , גם אני לא ממש נהנה מרמת המתקן בוסרמיל , אבל עיקר הטענות שלי בנושא מופנות לראש העיר.
עניין הגיל - מה זה השטויות האלה מר גיל שגיב?? מעניין שהיה את החרם על אלי זינו , אנשים לא באו "רק" בגלל אלי זינו, לפני 4 שנים כל האנשים בבאר שבע היו צעירים....עכשיו אחרי 4 שנים לא באים כי מגיל מסויים זה כבר לא עובד אוטומט...
אני אולי לא הכי זקן , אבל גם בגילי 37 אני אוהב את הפועל באר שבע בדיוק כמו לפני 28 שנים!!! בשער 2 במקום שבו אני יושב , רוב האנשים הם מבוגרים, גם אבא של מוטי מבלי להכיר אותו הוא כבר לא אדם צעיר , מה הקשר לעניין הגיל??
אם נמאס למישהו מהקבוצה שיגיד את זה מבלי להתחבא מאחורי סיסמאות נבובות , אם אין דברי חוכמה השתיקה שווה זהב.
רמת הניהול - יש לי גילוי מדהים: אלונה היא בן אדם!!! כן כן אלונה היא בשר ודם , מה לעשות לפעמים טעויות נעשות.
אפשר לחשוב שאלו שהעבירו את הביקורת ההרסנית הזאת הם אלוהים....אדון אריק אבוקסיס כמה אנשים הצלחת לגייס למועדון הכדורסל הבזוי??? כל העונה הייתה מלווה בהשפלות ע"י קבוצות שאני לא יודע את מיקומם הגיאוגרפי....זה הצלחה...
כמה אנשים שילמו 50 שקלים לעמותת האוהדים בראשות ידידאל אלחיאני?? כמה אנשים הצליח לגייס דודו עזריה בזמנו לעמותת אוה"ב ??? על הכישלונות של האוהדים עוברים לסדר היום , על כל טעות שאלונה עושה ישר מתקפה חסרת רחמים.
כל האנשים שמתקיפים את אלונה הם פשוט כפויי טובה , רק אחרי לכתה הם יעריכו אותה , תראו את הניהול בהפועל פתח תקווה , בזמנו הם תקפו את מאיר שמיר וגרמו לו לעזוב , עכשיו הם מתגעגעים אליו ורוצים שיחזור....בהפועל חיפה השמיצו את רובי שפירא ז"ל לפני מותו , עכשיו שרואים את ההתנהלות של מר כץ מבינים כמה היה טוב רובי שפירא.
מחיר המנוי - נכון גם אני חושב שמחיר המנוי גבוה מעט (סדר גודל של 100 - 150 שקלים) , אבל מכאן ועד ההתלהמות הזאת נגד אלונה הדרך רחוקה , עמותת הכדורסל מבקשת 250 שקלים על ענף שלא מעניין שום כלב , עם קבוצה בתקציב של כדור פלאפל , זה בסדר נכון??? אלונה מביאה מיליונים מהבית , מעמידה תקציב של 20 מיליון שקלים ,מבקשת 500 שקלים יותר , אז כמו שאמרתי בפתיח דבריי מי שלא רוצה לשלם - זכותו , אבל לקרוא לחרם מנויים
https://hbs.co.il/community/showthread. ... רם-מינויים זה כבר שיא גועל הנפש.
העיקר שרים ביציע נעודד בטוב וגם ברע....אבל זה בסדר נראה את כל "הגיבורים" למיניהם בפעם הבאה שאלונה תודיע שהיא עוזבת , בפעם הקודמת כל אותם אנשים שמצהירים בגאון "שהם לא יעשו מנויים בגלל אלונה" רצו אחוזי חרדה לבלומפילד והתחננו שאלונה תחזור בה.
כנראה שחנן אבוטבול צדק בזמנו , 1000 האוהדים שלא החרימו את הקבוצה בימים השחורים של אלי זינו - הם הם האוהדים האמיתיים, השאר אוהדי הצלחות או אוהדי מחירים. נראה איזה איש עסקים "ימהר" לקנות את הקבוצה אחרי אלונה שהוא קורא שכל שני וחמישי הוא מאויים בחרם מנויים רק בגלל שהמחיר יקר , אבל מצד שני הציפיות ממנו זה להביא מיליונים מהבית , להחתים שחקני רכש נוצצים , לקרב את היציעים לדשא בוסרמיל.
שבת שלום.
אני לא ארד לפסים אישיים, גם כי אתה אדם בוגר ממני וגם כי יש לי קצת הערכה אליך אבל אני אתייחס לתוכן.
1. אלונה ברקת היא נכס להפועל באר-שבע ותאמין לי שאני זוכר מה היה לפני ומה יהיה אחרי. וידוי אישי, גם לי
היו דמעות בעיניים כהחליטה לעזוב וגם אני עודדתי אנשים לנסוע לבלמופילד, חתמתי עצומות, שלחתי הודעות ועשיתי
הכל כדי שהיא תישאר. יחד עם זאת זה פשוט כואב ומתסכל לראות מועדון עם בעלים שהיא ישרה והגונה, עם יכולות
כלכליות להביא את המועדון הכי רחוק שאפשר וזה חומק בין הידיים. לאלונה יש רק כוונות טובות והיא נותנת את הנשמה
שלה בשביל הקבוצה, אבל משהו לא מתחבר וזה בהחלט לגיטימי להעביר ביקורת, כמובן בצורה רצינית ולא מגמתית, הרי
בכל זאת מדובר בספורט ובמישהו שמביא כסף מהבית. גם יעקב שחר קיבל ביקורת בענייני רוני לוי, בנאדו, בוזגלו, אלישע,
ברקוביץ' ועוד, הוא חי עם זה בשלום וזה לגיטימי. קשה לי מאוד עם הגישה הזו שכל פעם שמופנית ביקורת מסוימת צריך
לשלוף מהכיס את האימרות של "אין לכם בושה" , "שכחתם מה היה פה", "מגיע לכם זינו" וכו'. אלונה היא הבעלים של הפועל
ב"ש וההנהלה שבראשה היא עומדת אחראית לחלק מתרבות הפנאי של עשרות אלפי אנשים, ומה לעשות אנשים רוצים לומר
את דעתם. אני הייתי חלק משומרי הסף של המועדון בשנתיים הראשונות של אלונה ועמדתי מאחורי המועדון גם שנעשו שטויות
וטעויות, כי ידעתי שבסופו של יום הכל מגיע מכוונות טובות. גם היום אני בטוח שהכל מגיע מכוונות טובות, אבל העובדה בשטח
היא שהקהל מתחיל לאבד עניין בקבוצה ועם השנים יש ירידת מתח, ההיפך הגמור ממה שציפו כולנו שנרכשה הקבוצה.
2. חרם מנויים זה לא דבר רציני ואני מגנה אותו בדיוק כמוך. אפשר לבקר ולא לעשות מנוי, אבל חרם זה בהחלט מוגזם,
מה גם שבאמת אין הצדקה לזה.
3. חנן אבוטבול צדק שאמר שאותם אוהדים בהחלא אוהדים אמיתיים ואין ספק בכך, אבל אני בהחלט מכיר כמה כאלה
שהיו במחאה שראויים להיכנס לקטגורייה של אוהדים אמיתיים.
4. לגבי המתקן, ודאי שרוב הטענות ביום יום מופנות לראש העיר, ויש הרבה טענות כאלה, אבל מה לעשות שמנוי/כרטיס
למשחק כדורגל כולל בתוכו מספר פרמטרים, אשר העיקריים ביניהם הם רמת הקבוצה והמתקן. תסכים איתי שם ייצא עכשיו
סרט חדש עם בראד פיט ואנג'לינה ג'ולי ותשמע עליו ביקורות מדהימות, אתה תסכים לשלם 50 ש"ח כדי לראות אותו בגלובוס
מקס, אבל אם אגיד לך לראות את הסרט בתוך האנגר בלי מזגן, אתה תחשוב פעמיים וגם אם תסכים תרצה שזה ישתקף במחיר.
האיצטדיון הוא חלק מהמוצר וחייב להתחשב בזה. בני יהודה משלמת בשנה 900,000 ש"ח עבור השימוש בבלומפילד וגבתה
מאוהדיה מחיר מנוי של 500 ש"ח עם דרור קשטן על הקווים, איינוגבה, גלבאן, צעירי, אדרי וכמה זרים איכותיים, ככה שאני חושב
שזו צריכרה להיות רמת המחירים.
5. שמח לשמוע שאתה חושב שמועדון הכדורסל בזוי אבל הדיון לא על כדורסל, רק אומר שאני מבטיח לך שביום מן הימים ניפגש
במקיף ד' כמו פעם ואתה תאמר לי תודה.