הודעת עמותה | סיכום פגישה בנושא האצטדיון החדש
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: הודעת עמותה | סיכום פגישה בנושא האצטדיון החדש
1. בסופו של דבר הכל שאלה של כסף. היה מספיק כסף ל16 אלף ולא ל32 אלף ולכן זאת ההחלטה שהתקבלה.
עדיף איצטדיון של 16 אלף מקומות שיהיה מוכן בעתיד הקרוב על איצטדיון של 32 אלף מקומות שיהיה מוכן עוד עשרות שנים אם בכלל.
2. למה לא השאירו אופציה להרחיב? כפי שידידאל אמר, לא רוצים לבנות אצטדיון שלא סגור מכל הכיוונים ומאחר שכולו יהיה מקורה אז זאת בעיה להשאיר מקום להרחבה.
3. בשורה התחתונה, צריכים להיות מציאותים. אין לנו ממוצע קהל של 20 אלף איש למשחק, גם לא מתקרב לזה.
אני חושב שעם איצטדיון חדש והצלחה מקומית אנחנו נביא לפחות 10,000 איש לכל משחק ואין לי ספק שבמשחקים הגדולים האיצטדיון יהיה מלא. אבל מה יקרה אם לא נצליח? מה יקרה אז? נחזיק איצטדיון של 32 אלף איש שיהיה ברובו ריק 95% מהזמן.
עדיף איצטדיון קטן יותר, שלא יהיה ריק ברובו. במקרה הכי גרוע, האיצטדיון יהיה סולד אואט וגם זה משהו חיובי בעיני כי זה יגביר את הביקוש לכרטיסים ויגביראת הערך של המועדון.
עדיף איצטדיון של 16 אלף מקומות שיהיה מוכן בעתיד הקרוב על איצטדיון של 32 אלף מקומות שיהיה מוכן עוד עשרות שנים אם בכלל.
2. למה לא השאירו אופציה להרחיב? כפי שידידאל אמר, לא רוצים לבנות אצטדיון שלא סגור מכל הכיוונים ומאחר שכולו יהיה מקורה אז זאת בעיה להשאיר מקום להרחבה.
3. בשורה התחתונה, צריכים להיות מציאותים. אין לנו ממוצע קהל של 20 אלף איש למשחק, גם לא מתקרב לזה.
אני חושב שעם איצטדיון חדש והצלחה מקומית אנחנו נביא לפחות 10,000 איש לכל משחק ואין לי ספק שבמשחקים הגדולים האיצטדיון יהיה מלא. אבל מה יקרה אם לא נצליח? מה יקרה אז? נחזיק איצטדיון של 32 אלף איש שיהיה ברובו ריק 95% מהזמן.
עדיף איצטדיון קטן יותר, שלא יהיה ריק ברובו. במקרה הכי גרוע, האיצטדיון יהיה סולד אואט וגם זה משהו חיובי בעיני כי זה יגביר את הביקוש לכרטיסים ויגביראת הערך של המועדון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
יא אללהמשה אוחיון כתב:1. בסופו של דבר הכל שאלה של כסף. היה מספיק כסף ל16 אלף ולא ל32 אלף ולכן זאת ההחלטה שהתקבלה.
אפילו אני מסכים
אבות אבותינו הכניסו לנו לראש שהיינו קטנים שהפועל באר-שבע זאת אימפריה וקבוצה גדולה,
בינתיים אני יכול לספור בקושי על אצבעותיי את מספר הפעמים בעשור האחרון בהם היו בוסרמיל
מעל 10,000 צופים. אנחנו לא צריכים יותר מאיצטדיון של 12-10 אלף מקומות ואין מה לחשוב בכלל
על הרחבה.
בינתיים אני יכול לספור בקושי על אצבעותיי את מספר הפעמים בעשור האחרון בהם היו בוסרמיל
מעל 10,000 צופים. אנחנו לא צריכים יותר מאיצטדיון של 12-10 אלף מקומות ואין מה לחשוב בכלל
על הרחבה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זה רק בגלל החתימה החדשה שלי.אליק כתב:
יא אללה
אפילו אני מסכים

חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:
הטיעון הרשמי הוא שאם נמשיך לדבר על אצטדיון של 32,000 אז נמשיך לדבר ולא לעשות כי לא יימצא תקציב.
לא רוצים לבנות אצטדיון שלא סגור מכל הכיוונים ומאחר שכולו יהיה מקורה אז זאת בעיה להרחבה.
האם זה נכון או לא? שאלה טובה. אם בסופו של דבר זה יגרום לאצטדיון הזה לקום ב3-4 שנים הקרובות במקום 10-15 אז כנראה שכן. אם גם הוא יהיה מלא זה בהחלט יהיה מצב טוב.
פרט מהותי שחייבים לקחת בחשבון: 16,000 מקומות=12,000 קיבולת מקסימלית מאושרת ע"י המשטרה..
חבל מאוד, זו בכייה לדורות!! ואני לא אוכל את הטיעון הזה שיצירת תשתית הרחבה לעתיד אמורה לעכב את בנייתו, ממש לא!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מאיפה המידע הזה ? רבע איצטדיון ריק ? נראה לי שאתה טועה ....אורי אדום בנשמה כתב:
פרט מהותי שחייבים לקחת בחשבון: 16,000 מקומות=12,000 קיבולת מקסימלית מאושרת ע"י המשטרה..
[align=center]
GIFSoup[/align]

בס"ד
אורי,אתה בטוח במספרים שאתה נותן?
לא נשמע לי הגיוני שרבע איצטדיון ישמש לאזור חיץ בין קהלים, או לכל צורך ביטחוני אחר.
אורי,אתה בטוח במספרים שאתה נותן?
לא נשמע לי הגיוני שרבע איצטדיון ישמש לאזור חיץ בין קהלים, או לכל צורך ביטחוני אחר.
- אורי אדום בנשמה
אביב כתב:
מאיפה המידע הזה ? רבע איצטדיון ריק ? נראה לי שאתה טועה ....
שום מידע, צריך רק לפקוח עיניים ולראות את הנולד.
איצטדיון ר"ג בעל קיבולת 48,000, מאושר בפועל ל-42,000
טדי מכיל 22,000, מאושר בפועל ל-18,000
קריית אליעזר מכיל 19,000, מאושר ל-15,000
בלומפילד מכיל 18,000, מאושר ל-14,500
וסרמיל מכיל 17,000, מאושר ל-12,400
במקסימום, יאשרו עוד כמה מאות בודדות, 12,500 מקסימום.
מאז מקרה אמיר רנד, המשטרה לא לוקחת סיכונים, ולמען האמת גם מנצלת זאת עד תום לדרישות הזויות באיצטלה ביטחונית בכדי לחפש לעצמה חיים קלים. האמן לי שאני היטב את הדינימיקה הזו של קבלת ההחלטות שם..
בס"דאורי אדום בנשמה כתב:
שום מידע, צריך רק לפקוח עיניים ולראות את הנולד.
איצטדיון ר"ג בעל קיבולת 48,000, מאושר בפועל ל-42,000
טדי מכיל 22,000, מאושר בפועל ל-18,000
קריית אליעזר מכיל 19,000, מאושר ל-15,000
בלומפילד מכיל 18,000, מאושר ל-14,500
וסרמיל מכיל 17,000, מאושר ל-12,400
במקסימום, יאשרו עוד כמה מאות בודדות, 12,500 מקסימום.
מאז מקרה אמיר רנד, המשטרה לא לוקחת סיכונים, ולמען האמת גם מנצלת זאת עד תום לדרישות הזויות באיצטלה ביטחונית בכדי לחפש לעצמה חיים קלים. האמן לי שאני היטב את הדינימיקה הזו של קבלת ההחלטות שם..
אז ככה:
בבלומפילד יש 16,700 מושבים,בעתיד יהיו בו 18,000.
בקריית אליעזר בעבר היו 19,000 מקומות כאשר לא היו מושבים אלא יציעי בטון.
כיום באיצטדיון קריית אליעזר יש 14,002 מושבים.
בר"ג יש 41,583 מושבים.
זה נכון שבמשטרה מורידים כמות מסויימת של מקומות אך זה בטח לא הורדה של רבע מהמקומות באיצטדיון.
- אורי אדום בנשמה
נתונים לא הכי מדוייקים, אבל לא אכנס לזה.
בכל אופן - אין סרט שאיצטדיון בעל קיבולת 16,000 מקומות יאושר ליותר מ-12,500, וכולנו עוד נווכח.
בכל אופן - אין סרט שאיצטדיון בעל קיבולת 16,000 מקומות יאושר ליותר מ-12,500, וכולנו עוד נווכח.
בס"ד
עבודת היסודות של האיצטדיון התחילה?יש עבודה בשטח?
(לפי הפרסומים הייתה אמורה להתחיל ב-1.7)
ייבדק השבוע, הייתי במילואים ולא הספקתי לראות. מישהו שהיה באימון פתיחה ראה משהו?yossi כתב:בס"ד
לא עבודות ולא כלום
עובדים עלינו
עובדים עלינו
היום כשעברתי ראיתי התחלה של משהו חדש ואחר מעבודות העפר.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
היום הייתי עושה רושם שההכנות ליסודות מוכנות אבל הכלים (מכונות הקידוח) הם עדיין לא שם...