תזהר ממנה היא כמו דבורה מיד עוקצת !!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: תזהר ממנה היא כמו דבורה מיד עוקצת !!!

שליחה על ידי זה שי ! »

אהה כן בגלל זה הוא משחק 1000 דקות פחות מקדוסי ויש לו שתי שערים נכון
בגלל זה שנה שעברה הקבוצה התבססה אליו זה כזה ברור שגיא לוי עושה לו בכוונה
סמיוני יכול לתרום המון ..!
מה הקשר לבנות אהה ולבנות על אסי רחמים בתור שוער לליגת העל ???
עם כבר אז תשלב גם שם שחקן נוער מה הקשר לא לבנות
הוא טוב הוא ישחק !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

זאת לא השאלה!!! השאלה היא ממש לא אם היה היום כדורגל!!!!!

אתם אנטי!!! הם עולים לדשא ואתם שורקים בוז, הם נוגעים בפעם הראשונה בכדור ואתם מקללים בלי סוף!!!
אורן נסים עושה טעות בדקה ה2 ואצטדיון שלם שורק בוז ומקלל. כפ"ס יוצאת להתקפה ראשונה ושער 2 מנסה 234987238 פעם לצעוק "גיא לוי בן..." מיציע ליציע.
אני יושב ושומע בן אדם לידי עד כמה שהוא מתפלל לבוא מחר להלוויה של גיא לוי ולשים לו זר...אני מזדעזע!!!
וזה ממש לא משנה אם קדוסי משחק לבד או משחק עם עוד חלוץ!
אני רואה את המשחק, מעלי אבא של זוהר חוגג ואיך הוא אמור להרגיש כשיוסי אלקיים מאבד כדור ומקללים גם אותו (עזוב שאחרי זה עודדו אותו), מה קורה כשזוהר על הדשא? מישהו משלנו, לא אותו דבר?
מהצד השני בא מישהו וצועק "גיא, היום לא באנו לראות את המשחק, באנו להפריע לך"...זאת צורה?
בדיוק כשאני חושב שזה השיא, מגיעה ההתקפה השניה של כפ"ס במשחק ומישהו מעלי מתפלל שהכדור ייכנס לרשת כבר כי נשבר לו
ומתחתיי בא בן אדם ואומר "שיילך גיא לוי, שתלך גם אלונה, מה הכי גרוע? שנהיה בליגה ג'? שנהיה בלי קבוצה? יאללה, לא צריך קבוצה...נהיה אוהדים של ברצלונה"....
כשבא חבר שלך שלומי ואומר פה: "אני מתפלל שמליקסון ייפצע לשלושה משחקים", זה נשמע לך הגיוני?
קוסטרוב שרק נכנס שם גול והקהל אומר שגיא לוי בן...כי הוא הכניס אותו רק עכשיו...ואם היה פותח היו מקללים שפתח! ועזוב שראבק, תשמחו...שמנו גול!!! מתעסקים בלמה גיא לוי אשם במקום להתעסק בקבוצה

זאת השאלה, מה נהיה עם הקהל הזה?? הוא אנטי הכל!!! על כל דבר הוא מתלונן, שום דבר לא טוב לו, תמיד המאמן (התורן) אשם

ואלה רק חלק מהדברים המזעזעים ששמעתי היום, נשבר מהא-נ-ט-י!!!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

נשבר מאמן אליק תפסיק כבר אנשים לא עיוורים אנשים רוצים לראות כדורגל אף אחד לא סימן את גיא לוי מאז שהוא בא לפה תפסיקו לזיין תשכל כבר
שיטת המשחק החילופים שלו הזרים שלו עברת הספסלים כל הפרשנויות שלו והמשפטים שלו הם אלה שעשו את זה ככה !!
תאמין לי שהוא בשנייה יכול לשנות את זה אבל הוא מתעקש על שלו ..!
הקהל בשער 2נתן לו המון קרדיט בהתחלה אבל שבאים כל שבוע ורואים חרא אז כן זה נמאס ..!!
ואני מצדיק את שלומי חבר שלי כי מי שמבין בכדורגל יודע שלא בונים קבוצה על שחקן אחד בלי מליקסון ב"ש היום מגרדת אולי את מקום 7 ..! הוא עושה הכל ..!
זה שי !
תמונה

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אלי אוחנה אמר פעם
"שהגול הכי יפה זה כדור ברשת"

אליק,גם לי נמאס מהקללות והגועל שיש במגרש
אבל אולי הגיע הזמן שגיא לוי יפסיק לשחק לידיי הקהל
אם שיטה שלך מסויימת לא עובדת
לא בושה בלנסות לשחק עם 2 חלוצים או להזיז את אורן ניסים יותר קדימה במהלך המשחק..
אנחנו בתקופה האחרונה מתחילים להיות דומים לקבוצה מהעונה שעברה
רק שהפעם אנחנו גם מנצחים לפעמים..

הקהל טועה,שוגה
כנ"ל גיא לוי..
אני בטוח שברגע שגיא לוי קצת יישנה מהתפיסה שלו(לדעתי הולכת אחרוה שתקופה האחרונה) גם הקהל יישתנה..

שים לב שברגעים שהקבוצה קצת יוזמת
אין קללות(תחילת מחצית שניה)..

שיוני קטן שיכול לשנות כדור שלג ענק!!

סמל אישי של משתמש
שלומי
Title: שער 2

שליחה על ידי שלומי »

אליק כתב:זאת לא השאלה!!! השאלה היא ממש לא אם היה היום כדורגל!!!!!

אתם אנטי!!! הם עולים לדשא ואתם שורקים בוז, הם נוגעים בפעם הראשונה בכדור ואתם מקללים בלי סוף!!!
אורן נסים עושה טעות בדקה ה2 ואצטדיון שלם שורק בוז ומקלל. כפ"ס יוצאת להתקפה ראשונה ושער 2 מנסה 234987238 פעם לצעוק "גיא לוי בן..." מיציע ליציע.
אני יושב ושומע בן אדם לידי עד כמה שהוא מתפלל לבוא מחר להלוויה של גיא לוי ולשים לו זר...אני מזדעזע!!!
וזה ממש לא משנה אם קדוסי משחק לבד או משחק עם עוד חלוץ!
אני רואה את המשחק, מעלי אבא של זוהר חוגג ואיך הוא אמור להרגיש כשיוסי אלקיים מאבד כדור ומקללים גם אותו (עזוב שאחרי זה עודדו אותו), מה קורה כשזוהר על הדשא? מישהו משלנו, לא אותו דבר?
מהצד השני בא מישהו וצועק "גיא, היום לא באנו לראות את המשחק, באנו להפריע לך"...זאת צורה?
בדיוק כשאני חושב שזה השיא, מגיעה ההתקפה השניה של כפ"ס במשחק ומישהו מעלי מתפלל שהכדור ייכנס לרשת כבר כי נשבר לו
ומתחתיי בא בן אדם ואומר "שיילך גיא לוי, שתלך גם אלונה, מה הכי גרוע? שנהיה בליגה ג'? שנהיה בלי קבוצה? יאללה, לא צריך קבוצה...נהיה אוהדים של ברצלונה"....
כשבא חבר שלך שלומי ואומר פה: "אני מתפלל שמליקסון ייפצע לשלושה משחקים", זה נשמע לך הגיוני?
קוסטרוב שרק נכנס שם גול והקהל אומר שגיא לוי בן...כי הוא הכניס אותו רק עכשיו...ואם היה פותח היו מקללים שפתח! ועזוב שראבק, תשמחו...שמנו גול!!! מתעסקים בלמה גיא לוי אשם במקום להתעסק בקבוצה

זאת השאלה, מה נהיה עם הקהל הזה?? הוא אנטי הכל!!! על כל דבר הוא מתלונן, שום דבר לא טוב לו, תמיד המאמן (התורן) אשם

ואלה רק חלק מהדברים המזעזעים ששמעתי היום, נשבר מהא-נ-ט-י!!!
ואני בטוח שכל אלה שמזדעזעים מהאנטיים הם גם אלה שבחדרי ליבם מאחלים שאת כל הקללות האלה ואת כל המשאלות יקבלו המקללים בחזרה ושיקרו להם הדברים האלה ואל תגידו לי שלא

סמל אישי של משתמש
שלומי
Title: שער 2

שליחה על ידי שלומי »

מר ספאם כתב:אלי אוחנה אמר פעם
"שהגול הכי יפה זה כדור ברשת"

אליק,גם לי נמאס מהקללות והגועל שיש במגרש
אבל אולי הגיע הזמן שגיא לוי יפסיק לשחק לידיי הקהל
אם שיטה שלך מסויימת לא עובדת
לא בושה בלנסות לשחק עם 2 חלוצים או להזיז את אורן ניסים יותר קדימה במהלך המשחק..
אנחנו בתקופה האחרונה מתחילים להיות דומים לקבוצה מהעונה שעברה
רק שהפעם אנחנו גם מנצחים לפעמים..

הקהל טועה,שוגה
כנ"ל גיא לוי..
אני בטוח שברגע שגיא לוי קצת יישנה מהתפיסה שלו(לדעתי הולכת אחרוה שתקופה האחרונה) גם הקהל יישתנה..

שים לב שברגעים שהקבוצה קצת יוזמת
אין קללות(תחילת מחצית שניה)..

שיוני קטן שיכול לשנות כדור שלג ענק!!
גם אם הוא יעשה את זה אני בטוח שהוא יחזור לשחק עם חלוץ אחד כי אתה לא משנה את השיטה שלך בגלל הקהל..יש קבוצות שזה מתאים להם ויש קבוצות כמונו שזה לא מתאים השיטה הזאת..

אז נניח והוא יעשה את זה ל2 משחקים הוא יעבוד על כולנו בסך הכל...

אני מצידי שישחקו התקפי ואני יפסיק לקלל

בסופו של דבר אני מקלל רק לטובת הקבוצה. כמה שזה נשמע מוזר....... כי אני מקלל רק את המאמן

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

זה שי ! כתב:לא ששלוש זרים אליק תפסיק כבר לא !!
ראית כדורגל היום ותענה תאמת שלך ואל תתחבא כי זה נמאס כבר ?
זה שי !
אני יענה לך. לא כמעט ולא!
אבל מה ראיתי מה שעשו לי ב-6 מ-10 השנים האחרונות רק שלשם שינוי אני עשיתי את זה.
היום גם אבא שלי ולא מעט אוהדים ביציאה (ואף לא אחד מהם מהגוש המעודד עלאק) אמרו ככה עולים ליגה!!
1-0 קטן ומגעיל. הפועל ת"א? בכייף!!
אתה לא מציאותי ואתה מחפש להיות משהו שלא קיים.
פתגם מפורסם אומר "ברומא התנהג כרומאי" אני אישית מאמין בזה לא רק בספורט (זו הסיבה שאני מסתדר בכל חברה גם עם ערסים). תבצע אנלוגיה פשוטה לליגה הלאומית.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

שלומי כתב: בסופו של דבר אני מקלל רק לטובת הקבוצה. כמה שזה נשמע מוזר....... כי אני מקלל רק את המאמן
אצלי אלימות מכל סוג היא אלימות.
לטובת הקבוצה? אז אבא מכה שאומר שהוא מרביץ לילד רק על מנת לחנך אותו זה בסדר? את זה אפשר לקבל?
תפסיק להצדיק את עצמך איפה שאתה לא צודק.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

שלח תגובה