מטריד
מטריד
'בקבוצה הדרומית הבהירו להרוש את הקשיים בהם נתונה הקבוצה ואמרו לו כי הוא יוכל לעבור לקבוצה שתחפוץ בשירותיו'
מהזה?? איזה קשיים? על מה אנחנו מדברים?
שמישהו יעשה סדר לקהל הרחב לאן אנחנו הולכים, מה הכיוון.
נראה לי שאבדו שם את הכיוון בקבוצה- רחמיי על ניר קלינגר בעת הזו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: מטריד
מי שיכול להסביר את ההחלטה של הקבוצה שיסביר בבקשה. אני עדיין בהלם מהניסוח.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
https://sports.walla.co.il/?w=/3825/1833556" onclick="window.open(this.href);return false;
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
חברים יקרים להלן הניסוח המקורי,
שמעון הרוש היקר,
מאחר והפועל באר שבע רכשה את כרטיסך בעיסקה גרוע ביותר,ולאחר ששיחקת בקבוצה עונה אחת והיא תזכר כעונה קטסטרופלית שלך,באותה עונה התוודענו לזה שכדורגל משחקים אצלך 50 דקות ולא 90 כמו שנהוג,ולכן צר לנו ולא נאפשר לך לשחק בקבוצתנו,ידוע לך שיש לנו בעמדה שהנך משחק 4 שחקנים,דודזדה,לוגסי,לוק,וזגורי,
ידוע לך ששחקנים אילו עולים עליך בכמה רמות ידוע גם שהם משחקים 90 דקות אי לכך לך לך לדרכך,
נ.ב
אנחנו נפרסם מפאת כבודך בעיתונות שעקב בעיות תקצביות שאין אנו יכולים להנות משירותך.
שמעון הרוש היקר,
מאחר והפועל באר שבע רכשה את כרטיסך בעיסקה גרוע ביותר,ולאחר ששיחקת בקבוצה עונה אחת והיא תזכר כעונה קטסטרופלית שלך,באותה עונה התוודענו לזה שכדורגל משחקים אצלך 50 דקות ולא 90 כמו שנהוג,ולכן צר לנו ולא נאפשר לך לשחק בקבוצתנו,ידוע לך שיש לנו בעמדה שהנך משחק 4 שחקנים,דודזדה,לוגסי,לוק,וזגורי,
ידוע לך ששחקנים אילו עולים עליך בכמה רמות ידוע גם שהם משחקים 90 דקות אי לכך לך לך לדרכך,
נ.ב
אנחנו נפרסם מפאת כבודך בעיתונות שעקב בעיות תקצביות שאין אנו יכולים להנות משירותך.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הסניגור האדום כתב:חברים יקרים להלן הניסוח המקורי,
שמעון הרוש היקר,
נ.ב
מצטער, לא קונה!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
תפסיק לנטור טינה לבחור המסכן. יש לפחות 4 קבוצות שמעוניינות בו ובצדק, וגם אם קלינגר לא מוצא לו מקום בסגל יש מה לעשות עליו כסףהסניגור האדום כתב:חברים יקרים להלן הניסוח המקורי,
שמעון הרוש היקר,
נ.ב
רק הפועל ב"ש משחררת שחקנים חינם.
כל אחד שמבקיע 2 גולים נוסע לשחק באירופה, חבל.
נמאס לי מהאדישות הזאת, אין שחקנים יותר בשוק.
והם רק רוצים לשחרר שחקנים.
שיגידו מה המטרה העונה!
אמרו שב15 יביאו את סטולר מהפועל פ"ת לא?
איפה הוא לעזעזל!? למה מחכים? כאילו יש לנו שחקנים ברמה כ"כ גבוהה בכל עמדה.
כמה שמועות פיי נמאס לי לשמוע את הקבוצות מדברות, במיוחד את שלי רק מדברים פקה פקה
והם רק רוצים לשחרר שחקנים.
שיגידו מה המטרה העונה!
אמרו שב15 יביאו את סטולר מהפועל פ"ת לא?
איפה הוא לעזעזל!? למה מחכים? כאילו יש לנו שחקנים ברמה כ"כ גבוהה בכל עמדה.
כמה שמועות פיי נמאס לי לשמוע את הקבוצות מדברות, במיוחד את שלי רק מדברים פקה פקה
עד מתי תיהיה חסיד ילדיי סורוקההסניגור האדום כתב:חברים יקרים להלן הניסוח המקורי,
שמעון הרוש היקר,
נ.ב
שמעון הרוש לא רואה אף אחד מהמגנים שיש לנו בסגל כולל המגנים הימניים אז תנוח אדון מישל בשני היקר
למה על אביתר אתה לא עושה את המניפולציות האלה 8 שנים אנחנו סובלים ממנו ובחיים לא יצאת נגדו ? למה כי הוא באר שבעי
טעות לשחרר את שמעון הרוש אחת הטועיות הקשות שב"ש יכלה לעשות
יותר אני לא מצפה מהקבוצה הזאת לכלום לא רוצה מנוי ואפילו בטלויזיה אני בספק עם אני יראה אותם
אלונה הביתה !!!!
זה שי !

משהו מסריח מתבשל במועדון הזה. ההנהלה חייבת לצאת לקהל הגדול שמחכה לתשובות,ולהגיד את האמת בפנים!
די פשוט נמאס מזה! ואל תגידו לי עובדים בשקט, כי לא רק שנראה לי שלא עובדים בשקט,אלא לא עובדים שם בכלל!.
עם כל הכבוד לאסי רחמים שלדעתי הוא האיש שהכי אכפת לו מהקבוצה, נמאס לי לאכול את מה שהוא אומר, שאנחנו הולכים בכיון של האוהדים שרוצים שחקני נוער בהרכב והחתמנו כמה שחקנים ל5 עונות. פשוט לא יכול ליהות שקבוצת כמו ראשון לציון,עכו,קריית שמונה קבוצות בלי קהל, הסטוריה ושום דבר יעשו עליינו את זה,הפועל ב"ש זאת אחת הקבוצות הגדולות בארץ וככה אני רוצה לראות את הקבוצה הזאת מתנהלת. פשוט מאוכזב מהקבוצה הזאת כבר!!!
די פשוט נמאס מזה! ואל תגידו לי עובדים בשקט, כי לא רק שנראה לי שלא עובדים בשקט,אלא לא עובדים שם בכלל!.
עם כל הכבוד לאסי רחמים שלדעתי הוא האיש שהכי אכפת לו מהקבוצה, נמאס לי לאכול את מה שהוא אומר, שאנחנו הולכים בכיון של האוהדים שרוצים שחקני נוער בהרכב והחתמנו כמה שחקנים ל5 עונות. פשוט לא יכול ליהות שקבוצת כמו ראשון לציון,עכו,קריית שמונה קבוצות בלי קהל, הסטוריה ושום דבר יעשו עליינו את זה,הפועל ב"ש זאת אחת הקבוצות הגדולות בארץ וככה אני רוצה לראות את הקבוצה הזאת מתנהלת. פשוט מאוכזב מהקבוצה הזאת כבר!!!

בס"דג'וני כתב:רק הפועל ב"ש משחררת שחקנים חינם.
מסכים.
אם הרוש ולוי ישוחררו מבלי שנקבל כלום בתמורה זה יהיה פשוט מעשה מטומטם.
מדובר בשני שחקנים בעלי ביקוש שהיינו יכולים לקיים עסקאות טרייד.
כמו שידידאל הציע,הרוש תמורת איציק כהן זו דוגמא לעסקה טובה עבור המעדון.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כניראה הדיון כאן עשה משהו כי מי שנכנס פעם נוספת ללינק רואה שהם ערכו את הקטע שציטטת. גם אני ראיתי אותו בצהריים אבל עכשיו ערכו את הידיעה והורידו את הקטע.sumsum כתב:'בקבוצה הדרומית הבהירו להרוש את הקשיים בהם נתונה הקבוצה ואמרו לו כי הוא יוכל לעבור לקבוצה שתחפוץ בשירותיו'
מעניין...
ובסוגיה אחרת (מטרידה לא פחות ) -
"בקבוצה עדיין מחפשים קשר אחורי וחלוץ. הבעיה היא שכרגע איברהים בסיט וג'יימס ביסו, להם חוזה בב"ש גם לעונה הבאה, משלימים את מכסת 5 הזרים וטרם נמצאו להם קבוצות חדשות. לכן, כל עוד לא ישוחררו, אין לאדומים אפשרות להביא זרים חדשים".
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
משה אוחיון כתב:
ובסוגיה אחרת (מטרידה לא פחות ) -
"בקבוצה עדיין מחפשים קשר אחורי וחלוץ. הבעיה היא שכרגע איברהים בסיט וג'יימס ביסו, להם חוזה בב"ש גם לעונה הבאה, משלימים את מכסת 5 הזרים וטרם נמצאו להם קבוצות חדשות. לכן, כל עוד לא ישוחררו, אין לאדומים אפשרות להביא זרים חדשים".
וזה רק מראה את המצב של ההנהלה והצוות המקצועי אני מתבייש שאני אוהב את הקבוצה הזאת גיא עזורי כבר לא היה כזה
זה שי !