שמעון הרוש ישחק בהפועל ב"ש
שמעון הרוש ישחק בהפועל ב"ש
בס"ד
"הרוש, שחתום לשנתיים נוספות במועדון צפוי לאייש את עמדת המגן השמאלי בעוד שאופיר דוידזאדה הצעיר עשוי להיות מוסט לקישור. אגב, גם באגף הימני צפוי להיות שינוי דומה כשהחתמתו של המגן הפורטוגלי לואיס טורס עשויה להסיט את הקפטן אביתר אילוז לעמדת הקישור."
חדשות טובות בגזרת סוארס:
"אם בבאר שבע דאגו בקשר לכוונותיו של וויליאם סוארס אז בבירת הנגב יכולים להירגע. הבלם/קשר הברזילאי יצר קשר עם המועדון, ביקש וקיבל אישור לעקב את חזרתו במספר ימים על מנת להמשיך לבלות בחיק משפחתו."
אני באופן אישי בעד המהלך.
לדודזאדה יש את המהירות ואת התכונות ההתקפיות כדי לשחק בקישור,גם הרוש זכור לי כמגן שעולה לא מעט וביחד יכול להיות ביניהם שיתוף פעולה טוב הן בפן ההתקפי והן בפן ההגנתי.
"הרוש, שחתום לשנתיים נוספות במועדון צפוי לאייש את עמדת המגן השמאלי בעוד שאופיר דוידזאדה הצעיר עשוי להיות מוסט לקישור. אגב, גם באגף הימני צפוי להיות שינוי דומה כשהחתמתו של המגן הפורטוגלי לואיס טורס עשויה להסיט את הקפטן אביתר אילוז לעמדת הקישור."
חדשות טובות בגזרת סוארס:
"אם בבאר שבע דאגו בקשר לכוונותיו של וויליאם סוארס אז בבירת הנגב יכולים להירגע. הבלם/קשר הברזילאי יצר קשר עם המועדון, ביקש וקיבל אישור לעקב את חזרתו במספר ימים על מנת להמשיך לבלות בחיק משפחתו."
אני באופן אישי בעד המהלך.
לדודזאדה יש את המהירות ואת התכונות ההתקפיות כדי לשחק בקישור,גם הרוש זכור לי כמגן שעולה לא מעט וביחד יכול להיות ביניהם שיתוף פעולה טוב הן בפן ההתקפי והן בפן ההגנתי.
Re: שמעון הרוש ישחק בהפועל ב"ש
סוף סוף אפשר להיות מרוצים ממשהו בקיץ הזה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אם ההחלטה היא סופית היא בהחלט מעניינת, למרות שאני לא תפסתי מהרוש כשהיה בבאר שבע. חסר לו משהו שקשה עד בלתי אפשרי ללמד - הבנת משחק. הוא לא יודע לסגור אלכסונית, אין לו מושג איך שומרים שחקן במצבים נייחים ומעבר לכל הוא לא מבין את המשחק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני חושב שזאת החלטה נכונה בהתחשב בשוק השחקנים, אני רק מקווה שאתם (אתם - שונאי שמעון הרושמשה אוחיון כתב:אם ההחלטה היא סופית היא בהחלט מעניינת, למרות שאני לא תפסתי מהרוש כשהיה בבאר שבע. חסר לו משהו שקשה עד בלתי אפשרי ללמד - הבנת משחק. הוא לא יודע לסגור אלכסונית, אין לו מושג איך שומרים שחקן במצבים נייחים ומעבר לכל הוא לא מבין את המשחק.

אילוז ודוידזאדה לקישור , יהיה מעניין.
נ.ב
שאלה:אם אני לא טועה , זה היה הרוש הבקיע מול הפועל ת"א בקבוצתו אשתקד עם בעיטה מטורפת משלושים ומשהו מטרים ?
נ.ב
שאלה:אם אני לא טועה , זה היה הרוש הבקיע מול הפועל ת"א בקבוצתו אשתקד עם בעיטה מטורפת משלושים ומשהו מטרים ?
כן, בגארבג' טיים של 4-0.יבגני כתב:אילוז ודוידזאדה לקישור , יהיה מעניין.
נ.ב
בכל מקרה נתן עונה טובה בעכו.
ידידאל- רק בשבילך אני מגיבה...
לא שאני מתייחסת יותר מידי לכל שחקן בצורה אחרת אבל- החתמה/מימוש חוזה מאוד מיותר בעיניי.
בטח ובטח שלפני חודש אותו שחקן הצהיר שהוא לא רוצה לחזור....
שיהיה להם לבריאות, מגן/קשר שמאלי זה העמדה הכי קריטית בקבוצה, חבל על הזמן.
לא שאני מתייחסת יותר מידי לכל שחקן בצורה אחרת אבל- החתמה/מימוש חוזה מאוד מיותר בעיניי.

במקום שיביאו קשר יצירתי לקישור, שחקן שיש לו דריבל, פס חכם, סקורר... מזיזים את דוידזאדה קדימה רק בגלל שיש לו רגל שמאל... לא מבין מה קלינגר רוצה לעשות.
אני מאוד מאוד מקווה שרביבו ישאר וישחק מתחת לחלוצים ושקלינגר יביא עוד איזה שני זרים ברמה להתקפה אחד חלוץ ואחד עושה משחק שיתן קצת שואו בקבוצה האפורה שנבנת כאןשמעון א כתב:במקום שיביאו קשר יצירתי לקישור, שחקן שיש לו דריבל, פס חכם, סקורר... מזיזים את דוידזאדה קדימה רק בגלל שיש לו רגל שמאל... לא מבין מה קלינגר רוצה לעשות.
איזה יהלום חדש חייבים
ואני אומר חן עזרא ודיקה ואנחנו מסודרים
זה שי !

איזה קשר שמאלי יש בסגל?הילה חדד כתב:ידידאל- רק בשבילך אני מגיבה...
רק אתמול אסי נופף על העובדה שהחתימו ילדים מהנוער לא?yedidel כתב:
איזה קשר שמאלי יש בסגל?
אז יש לך כ"כ הרבה מגינים שמאליים שיכולים לשחק בכנף שזה ממש ממש ממש מיותר (דודזאדה, לוק, לוגאסי).

את בכוח רוצה לרדת ליגה אהה?הילה חדד כתב:
רק אתמול אסי נופף על העובדה שהחתימו ילדים מהנוער לא?
אז יש לך כ"כ הרבה מגינים שמאליים שיכולים לשחק בכנף שזה ממש ממש ממש מיותר (דודזאדה, לוק, לוגאסי).
השחקנים האלה עוד לא קרעו זוג נעליים וכבר את נותנת להם תמפתחות לקבוצה ?
שחקנים צעירים משלבים בהדרגה אי אפשר לפתוח אפילו עם 2 צעירים בהרכב לאט לאט
זה שי !

הייתי מעדיף מצב בו מביאים קשר שמאלי יצרתי,בעל יכולות ומשאירים את דוידזאדה בעמדת המגן.
אופיר לא קשר ולא יהיה קשר מספיק עם השטויות.
בס"ד
לאלה שטוענים שאופיר לא היה ולא יהיה קשר,אני זוכר כמעט בוודאות באחד מהראיונות איתו שהוא אמר שבתחילת דרכו בנוער הוא שיחק כקשר שמאלי ורק לאחר מכן הוסת לתפקיד המגן.
בנוסף,גם בנבחרת הצעירה אצל גיא לוזון,הוא משחק הרבה יותר כקשר מאשר כמגן.
לאלה שטוענים שאופיר לא היה ולא יהיה קשר,אני זוכר כמעט בוודאות באחד מהראיונות איתו שהוא אמר שבתחילת דרכו בנוער הוא שיחק כקשר שמאלי ורק לאחר מכן הוסת לתפקיד המגן.
בנוסף,גם בנבחרת הצעירה אצל גיא לוזון,הוא משחק הרבה יותר כקשר מאשר כמגן.