שמעון הרוש ישחק בהפועל ב"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: שמעון הרוש ישחק בהפועל ב"ש

שליחה על ידי bs war »

על גארת' בייל שמעתם?
גם הוא התחיל כמגן שמאלי והוסט לקישור.

אמנם יש הבדל של שמיים וארץ ביניהם אבל לכו תדעו, אולי גם לנו ייצא בינגו כזה :)

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

שי,
אם אתה בונה על הרוש כפרמטר של לא לרדת ליגה המצב שלך לא להיט...

לא אמרתי שילוב של כולם יחד, אבל אופיר היה בעברו קשר, שיחק בנבחרת קשר וגם עם הנוער קשר שמאלי ועשה את זה מצויין, מה שאומר שאם הוא בקישור (והוא כבר לא נחשב בעיניי לצעיר, יש לו שנתיים ניסיון), לוגאסי בשקט יכול לקבל את ההזדמנות כמגן, בדיוק כמו שאופיר קיבל. יש גם את שי לוק על הספסל, באמת לא מבינה מה צריך את הרוש לעזאזל.. אבל אני מזמן הפסקתי להבין איך הדברים במועדון מתנהלים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הילה, אני לא חושב שצריך לבקר את המועדון במקרה הזה.
למרות שאפשר לאהוב את החזרה של הרוש ואפשר לא לאהוב אותה, אי אפשר לא להבין אותה.
הבחור לא היה מספיק טוב בעונה שהיה כאן, יצא להשאלה, הוכיח את עצמו ועכשיו הוא מקבל הזדמנות נוספת. ככה זה עובד בכדורגל המקצועני. הוא לקח את ההזדמנות שנתנו לו בשתי ידיים.
למה להוציא שחקנים צעירים להשאלות אם כשהם מוכיחים את עצמם הם לא מקבלים הזדמנות נוספת?
ביננו, אם זה היה שחקן נוער שהיה יוצא להשאלה ומציג יכולת טובה בעכו, לא הייתה כאן שאלה בכלל האם להחזיר אותו.

אישית, לא הייתי מתנגד לעיסקת חילופין עם הפועל חיפה למשל בקשר לרואש או עם עכו בנוגע לאיציק כהן.
אבל, אם כבר החליטו להשאיר את הרוש, יתכן וצריך לנסות את השילוב שלו כמגן ושל דוידזאדה כקשר.
בכל מקרה, לוגאסי צעיר, ומכיוון שכבר אמרתי שאני חושב שהרוש עדיין לא מספיק טוב בשבילנו, אין לי ספק שהוא יקבל את הצאנס בשלב מסוים, למרות שכולי תקווה שהרוש יתן עונה טובה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

טוב טוב אתם חיים בסרט לוגסי לפחות ב4 שנים הבאות לא יתקרב לרמה של הרוש
ובדיוק כמו שמשה אמר עם זה היה שחקן בית שהיה הולך להשאלה הילה היתה מזילה ריר שיחזור אחרי שהוא עושה עונה גדולה
אפשר לחשוב כמה מגנים שמאלים טובים יש בליגה שלנו
מעניין שהרוש רצוי לפחות ב4 5 קבוצות אבל להפועל ב"ש הוא לא טוב
משה אמרת שהוא לא יודע לסגור סגירה אלכסונית אני מציע לך להסתכל דווקא על צד ימין שלנו כי אביתר עושה לנו את זה 7 שנים
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

משה אוחיון כתב: בכל מקרה, לוגאסי צעיר, ומכיוון שכבר אמרתי שאני חושב שהרוש עדיין לא מספיק טוב בשבילנו, אין לי ספק שהוא יקבל את הצאנס בשלב מסוים, למרות שכולי תקווה שהרוש יתן עונה טובה.
בדיוק!
למרות שאני לא בעד חזרתו של הרוש - לא מן נמנע שאם יציג אצלנו את אותו אנטי כדורגל שהציג לפני שתי עונות - הוא ירד לספסל בתקווה שלוגסי יתגלה כ"דווידזאדה" הבא.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

לא שיש לי משהו נגד הרוש, דווקא האמנתי בו פעם...בכל זאת - קפטן אלופת הנוער ושחקן מוביל בנבחרת...

אבל שי - גם לפני שנה דיברת ככה על הרוש??

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אליק כתב:לא שיש לי משהו נגד הרוש, דווקא האמנתי בו פעם...בכל זאת - קפטן אלופת הנוער ושחקן מוביל בנבחרת...

אבל שי - גם לפני שנה דיברת ככה על הרוש??
כן אתה יכול עכשיו להרים טלפון לכל אלו שיושבים לידי בשער 2
ואתה יכול לראות הודעות שלי שמאוד שמחתי שהוא הגיע לכאן לדעתי בין ה5 מגנים שמאליים הטובים בארץ
עם יתפוס שנה טובה כולנו נרויח

זה שי !
תמונה

שלח תגובה