בס"ד
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 09&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
הסיבה:
המועדון רוצה חוזה ארוך טווח לרבע שנים,השחקן מוכן למקסימום שנתיים.
טל מאיר מתרחק מהפועל ב"ש
- dardasmiley
Re: טל מאיר מתרחק מהפועל ב"ש
איך יכול להיות שזו פעם שניה שרגע לפי חתימה על החוזה יש פיצוץ בגלל מחלוקת על אורך החוזה.?
זה לא תנאי יסודי בכלל לכניסה למו"מ?
כנראה שהעונה הזו אנחנו נתבסס אך ורק על חומר מקומי. ותודה לשחר וטביב שמוכרים לאירופה כאילו אין מחר
זה לא תנאי יסודי בכלל לכניסה למו"מ?
כנראה שהעונה הזו אנחנו נתבסס אך ורק על חומר מקומי. ותודה לשחר וטביב שמוכרים לאירופה כאילו אין מחר
אני דווקא מאד בעד השיטה הנוכחית של חוזים ארוכי טווח,אני חושב שעצם העובדה שלא יכנסו כל מיני שחקנים בינונים השנה כמו יוסי תורגמן,בלומשטיין,שן,הרי את האמצע טבלה סביר להניח שנקח גם עונה הבאה עם רכש גדול ובלעדיו,עדיף שיביאו הזדמנות לאבו-לבן אוזן ועוד שמות...אני בטוח שהם ברמה לא פחות טוב ממאיר,מסיקה...השנה יש הרבה שחקנים צעירים שמשתוקקים לקבל את ההזדמנות שלהם,ולכן אין שום סיבה שיגיעו לפה שחקני רכש לעונה או שתים,מי שרוצה להיות כאן שיתחייב אין שום סיבה שהמועדון יהיה תחנת מעבר לגדולות או אפילו לבלגיה או פולין...
מה הוא עשה שהוא יותר טוב ממשה אסולין/ אבוחצירה/ זינו?
אם הולכים על הימור כבר עדיף שחקני בית..
אם הולכים על הימור כבר עדיף שחקני בית..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yossi כתב:הסיבה:
המועדון רוצה חוזה ארוך טווח לרבע שנים,השחקן מוכן למקסימום שנתיים.
ובתרגום חופשי: במועדון לא פרייארים, ומתעקשים על זכותם הבסיסית לקצור את הפירות במידה ואחרי שנה-שנתיים יתברר שיש בו 'חיר'. למה שיבנה את שמו ויפרוץ על חשבוננו כאילו אנחנו איזה תחנת מעבר?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כל הכבוד להתנהלות המועדון, לא ייתכן ששחקנים ירצו לבוא לפה ולהעלם כלעומת שבאו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
צעד טוב לדעתי.
השחקנים האלה עוד לא קרעו זוג נעליים וכבר בונים על זה שעוד שנתיים דודו דהאן ישלח אותם לבלגיה אז הם לא רוצים להתחייב לטווח ארוך.. וכמו שאורי אמר, אנחנו נהיה תחנת המעבר שלהם.
כמו שזה נראה גדל פה דור של ילדים מניאקים שמגיל 14 כבר רואים דולרים בעיניים וחושבים על חוזה שמן.
השחקנים האלה עוד לא קרעו זוג נעליים וכבר בונים על זה שעוד שנתיים דודו דהאן ישלח אותם לבלגיה אז הם לא רוצים להתחייב לטווח ארוך.. וכמו שאורי אמר, אנחנו נהיה תחנת המעבר שלהם.
כמו שזה נראה גדל פה דור של ילדים מניאקים שמגיל 14 כבר רואים דולרים בעיניים וחושבים על חוזה שמן.