אסי בלדוט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

אסי בלדוט

שליחה על ידי sumsum »

למהר ולהחתים, יתאים לאגף שמאל, מנוסה ולא בתוכניות של בני יהודה!
על פי וואן.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: אסי בלדוט

שליחה על ידי שי האדום »

כן ראיתי וישר חשבתי על זה.
בגלל שוק השחקנים הישראלים הדל, הגענו למצב שכמעט כל שחקן שני שיוצא לשוק הוא אופציה בשבילנו.
אסי בלדוט אחלה שחקן בלי שום קשר.

גם על פי וואן שני גואטה המוכשר לא מוכן לשחק בליגת העל בגלל הדת, ואני אומר להביא אותו ולהבטיח לו שהוא לא ישחק בשבתות ואנחנו כביכול נצטרך לסגור איזה דיל שהמשחקים שלנו לא ישוחקו בשבת- להרוויח פעמיים גם את שניר וגם את האוהדים ששומרים שבת!
אם מסתכלים על המשחקים שלנו, אז המשחקים היחידים שנשחק בשבת זה המשחקים שנשודר בצהריי היום בצ'רלטון וכמה פעמים זה כבר קרה ככה שאפשר לחשוב על זה!
תמונה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לא! לא רוצה לשחק בשבת שלא ישחק בכלל, אסור ששום קבוצה תתגמש בשביל השטויות האלה.
כדורגל משחקים בשבת. נקודה!
עם כל הכבוד לשומרי השבת למיניהם יש גבול למה שאפשר להפקיע מידי החילוניים במדינה הזו, השבת מוקדשת לכדורגל!!!

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

dardasmiley כתב:לא! לא רוצה לשחק בשבת שלא ישחק בכלל, אסור ששום קבוצה תתגמש בשביל השטויות האלה.
כדורגל משחקים בשבת. נקודה!
עם כל הכבוד לשומרי השבת למיניהם יש גבול למה שאפשר להפקיע מידי החילוניים במדינה הזו, השבת מוקדשת לכדורגל!!!
מי החליט שכדורגל משחקים בשבת?!
אני לא שומר שבת, אבל הכדורגל שייך לכולם ואנחנו מדינה יהודית ככה שלא יקרה כלום אם ישחקו רק מצאת השבת

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

דולב,
מאיפה הבאת את זה שלא רוצה לשחק בשבת?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

dardasmiley כתב: יש גבול למה שאפשר להפקיע מידי החילוניים במדינה הזו, השבת מוקדשת לכדורגל!!!
"להפקיע מידי החילוניים במדינה הזו"??
אתה יודע, שעות הייתי יכול לכתוב דברים על המשפט הזה שלך - אבל אני חושב שאם תחשוב עוד פעם או פעמיים תבין לבד עד כמה הוא מטופש... אז חבל.. וזה גם לא המקום...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אורי אדום בנשמה כתב:דולב,
מאיפה הבאת את זה שלא רוצה לשחק בשבת?

https://www.one.co.il/Article/181940.html" onclick="window.open(this.href);return false;

העניין הוא, שאני חושב שיש הרבה יותר אנשים שמעדיפים לצרוך את הכדורגל שלהם בשבת מכאלה שהשבת מפריעה להם בזה.
ולראיה המרמור הגדול על פיצול המשחקים לראשון ושני. הרבה פחות נוח להגיע למשחק באמצע שבוע...
לא חושב שיש טעם בלהביא שחקן תוך ידיעה שהוא לא משחק במהלך השבת. שווה ערך להבאת שחקן שמבטיחים לו שלא ישחק במרחק של יותר מ-15 ק"מ ממרחק מגוריו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dardasmiley כתב:

https://www.one.co.il/Article/181940.html" onclick="window.open(this.href);return false;

העניין הוא, שאני חושב שיש הרבה יותר אנשים שמעדיפים לצרוך את הכדורגל שלהם בשבת מכאלה שהשבת מפריעה להם בזה.
ולראיה המרמור הגדול על פיצול המשחקים לראשון ושני. הרבה פחות נוח להגיע למשחק באמצע שבוע...
לא חושב שיש טעם בלהביא שחקן תוך ידיעה שהוא לא משחק במהלך השבת. שווה ערך להבאת שחקן שמבטיחים לו שלא ישחק במרחק של יותר מ-15 ק"מ ממרחק מגוריו.

אחינו, זה שניר גואטה.. הדיון הוא על אסי בלדוט :?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אורי אדום בנשמה כתב:

אחינו, זה שניר גואטה.. הדיון הוא על אסי בלדוט :?
שי האדום כתב: גם על פי וואן שני גואטה המוכשר לא מוכן לשחק בליגת העל בגלל הדת, ואני אומר להביא אותו ולהבטיח לו שהוא לא ישחק בשבתות ואנחנו כביכול נצטרך לסגור איזה דיל שהמשחקים שלנו לא ישוחקו בשבת- להרוויח פעמיים גם את שניר וגם את האוהדים ששומרים שבת!
אם מסתכלים על המשחקים שלנו, אז המשחקים היחידים שנשחק בשבת זה המשחקים שנשודר בצהריי היום בצ'רלטון וכמה פעמים זה כבר קרה ככה שאפשר לחשוב על זה!

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

אורי אני ציינתי את העובדה שצריך להביא את שניר גואטה אז הוא הגיב.

בכל אופן אני חושב שאתה טועה ומטעה, כי אין שום היגיון במה שאתה טוען כי בסה"כ שני הצצדים מרוויחים ולהיפך מוצאי שבת זה הכי הזמן לשחק כדורגל!
חוץ מזה שהבן אדם רוצה להתקרב לדת, זה לא שהוא רווי בשחצנות ובפוזות מיותרות בסה"כ הוא מציג עובדה שהוא הולך אחריה ואני אומר, בוא נבוא לקראתו ונרוויח גם מכאן וגם מכאן.
בסופו של דבר הבן אדם שחקן, ושחקן לא רע בכלל הוא מסוג השחקנים כמו חן עזרא, וזה יכול להיות בינגו!
נערך לאחרונה על ידי שי האדום ב 24 יוני 2011, 20:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

כמה שטויות
לגבי אסי בלדוט שחקן נהדר
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

dardasmiley כתב:

ארסנל יחלקו על הקביעה הזאת שלך - דניס ברגקאמפ הוכיח כבר שזה יכול להיות משתלם.

בקשר לאסי בלדוט, נשמע מאוד מאוד מעניין.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אסי בלדוט???? אתם רציניים?? מה נסגר אתכם?? הבן אדם באוקטובר יהיה בן 30. מה הוא עשה בשנתיים האחרונות???

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אסי בלדוט זה עוד שחקן מעבר לשיא.
בדיוק כמו אלו שהגיעו לכאן בשנים האחרונות.

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

לא הבנתי מה נעשה איתו פה???

שלח תגובה