בעוד כחודשיים פלוס-מינוס תצא לדרך עונת המשחקים 2011/2012.
הבעיה. גירסה 1.0
בקבוצה מספרים לנו שיהיה בסדר. שבונים כאן קבוצה צעירה ורעבה. אחת שתהיה טובה מזו שסיימה את העונה שעברה.
הבעיה היא שהקבוצה שסיימה את העונה שעברה הייתה חלשה במיוחד. צריך הרבה כישרון לבנות שוב קבוצה חלשה כזו.
למעשה, אם לא המפגש במחזור הסיום עם מכבי ת"א שנתנה חצי שני אפילו גרוע משלנו, היינו מסיימים בפליאוף התחתון.
כזכור, לבסוף סיימנו את העונה במקום לא מכובד בפליאוף האמצעי והשחקנים הלכו לחוף הים לפני הקולגות מליגת הפח.
חבל מאוד שככל הנראה, גם בצוות המקצועי החליטו ללכת לחוף הים. במקום לנצל את הזמן ולהתחיל לבנות כאן קבוצה.
הבעיה. גירסה 2.0
או שחור או לבן. זה המוטו. ההתנהלות של המועדון והצוות הניהולי השנה, מדמה התנהגות של נערה בגיל ההתבגרות.
או שמחתימים (מנסים להחתים) שחקנים אלמוניים מהלאומית, צעירים, חסרי ניסיון. כאלה שעדיין לא הוכיחו את עצמם.
או שמחתימים שחקנים מבוגרים. (31) בדרך כלל זרים. כאלה שאיבדו את המהירות, אם הייתה. ובטח את חדוות המשחק.
ואני שואל, למה לא לחפש את האפור? למה לא למצוא את האמצע? למה לא ללכת על שחקנים שעוד יש להם מה לתת ?
בדרך כלל חוזה של שחקן בגיל 31 יהיה פחות כבד מחוזה של שחקן בגיל 25. בדרך כלל גם התרומה שלו תהיה בהתאם.
בדרך כלל, הצעירים מדיי לא בשלים לכל הלחץ שמסביב. והמבוגרים מדיי, באים רק לעשות כמה לירות לקראת הפנסיה.
אם כבר בונים פה על הח'ברה הצעירים, אז לא עדיף להחתים מסביבם שחקנים שעדיין יש להם מה לתת בכדורגל שלנו ?
פתרון הבישול המהיר. מריחים את זה?
את החלל הגדול שנותר במועדון אחרי העזיבה של מאור מליקסון, מישהו צריך למלא. בעצם מישהו חייב למלא.
ידוע לכולנו שלהפועל באר-שבע מודל 2011/2012 אין מנוע. לקבוצה חסר שחקן שילהיב. השחקן של האוהדים.
אחד שיודע לתת את הפס לגול. אחד שיודע גם לתת גול. אחד שיוכל לסחוף אחריו את חבורת הצעירים המתגבשת.
אז אחרי שבקבוצה הצליחו להשתחרר מהחוזים הכבדים של ערן לוי, דוד רביבו ועוד כמה אנשים שמתחזים לכדורגלנים,
נשאלת השאלה האם בקבוצה מבשלים החתמה בלתי צפויה? כזו שהיינו שומעים עליה רק באתר בדיוני כמו ספורטליין?
אתם בטח תעלו חיוך כשתגלו שאני מדבר על מאור בוזגלו. למרות שבנינו? כנראה שגם אתם, חשבתם על מעבר שכזה.
אחרי שמכבי ת"א החליטה להתנער מאחד השחקנים הכי כישרוניים שלה, מאור בוזגלו ינסה למצוא לעצמו קבוצה חדשה.
מעבר למכבי חיפה יהיה בלתי אפשרי עבורו שכן הריב המתוקשר של אביו יעקוב עם יעקוב אחר. יחסל מראש את הסיכוי.
מעבר להפועל תל אביב אפשרי אבל נראה רחוק בשל סאגת הבעלים הבלתי נגמרת ואולי גם בגלל אוהדי מכבי תל אביב.
מעבר לאירופה אפילו רחוק יותר. רוב הקבוצות באירופה כבר סגרו סגלים ולבוזגלו יהיה קשה למצוא קבוצה שתקלוט אותו.
לסיכום, זה נשמע תלוש מהמציאות ובטח לא הגיוני בעליל אבל כידוע, אצלנו מקבלי ההחלטות לא בדיוק פועלים בהיגיון.
ומי יודע? אולי עוד נשמע על כך שבאר שבע רכשה את בוזגלו תמורת 550K$ וחוזה ל3 שנים על סך 330K$ לעונה
עם סעיף יציאה לחו"ל תמורת 2M€. זה עוד יכול לקרות. וגם להשתלם.
עם כל החלומות, אפשר רק לקוות שלא יזניחו את הסיר
כי באותה מידה זה יכול להיות גם ריח של שרוף.
הבעיה 1.0, הבעיה 2.0 ופתרון הבישול המהיר
- red ultras
Re: הבעיה 1.0, הבעיה 2.0 ופתרון הבישול המהיר
שתי הגירסאות הראשונות מאוד נכונות לגבי החתימה של בוזגלו , ניס תעשה טובה שאתה בא להסתפר תבדוק אם אני בשרותים אחי אין סיכויred ultras כתב:בעוד כחודשיים פלוס-מינוס תצא לדרך עונת המשחקים 2011/2012.
הבעיה. גירסה 1.0
בקבוצה מספרים לנו שיהיה בסדר. שבונים כאן קבוצה צעירה ורעבה. אחת שתהיה טובה מזו שסיימה את העונה שעברה.
הבעיה היא שהקבוצה שסיימה את העונה שעברה הייתה חלשה במיוחד. צריך הרבה כישרון לבנות שוב קבוצה חלשה כזו.
למעשה, אם לא המפגש במחזור הסיום עם מכבי ת"א שנתנה חצי שני אפילו גרוע משלנו, היינו מסיימים בפליאוף התחתון.
כזכור, לבסוף סיימנו את העונה במקום לא מכובד בפליאוף האמצעי והשחקנים הלכו לחוף הים לפני הקולגות מליגת הפח.
חבל מאוד שככל הנראה, גם בצוות המקצועי החליטו ללכת לחוף הים. במקום לנצל את הזמן ולהתחיל לבנות כאן קבוצה.
הבעיה. גירסה 2.0
או שחור או לבן. זה המוטו. ההתנהלות של המועדון והצוות הניהולי השנה, מדמה התנהגות של נערה בגיל ההתבגרות.
או שמחתימים (מנסים להחתים) שחקנים אלמוניים מהלאומית, צעירים, חסרי ניסיון. כאלה שעדיין לא הוכיחו את עצמם.
או שמחתימים שחקנים מבוגרים. (31) בדרך כלל זרים. כאלה שאיבדו את המהירות, אם הייתה. ובטח את חדוות המשחק.
ואני שואל, למה לא לחפש את האפור? למה לא למצוא את האמצע? למה לא ללכת על שחקנים שעוד יש להם מה לתת ?
בדרך כלל חוזה של שחקן בגיל 31 יהיה פחות כבד מחוזה של שחקן בגיל 25. בדרך כלל גם התרומה שלו תהיה בהתאם.
בדרך כלל, הצעירים מדיי לא בשלים לכל הלחץ שמסביב. והמבוגרים מדיי, באים רק לעשות כמה לירות לקראת הפנסיה.
אם כבר בונים פה על הח'ברה הצעירים, אז לא עדיף להחתים מסביבם שחקנים שעדיין יש להם מה לתת בכדורגל שלנו ?
פתרון הבישול המהיר. מריחים את זה?
את החלל הגדול שנותר במועדון אחרי העזיבה של מאור מליקסון, מישהו צריך למלא. בעצם מישהו חייב למלא.
ידוע לכולנו שלהפועל באר-שבע מודל 2011/2012 אין מנוע. לקבוצה חסר שחקן שילהיב. השחקן של האוהדים.
אחד שיודע לתת את הפס לגול. אחד שיודע גם לתת גול. אחד שיוכל לסחוף אחריו את חבורת הצעירים המתגבשת.
אז אחרי שבקבוצה הצליחו להשתחרר מהחוזים הכבדים של ערן לוי, דוד רביבו ועוד כמה אנשים שמתחזים לכדורגלנים,
נשאלת השאלה האם בקבוצה מבשלים החתמה בלתי צפויה? כזו שהיינו שומעים עליה רק באתר בדיוני כמו ספורטליין?
אתם בטח תעלו חיוך כשתגלו שאני מדבר על מאור בוזגלו. למרות שבנינו? כנראה שגם אתם, חשבתם על מעבר שכזה.
אחרי שמכבי ת"א החליטה להתנער מאחד השחקנים הכי כישרוניים שלה, מאור בוזגלו ינסה למצוא לעצמו קבוצה חדשה.
מעבר למכבי חיפה יהיה בלתי אפשרי עבורו שכן הריב המתוקשר של אביו יעקוב עם יעקוב אחר. יחסל מראש את הסיכוי.
מעבר להפועל תל אביב אפשרי אבל נראה רחוק בשל סאגת הבעלים הבלתי נגמרת ואולי גם בגלל אוהדי מכבי תל אביב.
מעבר לאירופה אפילו רחוק יותר. רוב הקבוצות באירופה כבר סגרו סגלים ולבוזגלו יהיה קשה למצוא קבוצה שתקלוט אותו.
לסיכום, זה נשמע תלוש מהמציאות ובטח לא הגיוני בעליל אבל כידוע, אצלנו מקבלי ההחלטות לא בדיוק פועלים בהיגיון.
ומי יודע? אולי עוד נשמע על כך שבאר שבע רכשה את בוזגלו תמורת 550K$ וחוזה ל3 שנים על סך 330K$ לעונה
עם סעיף יציאה לחו"ל תמורת 2M€. זה עוד יכול לקרות. וגם להשתלם.
עם כל החלומות, אפשר רק לקוות שלא יזניחו את הסיר
כי באותה מידה זה יכול להיות גם ריח של שרוף.
שחקנים כמו ראדי עטיה וריף מסיקה לא הצלחנו להחתים אז את מאור בוזגלו אתה רוצה ?
אלונה מתקמצנת היא לא תוציא כסף על מאור בוזגלו
אם יש שחקנים שההיתי רוצה לראות בכסף של בוזגלו אתה יכולה להביא 2 3 שחקנים צעירים שיתנו משהו לקבוצה הזאת כמו חן עזרא ניר נחום
לא ההיתי מתנגד לבוזגלו אבל האמן לי אין סיכוי
זה שי!

גם אני בגישה שאלונה הולכת לפתוח את הכיס עבור שחקן שעושה הבדל.
חייבים לפחות אחד כזה. אני חושב שניר מכוון לקשר זר למשבצת הזאת.
אם כבר זה יהיה ישראלי, אז אולי אולי חן עזרא. מאור בוזגלו לדעתי ממ לא ריאלי. הלוואי ואני טועה.
חייבים לפחות אחד כזה. אני חושב שניר מכוון לקשר זר למשבצת הזאת.
אם כבר זה יהיה ישראלי, אז אולי אולי חן עזרא. מאור בוזגלו לדעתי ממ לא ריאלי. הלוואי ואני טועה.
- red ultras
שי וכרמל יש לי תחושה שאתם טועים הפעם,
אופציית חן עזרא נשמעת אפילו פחות ריאלית מבוזגלו
לעזרא בניגוד לבוזגלו אין שום בעיה להצטרף לאחת מהקבוצות הגדולות
מה גם שנתניה דורשת עליו מליון דולר וגם הוא לא ידרוש פחות מ250 אלף דולר לעונה
בעוד שמכבי ת"א במקרה הטוב (בישבילה) תסתפק ב500 אלף דולר
ובמקרה הטוב (בישבילנו) תסכים לשחרר אותו לקבוצה שתשחרר אותה מהחוזה האסטרונומי שלו..
רוב הסיכויים שאני מדמיין אבל לכו תדעו
ובמקרה הטוב (בישבילנו) תסכים לשחרר אותו לקבוצה שתשחרר אותה מהחוזה האסטרונומי שלו..
נתניה דרשה מהפועל ת"א (לפי התקשורת) 700 אלף דולר. מכאן שלדעתי אפשר להביא אותו ב-400 אלף (אם אני לא טועה בסוף העונה הקרובה הוא יהיה שחקן חופשי כלומר לנתניה יש אינטרס למכור אותו עכשיו).red ultras כתב:שי וכרמל יש לי תחושה שאתם טועים הפעם,
לגבי השכר שלו - 250 אלף דולר? איפה אתה חי? לדעתי בנתניה מרוויח גג 70-80. כלומר תמורת 110-120 הוא מסכם פה.
כפי שזה נראה כרגע אלונה לא מוכנה לשלם יותר על שחקנים, ולכן ניר הולך רק על שחקנים חופשיים. צריך לקוות שהיא תשתכנע לפתוח את הכיס לטובת 2 שחקנים שעושים הבדל.
- red ultras
קודם כל אם נתניה דורשת מהפועל ת"א 700 אלף דולר אני לא רואה סיבה שמאיתנו היא תדרוש פחות.Carmel כתב:
נתניה דרשה מהפועל ת"א (לפי התקשורת) 700 אלף דולר. מכאן שלדעתי אפשר להביא אותו ב-400 אלף (אם אני לא טועה בסוף העונה הקרובה הוא יהיה שחקן חופשי כלומר לנתניה יש אינטרס למכור אותו עכשיו).
לגבי השכר שלו - 250 אלף דולר? איפה אתה חי? לדעתי בנתניה מרוויח גג 70-80. כלומר תמורת 110-120 הוא מסכם פה.
כפי שזה נראה כרגע אלונה לא מוכנה לשלם יותר על שחקנים, ולכן ניר הולך רק על שחקנים חופשיים. צריך לקוות שהיא תשתכנע לפתוח את הכיס לטובת 2 שחקנים שעושים הבדל.
דבר שני היום שחקנים דוגמאת ריף מסיקה דורשים את הסכומים שנקבת אז שחקנים כמו חן עזרא הרבה יותר.
יכול להיות שהסכום שנקבתי היה גבוהה אבל אני מאמין שבהעברה שמסתכמת במאות אלפי דולרים הסוכן לא יאפשר את החתימה בלי חוזה שמן לשחקן שלו.
קלינגר אכן מחפש שחקנים חופשיים אבל מצד שני כשמדובר על העברות מהסוג הזה
ברור לכולם שגם במקרה שיגיעו לכאן שמות מהסוג הזה מדובר בשנה שנתיים עד שהם יעזבו לאירופה
ככה שבסופו של דבר זו יכולה להיות העברה ריוחית למועדון ולא סתם בזבוז כספים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני כל הזמן רואה את בוזגלו האב מדבר על מאור בוזגלו ואני רק מרייר על הסיכוים שמאור יגיע לפה, ואולי יהיה לנו את מאור מליקסון מספר 2 (אחח חלום ממש!) ובנוסף נניח למשה חיון חלום של קישור, דויזאדה כקשר שמאלי, משה אוחיון וסוארס באמצע, ומאור בוזגלו בצד ימין, אוח רק מלחשוב על קישור כזה אפשר לפנטז בשקט על מקום ב5 הראשונה.
הצרה היא שיש לי הרגשה שכגודל הריור כך יהיה גודל האכזבה...
נקווה לטוב אהא?...
הצרה היא שיש לי הרגשה שכגודל הריור כך יהיה גודל האכזבה...
נקווה לטוב אהא?...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!