אמג'ד סולימאן חתם לחמש שנים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אמג'ד סולימאן חתם לחמש שנים
https://www.one.co.il/Article/182232.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: אמג'ד סולימאן חתם לחמש שנים
עדיין לא הבנתי מה תפקידו? קשר? חלוץ?
עובד במקסיקני !אליק כתב:עדיין לא הבנתי מה תפקידו? קשר? חלוץ?
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
תאמין לי שי, זוכר אותך עוד מלפני 7-8 שנים באתר האוהדים 'HBS', אשכרה קפאת בזמן ונשארת בראש ילד מושפע בן 15
ואליק - חלוץ עד כמה שהבנתי.

ואליק - חלוץ עד כמה שהבנתי.
בס"ד
אורי,לא אמרו שהוא קשר אחורי?
שיהיה בהצלחה!
שיהיה בהצלחה!
אתה מקנא שאתה מתבגר ואני לא .?אורי אדום בנשמה כתב:תאמין לי שי, זוכר אותך עוד מלפני 7-8 שנים באתר האוהדים 'HBS', אשכרה קפאת בזמן ונשארת בראש ילד מושפע בן 15![]()
י.
זה שי!

חחחחחחחחחחחחחחחחחח חזקזה שי ! כתב:
עובד במקסיקני !
בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה !!!
מישהו יודע מה באמת העמדה שלו??
אני מתייחס לשורה האחרונה על ירדן אבוחצירא, מעודד משהו ..מספיק ששניים ומהחמישה שעלו לבוגרים יפרצו העונה וזה מספיק.
אני מתייחס לשורה האחרונה על ירדן אבוחצירא, מעודד משהו ..מספיק ששניים ומהחמישה שעלו לבוגרים יפרצו העונה וזה מספיק.

- אורי אדום בנשמה
yossi כתב:בס"ד
שיהיה בהצלחה!
איפה ראית דבר כזה?
בס"דאורי אדום בנשמה כתב:
איפה ראית דבר כזה?
מבדיקה חוזרת באתרים השונים,לפחות על פי הם אמג'ד הוא קשר.
לא מציינים אם הוא קשר אגף או אמצע אז יכול מאוד להיות שאני טועה,אך הוא לא חלוץ.
- אורי אדום בנשמה
yossi כתב: בס"ד
מבדיקה חוזרת באתרים השונים,לפחות על פי הם אמג'ד הוא קשר.
לא מציינים אם הוא קשר אגף או אמצע אז יכול מאוד להיות שאני טועה,אך הוא לא חלוץ.
אכן.
בווינט מצויין שהוא קשר אחורי, וגם בקישור הנוכחי בוואן הכתבה נערכה וכעת מצויין שם שהוא קשר.
קשר אחורי חבר'ה.
היה אמור לחתום בהפועל ת"א ביחד עם ידין לפני 3 שנים.
היה אמור לחתום בהפועל ת"א ביחד עם ידין לפני 3 שנים.
לי לא מפריע שמביאים שחקן כמו אמג'ד סולימאן. אולי בסוף עוד יתברר כג'וקר נוסף של קלינגר (ראה ערך גביש).זה שי ! כתב:לאיזה מצב הגענו מביאים שחקן שלא יודעים תעמדה שלו
זה שי !
מפריע לי שמכוונים לבינוניות ולוקחים סיכון על גבי קהל המנויים.
לא מבינים שם למעלה שעם אמג'ד סולימאן ועמרייה לא תקבלו גרעין מנויים של הפועל ב"ש. לא מבינים שם למעלה שעם קבוצת
המגזר הזו לא מגיעים לפלייאוף עליון אלא נלחמים כדי לגרד מקום בפלייאוף אמצע.
אין קסמים בכדורגל,אתה לא יכול להביא כל מיני בררות מליגה ארצית וליגה ב' ולהאמין שתצא לך מכבי נתניה או מכבי פ"ת סטייל.
תשימו לב מה הולך בשוק היום.
כל שחקן שנתן רבע עונה סבירה פלוס - יוצא ישר לבלגיה \ סקוטלנד ועוד מדינות שבהן הליגה לא בהכרח טובה מהליגה שלנו, אבל בהכרח התנאים והניהול יותר טובים וגם הכסף יותר גדול ממה שאפשר להרוויח פה בקבוצות בכירות.
לכן כנראה שלא יגיע לפה שחקן שנמצא בשיאו - וגם זה מתאים לי. הספיק לי דוד רביבו אחד כדי להבין שאולי באמת עדיף שלא יבואו לפה שחקנים שעושים טובה שהם משחקים יחסית לכסף שמשלמים להם.
הגיע הזמן שעם כל הצער שבדבר נבין שכדי לשחזר את הימים היפים של שנות ה-70 -80 -90 - אנחנו חייבים לחזור למקורות: לאותם ימים בהם היה שלד של 5-6 באר שבעיים מוכשרים בהרכב + חיזוקים מבחוץ.
נכון, הסיכון בהצערת ההרכב הוא גדול - אבל פה מגיע התפקיד של הנהלת המועדון ושל מחלקת השיווק כדי "למכור" את זה לקהל הרחב שסך הכל כן משווע לראות את הצעירים המקומיים משחקים עבור הסמל כמו פעם. כמובן שיש צורך לעשות במקביל התאמות קטנות במחיר המנוי נוכח חוסר הציפיות מהקבוצה בעונה הקרובה. אבל בעוד שהתאמה כזאת כבר נעשתה בצורה חלקית - האכזבה שלי היא מזה שלא טורחים לשווק ולחבר את הקהל לקבוצה בנישה החדשה שלה כחממה להצמחת כישרונות צעירים וכמקום שנותן לשחקן בתחילת דרכו את כל התנאים כדי להצליח - ומספיק להזכיר את שמו של מאור מליקסון בהקשר הזה.
כל שחקן שנתן רבע עונה סבירה פלוס - יוצא ישר לבלגיה \ סקוטלנד ועוד מדינות שבהן הליגה לא בהכרח טובה מהליגה שלנו, אבל בהכרח התנאים והניהול יותר טובים וגם הכסף יותר גדול ממה שאפשר להרוויח פה בקבוצות בכירות.
לכן כנראה שלא יגיע לפה שחקן שנמצא בשיאו - וגם זה מתאים לי. הספיק לי דוד רביבו אחד כדי להבין שאולי באמת עדיף שלא יבואו לפה שחקנים שעושים טובה שהם משחקים יחסית לכסף שמשלמים להם.
הגיע הזמן שעם כל הצער שבדבר נבין שכדי לשחזר את הימים היפים של שנות ה-70 -80 -90 - אנחנו חייבים לחזור למקורות: לאותם ימים בהם היה שלד של 5-6 באר שבעיים מוכשרים בהרכב + חיזוקים מבחוץ.
נכון, הסיכון בהצערת ההרכב הוא גדול - אבל פה מגיע התפקיד של הנהלת המועדון ושל מחלקת השיווק כדי "למכור" את זה לקהל הרחב שסך הכל כן משווע לראות את הצעירים המקומיים משחקים עבור הסמל כמו פעם. כמובן שיש צורך לעשות במקביל התאמות קטנות במחיר המנוי נוכח חוסר הציפיות מהקבוצה בעונה הקרובה. אבל בעוד שהתאמה כזאת כבר נעשתה בצורה חלקית - האכזבה שלי היא מזה שלא טורחים לשווק ולחבר את הקהל לקבוצה בנישה החדשה שלה כחממה להצמחת כישרונות צעירים וכמקום שנותן לשחקן בתחילת דרכו את כל התנאים כדי להצליח - ומספיק להזכיר את שמו של מאור מליקסון בהקשר הזה.
הפועל אני כבר משתגע