לא הכל שחור בלהיות בעלים.
לא הכל שחור בלהיות בעלים.
בהתחשב שהפועל באר שבע גדולה יותר מבני יהודה ובני סכנין.לי ברור ששכר השחקנים בשתי המועדונים האלה גדול היום מבאר שבע.
Re: לא הכל שחור בלהיות בעלים.
https://sports.walla.co.il/?w=//1837511" onclick="window.open(this.href);return false;
יכול להיות שלא הכל שחור בלהיות בעלים של קבוצת כדורגל.
מצד שני אם הכל ורוד , למה אין הרבה קופצים על "המציאה" שנקראת קבוצת כדורגל ברגע שהבעלים עוזב???
אני לא רואה תור של אנשים אצל ביתר ירושלים והפועל פתח תקווה.
אם לנהל קבוצת כדורגל זה קל וכל אחד יכול , אז בפעם הבאה שאלונה מודיעה על עזיבה אין צורך להיבהל.
מיד יהיו תור של אנשים שיתקוטטו ביניהם על הזכות לנהל את "האימפריה" שמביאה 10,000 צופים כל משחק בית , בנוסף יש לאימפריה 3000 מנויים + 4 ספונסרים שמזרימים מיליונים , סך הכל צריך רק לדעת איך לחלק את העוגה....
אולי אני היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל , אני בכל מקרה מעריך את אלונה על כך שהיא משקיעה מזמנה ובעיקר מכיסה הפרטי , היא עושה טעויות בחלק מן הזמן , אבל מה לעשות - אלונה היא בן אדם.
מצד שני אם הכל ורוד , למה אין הרבה קופצים על "המציאה" שנקראת קבוצת כדורגל ברגע שהבעלים עוזב???
אני לא רואה תור של אנשים אצל ביתר ירושלים והפועל פתח תקווה.
אם לנהל קבוצת כדורגל זה קל וכל אחד יכול , אז בפעם הבאה שאלונה מודיעה על עזיבה אין צורך להיבהל.
מיד יהיו תור של אנשים שיתקוטטו ביניהם על הזכות לנהל את "האימפריה" שמביאה 10,000 צופים כל משחק בית , בנוסף יש לאימפריה 3000 מנויים + 4 ספונסרים שמזרימים מיליונים , סך הכל צריך רק לדעת איך לחלק את העוגה....
אולי אני היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל , אני בכל מקרה מעריך את אלונה על כך שהיא משקיעה מזמנה ובעיקר מכיסה הפרטי , היא עושה טעויות בחלק מן הזמן , אבל מה לעשות - אלונה היא בן אדם.
לא חולק עליך דורון .רק שהבעיה של ביתר היא לא בהבאת בעלים אלה התחיבות בעלם קודמת.תן עכשיו את ביתר ללא התחיבותויש 10 קופצים.אל תשכח ששם הבעיה הייתה החוזים המפוצצים שהתחחבו בזמנן של גאידמק.לשם השוואה ברוכיאן ובן שושן זו הפועל באר שבע שכר שחקנים 5 מיליון שקל.ואילו הפועל פתח תקוה?????פה הבעיה היא שהבעלים כיום לא ממש רוצים למכור כי הפרה שם חלבה יותר מידי.