קינגסטון מגיע מחר למבחנים,סומיאן יחתום בחמישי והנוער ממורמר
קינגסטון מגיע מחר למבחנים,סומיאן יחתום בחמישי והנוער ממורמר
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 02791.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: קינגסטון מגיע מחר למבחנים,סומיאן יחתום בחמישי והנוער ממורמר
זיו אברגיל כרגיל מנסה להתסיס את האווירה, הוא מת על זה וזה מה שהוא חושב שיקדם לו את הקריירה.
אני באופן אישי לא אוכל את זה שיש תלונות של הצעירים, בטח זיו שאל אחד מהם שאלה מתחכמת ועיוות קלות את התשובה
אני באופן אישי לא אוכל את זה שיש תלונות של הצעירים, בטח זיו שאל אחד מהם שאלה מתחכמת ועיוות קלות את התשובה
מי שיהיה טוב ישחקקקקקקקקקק לא הבטיחו לאף אחד את החולצה של הפועל ב"ש
מי שיוכיח את עצמו יקבל הזדמנות אני בטוח
זה שי !
מי שיוכיח את עצמו יקבל הזדמנות אני בטוח
זה שי !

כן גם אני לא מאמין לכל מילה שנכתבת על המקלדת. דווקא ממה שהבנתי (ממקור מאוד מאוד מאוד ראשון) זה שהאווירה בחדר
ההלבשה השתפרה בצורה מדהימה מאז שערן לוי ואסולין עזבו.
אם אני אספר מה שניהם היה עושים ואומרים באימונים/לשחקנים הצעירים אני עוד אסתכן בתביעת דיבה או הכפשת שמם אז רק נאחל להם בהצלחה ונאמר להם תודה על התרומה
המקצועית שתרמו להפועל ב"ש.
אם אני אספר מה שניהם היה עושים ואומרים באימונים/לשחקנים הצעירים אני עוד אסתכן בתביעת דיבה או הכפשת שמם אז רק נאחל להם בהצלחה ונאמר להם תודה על התרומה
נערך לאחרונה על ידי messiah ב 04 יולי 2011, 21:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני שמעתי דברים אחרים ..!messiah כתב:כן גם אני לא מאמין לכל מילה שנכתבת על המקלדת. דווקא ממה שהבנתי (ממקור מאוד מאוד מאוד ראשון) זה שהאווירה בחדר
אם אני אספר מה שניהם היה עושים ואומרים באימונים/לשחקנים הצעירים אני עוד אסתכן בתביעת דיבה אז רק נאחל להם בהצלחה ונאמר להם תודה על התרומה
לגבי ערן לוי ואסולין
זה שי!

דברים חיוביים יעני?זה שי ! כתב:
אני שמעתי דברים אחרים ..!
לגבי ערן לוי ואסולין
זה שי!
מאוד חיוביםmessiah כתב:
דברים חיוביים יעני?
זה שי !

אני באמת שואל אם הם היו כל כך חיובים למערכת באמת ניראה לך שהיו נפרדים מהם?זה שי ! כתב:
מאוד חיובים
זה שי !
מה כבר כל כך חיובי הם יכלו לעשות?

שי אתה פשוט מעצבן.ערן לוי הבהיל קילל והיה בין אלה שהרס כל דבר אפשרי בחדר הלבשה.אתה מזכיר לי את הספר שקיבל כאפה ואמר למה....
שחקנים טובים שיש מה ללמוד מהם תאמין לי עם זה בויינריות של כל אחד מהם בהבנת המשחק שלהם אלונה חושבת שהיא מנהלת בית ספר ולא קבוצת כדורגל היא לא מבינה מה זה אמוציות של משחקנדב סגרון כתב:
אני באמת שואל אם הם היו כל כך חיובים למערכת באמת ניראה לך שהיו נפרדים מהם?
מה כבר כל כך חיובי הם יכלו לעשות?
היא רוצה שהשחקנים שלה יהיו הכי עדינים והכי רכים וידברו באיטלגנטיות כאילו הם הולכים ללמוד באוניברסיטה
זה שי !

מה אתה מבין בכלל אתה אין לך מושג בכלום כל בוקר הולך לראות את הבית ספר של הפועל ב"ש רצים מסביב למגרש חושב שהוא מבין כדורגלאדומתוק כתב:שי אתה פשוט מעצבן.ערן לוי הבהיל קילל והיה בין אלה שהרס כל דבר אפשרי בחדר הלבשה.אתה מזכיר לי את הספר שקיבל כאפה ואמר למה....
ערן לוי היה השחקן הכי טוב בהפועל ב"ש ואת זה אומרים אנשים שהיו בתוך המגרש ולא אוהדים פיישרים כמוך
לגבי הכאפה תריים טלפון לעידן חחחחחח
לפעמייים עדייף לשתוק אדום מתוק או יותר נכון אבי
זה שי !

מה אני יגיד לך אני כבר ממש אין לי כח לכל הרכש הזה כבר מעדיף לרדת ליגה על שתי העונות הקודמות לא יודע בגלל מה זה אבל אם משנים קו אני בעד גרוע יותר זה כבר לא יכול להיות.זה שי ! כתב:
שחקנים טובים שיש מה ללמוד מהם תאמין לי עם זה בויינריות של כל אחד מהם בהבנת המשחק שלהם אלונה חושבת שהיא מנהלת בית ספר ולא קבוצת כדורגל היא לא מבינה מה זה אמוציות של משחק
היא רוצה שהשחקנים שלה יהיו הכי עדינים והכי רכים וידברו באיטלגנטיות כאילו הם הולכים ללמוד באוניברסיטה
זה שי !

שי נשמה,אני מכבד את מה ששמעת אבל אני אני שוב אומר שאם אני אחשוף דברים שנאמרו לי אני אסתכן באי אילו תביעות או הכפשת שמות.
יש סיכוי שהדברים שנאמרו הם הבל הבלים אבל קשה לי להאמין.
מכיוון שתביעות דיבה והעלבת אנשים בפומבי זה לא מה שאני רוצה או מאמין בו,אני מעדיף שלא לפרט את מה שסיפרו לי.
אם שמעת ממה ששמעת,סבבה.
יש סיכוי שהדברים שנאמרו הם הבל הבלים אבל קשה לי להאמין.
מכיוון שתביעות דיבה והעלבת אנשים בפומבי זה לא מה שאני רוצה או מאמין בו,אני מעדיף שלא לפרט את מה שסיפרו לי.
אם שמעת ממה ששמעת,סבבה.
תשמע נדב גם אני רוצה שלפחות יהיו 6 שחקני בית בהרכב אבל זה לא יקרה בבום זה יקרה בהדרגהנדב סגרון כתב: מה אני יגיד לך אני כבר ממש אין לי כח לכל הרכש הזה כבר מעדיף לרדת ליגה על שתי העונות הקודמות לא יודע בגלל מה זה אבל אם משנים קו אני בעד גרוע יותר זה כבר לא יכול להיות.
לדעתי מי שיהיה טוב ישחק מי שלא לא יקבל צאנס אין פה קוסמים
אסור לקחת סיכון ביחוד שעזבו אותנו 3 שחקנים הכי משמעותיים שהיו פה עם זה דוד ערן ומאור
לגבי העונות שעברו ועל הרכש זה טעות של אלונה לא של אף אחד אחד הביאה לפה מאמן כמו גיא עזורי שעשה לה מהקבוצה סלט מטבוחה והביא כמות אדירה של זרים שרק אחד הצליח להישאר פה
טאצי בנגורה אדמו גלארסה וסליחה עם שחכתי מישהו
שחקנים כמו אייל שן ויוסי אופיר שאפילו על הספסל שלנו אין להם מקום
ניר שנה שעברה הביא שחקן בדמות עודד גביש שעשה טוב למועדון שחקן צעיר רעב וחזק
אבל גם עשה טעות עם שחרור מליקסון
ההיתי רוצה לראות את יוסי אלקיים מקבל הרבה דקות העונה ואת ירדן אבוחצריה ואולי אוזן ואבו לאבן גם אני מאמין שאלו החברה הצעירים שירצו בקבוצה בשנה הבאה
זה שי !

לפי הכתבה ניתן להבין שבקבוצה מעוניינים בשני קשרים אחוריים זרים,כנראה סוארז ירד להגנה.
לדעתי סוארז טוב יותר בקישור וחבל לבזבז אותו בהגנה.
לדעתי סוארז טוב יותר בקישור וחבל לבזבז אותו בהגנה.