בס"ד
שידור ישיר:
https://www.fifa.com/worldcup/prelimina ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
בקרוב צריכה להתחיל ההגרלה של היבשת האירופית.
הדרגים:
דרג 1: ספרד, הולנד, גרמניה, אנגליה, פורטוגל, איטליה, קרואטיה, נורבגיה, יוון.
דרג 2: צרפת, מונטנגרו, רוסיה, שבדיה, דנמרק, סלובניה, טורקיה, סרביה, סלובקיה.
דרג 3: שווייץ, ישראל, אירלנד, בלגיה, צ'כיה, בוסניה, אוקראינה, בלארוס, הונגריה.
דרג 4: בולגריה, רומניה, גאורגיה, ליטא, אלבניה, סקוטלנד, צפון אירלנד, אוסטריה, פולין.
דרג 5: ארמניה, פינלנד, אסטוניה, קפריסין, לטביה, מולדובה, מקדוניה, אזרבייג'אן, איי פארו.
דרג 6: וויילס, ליכטנשטיין, איסלנד, קזחסטן, לוקסמבורג, מלטה, אנדורה, סן מרינו.
משאלת לב אישית:ספרד או פורטוגל מגיעים לארץ.
הגרלת משחקי מוקדמות המונדיאל 2014
Re: הגרלת משחקי מוקדמות המונדיאל 2014
בס"ד
הוגרלנו בבית f:
פורטוגל
רוסיה
ישראל
צפון אירלנד
אזרבייג'ן
לוכסמבורג
כריסטיאנו רונאלדו מגיע לר"ג!
הוגרלנו בבית f:
פורטוגל
רוסיה
ישראל
צפון אירלנד
אזרבייג'ן
לוכסמבורג
כריסטיאנו רונאלדו מגיע לר"ג!
בס"ד
כל ההגרלה של הבית האירופי:

כל ההגרלה של הבית האירופי:

עוד מונדיאל הלך
לא חושב שהלך כלום אפשר לעלות מהפליאוף בסך הכל פורטוגל רמה מעל כל הנבחרות בבית רוסיה יפסידו פה ושם נקודות
חודש הבא ישראל יוון יותר חשוב כרגע
זה שי !
זה שי !

לא חושב שהלך כלום אפשר לעלות מהפליאוף בסך הכל פורטוגל רמה מעל כל הנבחרות בבית רוסיה יפסידו פה ושם נקודות
זה שי !
זה שי !

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
איזה הלך ואיזה נעליים?
הגרלה מאוד טובה, פורטוגל אף פעם לא הצליחו יותר מדיי בשנים האחרונות במוקדמות, ואת רוסיה ניצחנו בקמפיין של יורו 2008, כלומר נכון שזה יהיה קשה, אבל בלתי אפשרי?
ממש אבל ממש לא!
הגרלה מאוד טובה, פורטוגל אף פעם לא הצליחו יותר מדיי בשנים האחרונות במוקדמות, ואת רוסיה ניצחנו בקמפיין של יורו 2008, כלומר נכון שזה יהיה קשה, אבל בלתי אפשרי?
ממש אבל ממש לא!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אין לך סיכוי מול פורטוגל צא מהסרט, אולי תיקו בבית זה מה שתצליח לגנוב. את רוסיה ניצחנו במשחק שהיה בגארבג'-טיים מבחינתנו אחרי שכבר איבדנו סיכוי לעלות, ואנחנו הרי הכי טובים במשחקים חסרי חשיבות.דר אדום בנשמה כתב:איזה הלך ואיזה נעליים?
ממש אבל ממש לא!
יש בבית הזה שתי נבחרות שהן יותר טובות מאיתנו בכל פרמטר, ברור שזה אפשרי אבל נראה לי שאחרי 40 שנה של "הגרלות קלות" וחוסר הצלחות הפסימיות שלי די מוצדקת.
חביבי בפעמיים הקודמות שרוסיה שיחקו נגדנו במסגרת של מוקדמות בבית עשינו תיקו וניצחנוbs war כתב:
אין לך סיכוי מול פורטוגל צא מהסרט, אולי תיקו בבית זה מה שתצליח לגנוב. את רוסיה ניצחנו במשחק שהיה בגארבג'-טיים מבחינתנו אחרי שכבר איבדנו סיכוי לעלות, ואנחנו הרי הכי טובים במשחקים חסרי חשיבות.
יש בבית הזה שתי נבחרות שהן יותר טובות מאיתנו בכל פרמטר, ברור שזה אפשרי אבל נראה לי שאחרי 40 שנה של "הגרלות קלות" וחוסר הצלחות הפסימיות שלי די מוצדקת.
ועשינו תיקו בחוץ בפעם האחרונה נגדם ..
במשחקי ידידות האחרונים ניצחנו אותם ועשינו תיקו
ככה שאני חושב שאפשר וצריך לנצח אותם לפחות בבית לגבי פורטוגל פשוט נבחרת שעם תתפוס יום פשוט תביס כל נבחרת בבית !
רונלדו קונטראו פפה קרבליו נאני זה רק חלק מהסגל הנפלא שלהם
זה שי!