1. מוטי מלכה - כולנו מחפשים את היצירתיות בקישור, נראה שלפחות הוא יביא קצת.
2. לואיס טורס - אמנם צריך להיבחן מול שחקנים קצת יותר מסוכנים, אבל נראה שהוא יודע מה לעשות.
3. יש עוד שלושה שבועות להתחזק - אני מקווה שההפסד היום יעיר את מי שצריך להבין שחייב עוד בלם (כי בלי סוארס באמצע זה לא זה) ועוד קשר/חלוץ רציניים.
הפינה האופטימית חוזרת!
Re: הפינה האופטימית חוזרת!
אני מאוד אהבתי את המשחק של תורג'מן, טורס ומלכה.
ראשל"צ בעטה פעם אחת לשער והבקיע 2 גולים. אנחנו מועדון בלי מזל. זה ידוע.
יחסית למשחק ראשון היינו טובים והגענו למצבי הבקעה טובים. החמצות של אילוז, סוארז, נסאר(פעמיים). ומחצית שניה גם מוטי מלכה עם נגיחה מעל השער, ויוני אוזן כמעט כבש עם הגב לשער.
אני הייתי די פסימי לפני המשחק. אבל לדעתי היינו טובים היום. אוטוטו גבאי, הרוש וסולימן יחזרו לסגל ואז יהיה לנו עומק ותחרות.
ראשל"צ בעטה פעם אחת לשער והבקיע 2 גולים. אנחנו מועדון בלי מזל. זה ידוע.
יחסית למשחק ראשון היינו טובים והגענו למצבי הבקעה טובים. החמצות של אילוז, סוארז, נסאר(פעמיים). ומחצית שניה גם מוטי מלכה עם נגיחה מעל השער, ויוני אוזן כמעט כבש עם הגב לשער.
אני הייתי די פסימי לפני המשחק. אבל לדעתי היינו טובים היום. אוטוטו גבאי, הרוש וסולימן יחזרו לסגל ואז יהיה לנו עומק ותחרות.
אני יצאתי די אופטימי מהמשחק היום.
אבל עדין חסר קשר בעל שיעור קומה.
לא מבין למה לא מביאים את זגורי.
באמת שהוא החוליה החסרה.
אבל עדין חסר קשר בעל שיעור קומה.
לא מבין למה לא מביאים את זגורי.
באמת שהוא החוליה החסרה.
מוזר לא ?yedidel כתב:1. מוטי מלכה - כולנו מחפשים את היצירתיות בקישור, נראה שלפחות הוא יביא קצת.
2. לואיס טורס - אמנם צריך להיבחן מול שחקנים קצת יותר מסוכנים, אבל נראה שהוא יודע מה לעשות.
3. יש עוד שלושה שבועות להתחזק - אני מקווה שההפסד היום יעיר את מי שצריך להבין שחייב עוד בלם (כי בלי סוארס באמצע זה לא זה) ועוד קשר/חלוץ רציניים.
הרי סעיף 3 שלך זה בדיוק מה שאני כותב כבר מעל חודש..
בלי מימוש סעיף זה חבל לנו על הזמן.
נ.ב
אני מקווה שלא יבקשו כאן לחסום אותך...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מסכים מאוד, גם לגבי הצורך בהחזרת סוארס לקישור (למרות שעכשיו כשיש את קינגסטון באמצע זה כניראה לא יקרה).עם זאת אני לקחתי גם את קינגסטון כנקודה אופטימית. בא לקבל את הכדור, ניסה לפתח את המשחק. הבעיה כרגע שהוא משחק מאוד לאט ובעיקר שהוא לא משחק לעומק.yedidel כתב:1. מוטי מלכה - כולנו מחפשים את היצירתיות בקישור, נראה שלפחות הוא יביא קצת.
לדעתי חייבים לשחק באמצע עם מישהו יצירתי, אז גם העומס מקינגסטון ירד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
גיל שגיב כתב:
מוזר לא ?
הרי סעיף 3 שלך זה בדיוק מה שאני כותב כבר מעל חודש..
בלי מימוש סעיף זה חבל לנו על הזמן.
נ.ב
אני מקווה שלא יבקשו כאן לחסום אותך...
עזוב את זה , אפילו קלינגר הפנים את מה שאני אמרתי ואמר אותו הדבר ששחקנים לא יכולים לרוץ אחרי 50 דק' .
אני אמרתי את אותו הדבר על קינגסטון שאנחנו נתאכזב ממנו ואחרי 50-60 דק' הוא בקושי ירוץ בדיוק כמו שהיה רביבו .
שיפסיקו להביא זקנים עם ניסיון ! שיביאו בני 27 עם ניסיון לא בני 31 שעוד עונה פורשים ! רבאק שיתעוררו כבר ! עם סגל כזה אנחנו מתמודדים על הירידה ! והנה מה שקלינגר אמר : https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 40&Lang=he" onclick="window.open(this.href);return false;