הפסדי העתק של קבוצות ליגת העל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

הפסדי העתק של קבוצות ליגת העל

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
"מנתונים שהגיעו לידי "גלובס" עולה כי 16 הקבוצות של ליגת העל הפסידו בעונת 2010/11 סכום כולל של 64.5 מיליון שקלים. מאחר שהקבוצות חייבות לסיים את העונה באיזון, המשמעות היא שבעלי הקבוצות נאלצו להכניס את היד לכיס כדי לסגור את הבור, או לחילופין להשתמש ביתרות הפלוס בחשבון הקבוצה למי מאלו שהיו כאלו."
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1000668561" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל ב"ש שלנו סיימה את העונה שעברה בגירעון של שמונה מיליון שקלים,שאותם הביאה אלונה מהבית.

סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: הפסדי העתק של קבוצות ליגת העל

שליחה על ידי izguy83 »

ואנשים עוד קוראים לה קמצנית?
כמה כפיות טובה יש בכדורגל?
צריך להיות חולה נפש כדי להחזיק קבוצה.
כמה עצבים זה מביא שזה פשוט לא יאומן!!!

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

פשוט לא נתפס מה שאלונה עושה בשבילנו ואנשים חיים בסרט שצריך לעשות הרבה יותר

באמת שאני מסתפק במה שיש עד כה שזה קבוצה כדורגל שמנוהלת בצורה הטובה ביותר ומנסה כל עונה להיות בפליאוף העליון.
אוהדים למיניהם כמו - זה שי- או -גיל שגיב- חושבים שזה מובן מאליו... אז אני רוצה להגיד לכם שאם אתם חושבים כך אז אין לכם מושג.

תתחילו להתעורר לפני שתמצאו את עצמכם עם יו"ר כמו דני לוי שיוריד אתכם לליגה הלאומית ומשם הדרך למטה עוד יותר קצרה.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

gate5 כתב:פשוט לא נתפס מה שאלונה עושה בשבילנו ואנשים חיים בסרט שצריך לעשות הרבה יותר

באמת שאני מסתפק במה שיש עד כה שזה קבוצה כדורגל שמנוהלת בצורה הטובה ביותר ומנסה כל עונה להיות בפליאוף העליון.
אוהדים למיניהם כמו - זה שי- או -גיל שגיב- חושבים שזה מובן מאליו... אז אני רוצה להגיד לכם שאם אתם חושבים כך אז אין לכם מושג.

תתחילו להתעורר לפני שתמצאו את עצמכם עם יו"ר כמו דני לוי שיוריד אתכם לליגה הלאומית ומשם הדרך למטה עוד יותר קצרה.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

נתון שקרי ביותר ולא קרוב למציאות,גלובס שלומבס מוצאים נתונים ***** והאים בלי מכירתו של מליקסון היינו מקבלים 12 מליון יתרת חובה? והאם שכרם של הזרים ששוחררו היה צריך להיות משולם היינו ב15 מליון יתרת חובה?
מצטער לא קרוב לשום מציאות.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מי שמאמין לנתון הזה הוא חתיכת אדיוט !!!
8 מיליון שקל מי ישמע כמה השקיע כבר
יאללה מספיק מספרים לנו סיפורים !
מעניין עם היו משלמים על המגרש כמה היה הגרעון חח נתון עלוב !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

בולשיט אחד גדול.
ו-gate5, אם אתה מסתפק בבינוניות מינוס שראינו בארבע השנים האחרונות - אז באמת שצר לי עלייך.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

אמת או לא אמת אני מאמין שגלובוס הוציאו את הנתונים מתוך הדוחות הכספיים של הקבוצה.
כולנו כאן יודעים שאלונה היא ישרה והיא לא חותמת על חוזים כפולים או מנפחת הוצאות כמו בעל האולמות.

זה אולי לא 8 מליון ש"ח אבל זה בטח קרוב וגם אם זה רחוק אז יש פה השקעה אישית של לפחות 2-3 מליון ש"ח.

אז לפני שאנחנו אומרים משהו בואו נעריך גם אם לרגע את ההשקעה הכספית של אלונה, כי הרי לכולנו ידוע שהספורט הישראלי הוא לא ריווחי אלא אם כם אתה משתתף במפעלים האירופיים
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

עם אלונה מביאה יותר ממליון שקל בשנה להפועל ב"ש אני ***
זה שי !
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לא יאמן כמה אנשים יכולים להיות כפויי טובה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

זה שי ! כתב:עם אלונה מביאה יותר ממליון שקל בשנה להפועל ב"ש אני ***
זה שי !
בס"ד
:בלה: :בלה: :בלה:

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

רגע מוטי,
זה אחרי או לפני ההקצבה של העירייה והחיסכון בדמי שימוש במתקנים העירוניים?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני חושב שעד לשנה שעברה אלונה ברקת השקיעה לא מעט כספים בהפועל באר שבע. לדעתי בשנה שעברה אלונה סיימה באיזון תקציבי. השחרור של הזרים הפורטוגלים היקרים והמכירה של מליקסון במיליוני שקלים, כל אלה הביאו לכך שהפועל באר שבע הגיעה בשנה שעברה לאיזון כלכלי או לפחות קרוב לכך.
אני לא יודע עד כמה הנתונים בגלובס לגבי ההשקעות של בעלי הקבוצות בליגת העל הם נכונים. בסופו של דבר אף בעלים בליגת העל לא ישלח מרצון את התקציב המלא לעיתון הפתוח לעיני כל. אני גם ראיתי פרסומים שהתקציב של הפועל באר שבע השנה הוא 20 מיליון. באותו מידה אני יכול להגיד שהתקציב הוא 80 מיליון. מישהו באמת יכול להגיד בוודאות?
נקח לדוגמא את הפרסומים לגבי העובדה שהשנה התקציב הוא 20 מיליון שקל. לאור העובדה שצמד הפורטוגלים היקר שהיה כאן בשנה שעברה לא המשיך, לאור העובדה שגם שחקנים יקרים אחרים כמו ז'אן, שן (התחיל את העונה שעברה איתנו למי ששכח), רביבו ואסולין לא המשיכו, קשה לי להאמין שאנחנו באמת מגיעים לתקציב כל כך גבוה.
היום בקבוצה יש את סוארס שאמור להרוויח משכורת מכובדת ולא יותר מכך. הזרים שהגיעו היו זולים (בטח בהשוואה לצמד הפורטוגלים משנה שעברה), וגם הישראלים שחתמו לא מרוויחים סכומי עתק (מדיניות שהקבוצה קבעה לעצמה). נוסיף לכך את העובדה שרוב השחקנים בקבוצה הם צעירים (מרוויחים משכורת חייל או סכומים נמוכים) ונגיע לכך שקשה לי להאמין שתקציב הקבוצה (שתקציב השחקנים בקבוצה הבוגרת אמור להיות החלק העיקרי בו) בכלל מגיע לאיזור ה20 מיליון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה