אלונה ברקת מתארחת באחד על אחד אצל פיני גרשון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: אלונה ברקת מתארחת באחד על אחד אצל פיני גרשון

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריק כתב:אני לא חושב שהיתה נימת התנשאות מצד אלונה, אלא מצד הבלון הנפוח שמרגיש פיל ג'קסון
וניסה לגרור אותה לזה. האמת היא שרואים אישה טובה, ישרה וכנה שבסה"כ רוצה לעשות טוב
למועדון ולקהל. מה אגיד לכם, עם כל הביקורת על ההתנהלות, ההישגיות וכו', ובנוסף לנוכח
מצב הכדורגל בארץ ומצב המועדונים, אלונה היא באמת נכס למועדון. אני מקווה שהיא באמת
תצליח להשתפר ולהביא את המועדון להישגים. חבריי הטובים יאמרו שהתהפכתי כמו חביתה, אבל
האמת היא שהגעתי למסקנה שעדיף ככה, שהמועדון חי וקיים ואף להסתפק בהישגים הנוכחיים, מאשר
להתעסק כל היום עם הבקרה, פירוקים, פשיטות רגל וכו'.

תשמע, אולי יש מקום להגדרה אחרת מאשר "התנשאות", אבל קשה לי להבין איך לא יצאת בתחושה לא נעימה מהראיון הזה.

וכל זה לא סותר את העובדה שהיא באמת נכס למועדון.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אני לא ע״י מבין מה לא בסדר במה שהיא אמרה? היא ציינה שבב״ש יש אנשים חמים כמו של פעם היא דווקא מחמאה בימינו. לא יודע כמה ממכם היו במדינת ת״א לאחרונה, אבל בהחלט יש שם אנשים קרים ומנוכרים. מה לעשות שאנחנו באמת פריפריה? זו עובדה. אני לא חש מקופח כי יש לי כל מה שצריך בעיר הנפלאה הזו (חוץ מים...).

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

izguy83 כתב:אני לא ע״י מבין מה לא בסדר במה שהיא אמרה? היא ציינה שבב״ש יש אנשים חמים כמו של פעם היא דווקא מחמאה בימינו. לא יודע כמה ממכם היו במדינת ת״א לאחרונה, אבל בהחלט יש שם אנשים קרים ומנוכרים. מה לעשות שאנחנו באמת פריפריה? זו עובדה. אני לא חש מקופח כי יש לי כל מה שצריך בעיר הנפלאה הזו (חוץ מים...).
וקבוצת כדורגל חחח
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

היה ראיון קצת מתנשא שלא לדבר על הקטע שלה ושל פיני שכל דקה את מצאלה מה הקשר באר וכאלה שזה היה די מגעיל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ירין

שליחה על ידי ירין »

רואים שפיני לא מבין כלום בכדורגל ואין לו מושג על הפועל באר שבע,
כל הראיון הוא חיפש צהוב (כחול).
במקום לנסות להשיג מידע חדש ומעניין על המועדון שמענו דברים שכבר שמענו:תהליך הצערה של הקבוצה,מקרה עזורי..
הדבר היחיד הענייני החדש שאפשר לקחת מהראיון הזה זה המטרות כביכול לעונה הבאה .
סוף סוף אחרי נסיון להתחמק מזה בגלל שנה שעברה קיבלנו תשובה מקום 5 ומעלה.

*דבר נוסף שצרם לי פיני גרשון שניסה לזלזל בעונת הנוער שלנו, כשאלונה סיפרה שהשלושה עלו ליגה אז פיני ניסה להקטין את ההשג של הנוער ורק אחרי שהיא אמרה שגם הגענו לגמר גביע המדינה לנוער(הפתעה גאון הכדורגל פיני גרשון לא יודע הכל) הוא חזר בו.

שהבלון המנופח הזה שאל אותה ''למה את לא מביאה מאמני נוער רצינים עם קבלות אנשים שהעלו כמה שחקנים לבוגרים הנה בהפועל בארשבע העלו את אליניב ברדה ויוסי בניון מי העלה אותם ?'' ואלונה לא ידעה שזה ויקו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

izguy83 כתב:אני לא ע״י מבין מה לא בסדר במה שהיא אמרה? היא ציינה שבב״ש יש אנשים חמים כמו של פעם היא דווקא מחמאה בימינו. לא יודע כמה ממכם היו במדינת ת״א לאחרונה, אבל בהחלט יש שם אנשים קרים ומנוכרים. מה לעשות שאנחנו באמת פריפריה? זו עובדה. אני לא חש מקופח כי יש לי כל מה שצריך בעיר הנפלאה הזו (חוץ מים...).

מחרפנת אותי האטימות הזו מצד חבר'ה בגירים ואינטלגנטים, ואין לי מה להוסיף מעבר לזה. אולי להציע לצפות שוב בראיון, הפעם בראש פתוח יותר..

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אורי אדום בנשמה כתב:

מחרפנת אותי האטימות הזו מצד חבר'ה בגירים ואינטלגנטים, ואין לי מה להוסיף מעבר לזה. אולי להציע לצפות שוב בראיון, הפעם בראש פתוח יותר..
יש למישהו לינק לראיון?

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אורי אדום בנשמה כתב:

אורי - למה להתעסק כל הזמן בקיפוח?
זה הדבר שהופך אותנו "לנחותים" בשביל אנשי מדינת ת"א.
אני מזמן החלטתי שלא להתעסק בזה, לחיות את החיים שלי ולהיות מאושר עם מה שאני עושה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

תעשה מה שאתה חושב לנכון, אתה ילד גדול.
אני בכל אופן לא חושב שזה גשם כשמשתינים עלי..

שלח תגובה