אני בעד

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

אני בעד

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

צעד מצויין אם וכאשר, שיוסיף נופך של רצינות למפעל, וכפועל יוצא גם התייחסות ראוייה מצד הקבוצות בהתאם.
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/268/326.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: אני בעד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אם הזוכה בגביע הטוטו תנצח את המקום השלישי אז אותה קבוצה מהמקום השלישי לא תלך לאירופה?
אם כן אז אני נגד.
לא הוגן לקחת את הכרטיס לאירופה מקבוצה שנתנה שנה טובה וסיימה במקום השלישי,ולתת אותו לקבוצת מרכז טבלה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

yossi כתב:בס"ד
אם הזוכה בגביע הטוטו תנצח את המקום השלישי אז אותה קבוצה מהמקום השלישי לא תלך לאירופה?
אם כן אז אני נגד.
לא הוגן לקחת את הכרטיס לאירופה מקבוצה שנתנה שנה טובה וסיימה במקום השלישי,ולתת אותו לקבוצת מרכז טבלה.

מצטער, טיעון שלא מחזיק מים.
הרי אותו דבר ניתן להגיד גם על גביע המדינה. למה שקבוצת תחתית, שלא לומר מליגה נמוכה יותר שתזכה בגביע תיקח כרטיס לאירופה על חשבון קבוצת צמרת בליגת העל?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אורי אדום בנשמה כתב:

מצטער, טיעון שלא מחזיק מים.
הרי אותו דבר ניתן להגיד גם על גביע המדינה. למה שקבוצת תחתית, שלא לומר מליגה נמוכה יותר שתזכה בגביע תיקח כרטיס לאירופה על חשבון קבוצת צמרת בליגת העל?
בס"ד
זה ממש לא אותו הדבר.
בגביע המדינה אף קבוצת תחתית לא לוקחת את הכרטיס לאירופה על חשבון קבוצת צמרת,הם זוכות בו בזכות ולא בחסד לאחר שעברו את כל שלבי הגביע וניצחו את הקבוצות השונות.
פה יש מקרה אחר,פה קבוצה שנתנה עונה טובה עלולה להפסיד את הכרטיס לאירופה (על החשיבות שלו לא צריך לדבר) במשחק אחד לקבוצה אחרת.
איך היית מרגיש אם היינו מסיימים במקום השלישי ותבוא קבוצה כמו מכבי פ"ת שסיימה במקום השביעי (לדוגמא) ובאותו משחק בודד תנצח,ותיקח על חשבוננו את הכרטיס לאירופה?
שיטה לא ספורטיבית.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

פעם הזוכה היתה הולכת לאינטוטו לא ?
כבר אין תמפעל הזה ?
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

זה שי ! כתב:פעם הזוכה היתה הולכת לאינטוטו לא ?
כבר אין תמפעל הזה ?
זה שי !

מזמן כבר אין.

yossi כתב:בס"ד
זה ממש לא אותו הדבר.
בגביע המדינה אף קבוצת תחתית לא לוקחת את הכרטיס לאירופה על חשבון קבוצת צמרת,הם זוכות בו בזכות ולא בחסד לאחר שעברו את כל שלבי הגביע וניצחו את הקבוצות השונות.
פה יש מקרה אחר,פה קבוצה שנתנה עונה טובה עלולה להפסיד את הכרטיס לאירופה (על החשיבות שלו לא צריך לדבר) במשחק אחד לקבוצה אחרת.
איך היית מרגיש אם היינו מסיימים במקום השלישי ותבוא קבוצה כמו מכבי פ"ת שסיימה במקום השביעי (לדוגמא) ובאותו משחק בודד תנצח,ותיקח על חשבוננו את הכרטיס לאירופה?
שיטה לא ספורטיבית.

ובגביע הטוטו, מה? הזוכות בו לא עוברות את כל השלבים, החל משמינית הגמר ובשיטת בתים?.. וע"פ ההצעה המוצעת, להבדיל מהזוכות בגביע המדינה הזוכות אוטומטית בכרטיס לאירופה, הן עוד יצטרכו להתמודד ראש בראש מול הקבוצה שתסיים שלישית בליגה. וזה לא חוק יסוד שהקבוצה במקום השלישי בליגה חייבת לשחק באירופה. הרי יכלו בהתאחדות מתחילת צירופנו כחברה מלאה באופ"א להחליט שכרטיס אחד מהזכאות שלנו לנציגות במפעלים האירופים יוקצה לזוכה בגביע הטוטו..

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ברגע שאתה נותן כרטיס לאירופה לזוכה בגביע הטוטו, אתה קצת מעמיד את המפעל כשווה לגביע המדינה, וזה די מגוחך.. לא רואה בעייתיות במתכונת הנוכחית של גביע הטוטו, 3 משחקים לפני פתיחת העונה (שאותן הקבוצות לוקחות ברצינות עם ההתלהבות של המשחקים הרשמיים הראשונים) ולאחר מכן שלבי הנוק-אאוט.
גם באנגליה יש את גביע הליגה שאם אני לא טועה גם הוא לא מעניק כרטיס למפעל יבשתי...

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
לדעתי השיטה הטובה ביותר להפוך את גביע הטוטו לאטרקטיבי יותר היא להפוך אותו למעין טורניר קצר של הכנה לליגה כשהגמר מתקיים זמן קצר לפני פתיחת העונה.
אם הקבוצות יראו בגביע הטוטו כטורניר קצר ואינטנסיבי שנועד להכניס את השחקנים לכושר משחק הם גם יתייחסו אליו בהתאם,העובדה שהגמר ייערך עוד לפני הליגה יוכל להוסיף לתחרותיות (אותה התלהבות שציין bs war).
לא מעט אנשי ספורט הציעו את ההצעה הזו בעבר,לי היא נראית מתאימה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

bs war כתב:ברגע שאתה נותן כרטיס לאירופה לזוכה בגביע הטוטו, אתה קצת מעמיד את המפעל כשווה לגביע המדינה, וזה די מגוחך.. לא רואה בעייתיות במתכונת הנוכחית של גביע הטוטו, 3 משחקים לפני פתיחת העונה (שאותן הקבוצות לוקחות ברצינות עם ההתלהבות של המשחקים הרשמיים הראשונים) ולאחר מכן שלבי הנוק-אאוט.
גם באנגליה יש את גביע הליגה שאם אני לא טועה גם הוא לא מעניק כרטיס למפעל יבשתי...

למה מגוחך? בגלל שהתרגלנו כולנו שהוא "גביע השוקו"? אם מראשית דרכו של המפעל היו משדרים מלמעלה משהו שונה ודואגים ליצור תמריצים מתאימים לקבוצות וליצוק בו תוכן חיובי אמיתי, תהיה בטוח שאיש לא היה מזלזל בו. קח לדוגמא את המקבילה האנגלית לגביע הטוטו - גביע הליגה. הבדל של שמיים וארץ בהתייחסות, בערך כמו משחק אימון ביחס למשחק ליגה. ועדיין - ההצעה לא מדברת השוואת המפעל לגביע המדינה, כי פה לזוכה עוד תחכה התמודדות ראש בראש מול השלישית בליגה, ומה גם שישנו גם את עניין היוקרה והמענקים הכספיים השונים בשני המפעלים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אורי אדום בנשמה כתב:

למה מגוחך? בגלל שהתרגלנו כולנו שהוא "גביע השוקו"? אם מראשית דרכו של המפעל היו משדרים מלמעלה משהו שונה ודואגים ליצור תמריצים מתאימים לקבוצות וליצוק בו תוכן חיובי אמיתי, תהיה בטוח שאיש לא היה מזלזל בו. קח לדוגמא את המקבילה האנגלית לגביע הטוטו - גביע הליגה. הבדל של שמיים וארץ בהתייחסות, בערך כמו משחק אימון ביחס למשחק ליגה. ועדיין - ההצעה לא מדברת השוואת המפעל לגביע המדינה, כי פה לזוכה עוד תחכה התמודדות ראש בראש מול השלישית בליגה, ומה גם שישנו גם את עניין היוקרה והמענקים הכספיים השונים בשני המפעלים.
אני לא רואה כל רע בייעוד הנוכחי של גביע הטוטו, טורניר שמספק את ההתרגשות של המשחקים הרשמיים הראשונים, שמושך אליו קהל בשלושת המשחקים האלו, ומאפשר לקבוצות לבחון את עצמן מול הקהל- וגם נותן הזדמנות להכניס כסף למועדונים הזקוקים לו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

מושך קהל? הלו, הפועל ב"ש-בית"ר י-ם או דרבי חיפאי/תל אביבי זו לא דוגמא. בשאר המשחקים, האווירה והמחוייבות הן כמשחק אימון. ללא מעט קבוצות הטורניר הזה תקוע כעצם בגרון.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אורי אדום בנשמה כתב:מושך קהל? הלו, הפועל ב"ש-בית"ר י-ם או דרבי חיפאי/תל אביבי זו לא דוגמא. בשאר המשחקים, האווירה והמחוייבות הן כמשחק אימון. ללא מעט קבוצות הטורניר הזה תקוע כעצם בגרון.
במהלך העונה הוא אכן קצת תקוע, אבל לפני פתיחת הליגה? אני לא חושב שיש קבוצות שמתלוננות על עוד שלושה "משחקי הכנה" רשמיים (אולי פרט למשתתפות במפעלים האירופיים).
וזה לא שמשחק בין רמה"ש למכבי פ"ת היה מושך הרבה יותר קהל בליגה.

שלח תגובה