אלקיים ואיפרגן למכבי ב"ש?..

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

אלקיים ואיפרגן למכבי ב"ש?..

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/268/192.html" onclick="window.open(this.href);return false;

אם בעונה שכזו, בה המדיניות הרשמית היא הצערת הסגל לא בונים על אלקיים ונותנים לו את הבמה לעונת פריצה, זה צחוק מהבידור!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
niv1

Re: אלקיים ואיפרגן למכבי ב"ש?..

שליחה על ידי niv1 »

צחוק מהבידור?

אני דוקא חושב שזה יעשה לו טוב.. עד עכשיו בליגת העל היה לו רק חוסר מזל והוא כמעט ולא שיחק.. עדיף שישתפשף עונה בלאומית ויחזור טוב יותר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

niv1 כתב:צחוק מהבידור?

אני דוקא חושב שזה יעשה לו טוב.. עד עכשיו בליגת העל היה לו רק חוסר מזל והוא כמעט ולא שיחק.. עדיף שישתפשף עונה בלאומית ויחזור טוב יותר
מה אתה רציני?
במידה ויוסי בריא וכשיר - אין שום סיבה בעולם שהוא לא ישחק בהפועל באר שבע ובעונה שכזאת - יפתח בהרכב.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

8red כתב: מה אתה רציני?
במידה ויוסי בריא וכשיר - אין שום סיבה בעולם שהוא לא ישחק בהפועל באר שבע ובעונה שכזאת - יפתח בהרכב.
לדעתך
אני באופן אישי לא מחזיק ממנו, בליגת העל הוא עדיין לא הראה כלום, בלאומית הוא גם היה אחלה ולא יותר(למרות שהוא היה אז צעיר מאוד אבל עדיין..) לא יקרה כלום אם הוא יתבשל עונה בלאומית...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

לפי ONE אלקיים צפוי לחזור להפועל כבר בינואר.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

niv1 כתב: לדעתך
אני באופן אישי לא מחזיק ממנו, בליגת העל הוא עדיין לא הראה כלום, בלאומית הוא גם היה אחלה ולא יותר(למרות שהוא היה אז צעיר מאוד אבל עדיין..) לא יקרה כלום אם הוא יתבשל עונה בלאומית...
תגיד לי אתה מפגר או שאתה משחק אותה מפגר אלקיים היה פצוע בלי הפציעה תאמין לי שהיום חצי ליגת העל היו רודפים אחריו אתה חושב שזה קל לחזור אחרי שנה וחצי כמעט בלי לשחק שהוא שיחק בליגה שנייה הוא הראה ניצוצות של מישהו שיכול לסחוב את ב"ש וזה היה רק שהוא היה בן 19
לא רואה במה יוסי תורגמן הזה יותר טוב ממנו או שחקנים צעירים אחרים
עם המדיניות העונה הוא לתת לשחקנים צעירים לשחק יוסי אלקיים צריך להיות לפחות בין 3 החילופים הראשונים וזה במידה והוא לא פותח

ועוד דבר יוסי אלקיים כבר הושאל בעבר למכבי ב"ש לא ניראה לי שזה מה שיעזור לו ההתחשלות הזאת עוד שנה הוא צריך לשחק ולצבור ביטחון אחרי כמה שנים של נאחס שהפציעות הרגו אותו
לגבי איפרגן זה רק מראה כמה הצוות המקצועי לא יודע מה הוא עושה מחתימים שחקנים ומשאלים אותו מי ישמע איפרגן לא שיחק בשנים שעברו בקבוצות כמו מכבי ב"ש
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אלקיים כשהוא טוב שווה הרכב. אם כקשר בצד ימין ואם כקשר היצרתי באמצע (משהו שחסר לנו מאוד).
מעניין מאוד ומוזר מאוד שחושבים לוותר עליו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

זה שי ! כתב:
תגיד לי אתה מפגר או שאתה משחק אותה מפגר אלקיים היה פצוע בלי הפציעה תאמין לי שהיום חצי ליגת העל היו רודפים אחריו אתה חושב שזה קל לחזור אחרי שנה וחצי כמעט בלי לשחק שהוא שיחק בליגה שנייה הוא הראה ניצוצות של מישהו שיכול לסחוב את ב"ש וזה היה רק שהוא היה בן 19
לא רואה במה יוסי תורגמן הזה יותר טוב ממנו או שחקנים צעירים אחרים
עם המדיניות העונה הוא לתת לשחקנים צעירים לשחק יוסי אלקיים צריך להיות לפחות בין 3 החילופים הראשונים וזה במידה והוא לא פותח

ועוד דבר יוסי אלקיים כבר הושאל בעבר למכבי ב"ש לא ניראה לי שזה מה שיעזור לו ההתחשלות הזאת עוד שנה הוא צריך לשחק ולצבור ביטחון אחרי כמה שנים של נאחס שהפציעות הרגו אותו
לגבי איפרגן זה רק מראה כמה הצוות המקצועי לא יודע מה הוא עושה מחתימים שחקנים ומשאלים אותו מי ישמע איפרגן לא שיחק בשנים שעברו בקבוצות כמו מכבי ב"ש
זה שי !
דבר ראשון דבר יפה, אני לא חייב לך משהו!

דבר שני אתה לא סותר את מה שאמרתי, אמרתי שהיה לו חוסר מזל בליגת העל ולא יקרה כלום אם הוא יצבור דקות בלאומית ויחזור טוב יותר שזה אגב מה שבדיוק הוא אמר...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ניב - איך יראה אם לא קיבל את הבמה עדיין?..

אפילו בימים כתיקונם זה השלב בו יוסי אלקיים חייב לקבל את הבמה לעונת הפריצה שלו, אז ק"ו בעונה שכזו בה הוצהר רשמית על מדיניות הצהרת הסגל!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

יצבור דקות ? הבנאדם ראוי לשחק בהפועל ב"ש הרבה לפני הרבה שחקנים אחרים כולל הקפטן שלך !
מי ישמע איזה שחקנים יש לנו בקבוצה שהוא אפילו לא חילוף 3 4 בגביע הטוטו
כולם שחקנים צעירים שצריכים לקבל הזדמנות
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

הוא חייה להמשיך פה כרגע אולי יש לנו הרבה קשרים אבל אין שום קשר נורמלי בצדדים אז למה שלא יישאר מה יש לו לעשות במכבי באר שבע ובכלל אני לא מבין כמה שחקנים יש במכבי באר שבע כל שעה מחתימים מישהו למה שיילך לשם.
ובכלל שיפסיקו להשאיל לשם שחקנים זה לא מקדם אותם לשום מקום בנתיים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

יניב איפרגן כן, יוסי אלקיים לא!

נו באמת יש לנו גם ככה חיסרון גדול בחלק ההתקפי אז לוותר על קשר ועוד מבית ועוד התקפי זה פשוט דבר אידיוטי לחלוטין...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Genius

שליחה על ידי Genius »

לדעתי להשאיר את איפרגן, ולהשאיל את יוסי אלקיים.

איציק וקנין לא נראלי שחקן שיכול להשלים את העמדה של המגן ימני הוא רזה וחסר ניסיון ואני לא רואה בו משהו מיוחד.
אני חושב שעונה אחת שתיים בליגה הלאומית, מאוד תעזור לו.

איפרגן שחקן מצויין ואני חושב שהוא מחליף ראוי לעמדת המגן הימני.

לגבי יוסי אלקיים, אחרי עונה וחצי שהוא לא שיחק, אני חושב שאיי אפשר להביא לו כזאת אחריות לשחק בליגת העל בקבוצה שבעצמה כולה צעירים, אין פה מקום לטעויות, נקודה.

שילך למכבי ב"ש, ישחק שם יחזור לעצמו יחזק את הברך ואם בינואר יראו שהוא התקדם מספיק כדי לחזור יחזירו אותו.
אני אומר שאין לו מקום בהפועל ב"ש כרגע אבל עוד עונה אחרי שהוא ישחק הרבה ויחזור לעצמו, הוא יהיה קלף חזק בהפועל.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

Genius כתב:לדעתי להשאיר את איפרגן, ולהשאיל את יוסי אלקיים.

איציק וקנין לא נראלי שחקן שיכול להשלים את העמדה של המגן ימני הוא רזה וחסר ניסיון ואני לא רואה בו משהו מיוחד.
אני חושב שעונה אחת שתיים בליגה הלאומית, מאוד תעזור לו.

איפרגן שחקן מצויין ואני חושב שהוא מחליף ראוי לעמדת המגן הימני.

לגבי יוסי אלקיים, אחרי עונה וחצי שהוא לא שיחק, אני חושב שאיי אפשר להביא לו כזאת אחריות לשחק בליגת העל בקבוצה שבעצמה כולה צעירים, אין פה מקום לטעויות, נקודה.

שילך למכבי ב"ש, ישחק שם יחזור לעצמו יחזק את הברך ואם בינואר יראו שהוא התקדם מספיק כדי לחזור יחזירו אותו.
אני אומר שאין לו מקום בהפועל ב"ש כרגע אבל עוד עונה אחרי שהוא ישחק הרבה ויחזור לעצמו, הוא יהיה קלף חזק בהפועל.
אין לו מקום ? למה איזה שחקנים בדיוק יש לך על הספסל דל פירו ודי נאטלה
עם למישהו מגיע לשחק ולחזור לעצמו בהפועל ב"ש זה יוסי אלקיים שחקן שעבר 2 פציעות קשות מאוד כאשר לבש את המדים של הפועל ב"ש הוא לא זקוק להשאלה בשביל שידעו שהוא טוב הוא צריך לשחק אני מתפלא על קלינגר שרוצה להשאיל אותו בכלל תן לילד דקות והוא יוכיח שמקומו במגרש

איפרגן שחקן מצויין? מצויין למי? הוא צריך לעלות ב300 אחוז ברמה שלו בשביל להיות שחקן ראוי בהפועל ב"ש מהפעם האחרונה שראיתי אותו

איציק וקנין רזה צנום שחכתי שאופיר בצד שמאל ממש בנוי ושרירי
גם המגן הכמעט מושלם שהיה בעולם רוברטו קרלוס היה נמוך וצנום מה זה קשור
יוסי בניון שחקן צנום אלעד בונפלד היה צנום סיאד חלילוביץ אליניב ברדה
אין ספק שעם יפתח את עצמו במימדים הוא יהיה יותר טוב ויותר מפחיד במגרש אבל מפה ועד שבגלל שהוא צנום וחסר ניסיון אין לו מקום בהפועל ב"ש המרחק גדול
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

יש פה מישהו שנמצא באימונים כל השבוע? לא הכל אנחנו רואים. אני מאוד מאמין ביוסי אלקיים. יש בו הרבה מעבר לכל שחקן: ווינר, בעל חוצפה חיובית וכו... הבעיה איתו היא שהוא עושה רושם של זוהר חוגג 2. לא נראה לי שבמקרה הוא לא מקבל הזדמנות מקלינגר. אני רק מקווה שאני טועה.

שלח תגובה