ששחקנים כמו גל כהן וסטולר עוד מסתובבים חופשי אני לא יודע למה מחכים.
התפתחה פה איזה אשליה כאילו רק החלק ההתקפי זה הבעיה. אני לא רואה אותנו מתמודדים עם קבוצות רציניות בלי סוארס באמצע.
להביא בלם מחזק לנו משמעותית את הקישור האחורי וגם את החלק ההתקפי כי נותן לקינגסטון יותר לצאת קדימה, מה גם שסוארס בעצמו הוא שחקן טכני לא רע בכלל.
יאללה בלם
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: יאללה בלם
אני מסכים איתך ידידאל אבל מדובר במאבק אבוד. ברגע שקינגסטון הובא הסיכוי שסוארס ישחק באמצע הוא אפסי.yedidel כתב:ששחקנים כמו גל כהן וסטולר עוד מסתובבים חופשי אני לא יודע למה מחכים.
התפתחה פה איזה אשליה כאילו רק החלק ההתקפי זה הבעיה. אני לא רואה אותנו מתמודדים עם קבוצות רציניות בלי סוארס באמצע.
להביא בלם מחזק לנו משמעותית את הקישור האחורי וגם את החלק ההתקפי כי נותן לקינגסטון יותר לצאת קדימה, מה גם שסוארס בעצמו הוא שחקן טכני לא רע בכלל.
אנחנו צריכים באמצע לפחות שחקן אחד עם איכויות התקפיות, וכשסוארס וקינגסטון משחקים שם ביחד זה לא יקרה.
סוארס ישחק בלם השנה ליד גביש. אני חושב שמדובר בטעות כי בהגנה סוארס מאבד את כל היתרונות שלו אבל זאת המציאות. נקווה שסוארס יפסיק לעשות טעות של גול פעם במשחק ושהוא יצליח להראות את היכולת הטובה שלו משנים קודמות גם בעמדת הבלם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
זה ממש לא נכון. זה דווקא שילוב מעולה של גרזן (סוארס) וקשר שיתפקד בתור 50-50 עם יכולת הנעה קדימה (קינגסטון וראינו את זה במשחק האחרון).
מה שגם שסוארס רחוק מלהיות אפור, הוא מבשל וכובש לא מעט יחסית לשחקן בתפקיד שלו.
מה שגם שסוארס רחוק מלהיות אפור, הוא מבשל וכובש לא מעט יחסית לשחקן בתפקיד שלו.
אני יחזק ויגיד רק שכל הקטע עם הקשר והחלוץ זה נחמד אבל זה ממש לא הבעיה שלנו צריך בלם הרבה יותר מאשר חלוץ או קשר להגיד קשר התקפי זה סתם סיסמא בלם הרבה יותר חשוב לנו כרגע ,ברגע שסוארס יהיה קשר אחורי לקינגסטון יהיה רבה יותר חופש כי חבל אנחנו סתם מאבדים אותו.

סוארס בא לידי ביטוי יותר בקישור האחורי, ראינו את זה בעונה שעברה, גם מהתקופה שלו ברמת גן הוא היה דומיננטי יותר בקישור, בלם נוסף הכרחי כמו גם שחקן התקפה, הסגל צריך להיות רחב גם לאור הפציעות של שחקנים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בלם זה בהחלט דבר מתבקש, אבל מה לעשות שזה מה שניר קלינגר החליט...
נראה מה יהיה ואיך יהיה...
נראה מה יהיה ואיך יהיה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה נכון שסוארס יותר אפקטיבי בקישור האחורי, וכבלם הוא לא היה משהו בכלל עונה שעברה ולפניי שנתיים כשהגיע.
אבל אל תשכחו איזה חלק אחורי עלוב היה לנו.
עכשיו שיש לנו 2 מגנים מצויינים ואת גביש לצד סוארס אני בטוח שיהיה לו יותר קל שלא נדבר על קינגסטון ושאר שחקני הקישור שמאוד עוזרים להגנה.
וגם סוארס אמר ולא פעם אחת שהוא מעדיף לשחק בעמדת הבלם, אז ככה שיהיה למה לצפות.
אבל אל תשכחו איזה חלק אחורי עלוב היה לנו.
עכשיו שיש לנו 2 מגנים מצויינים ואת גביש לצד סוארס אני בטוח שיהיה לו יותר קל שלא נדבר על קינגסטון ושאר שחקני הקישור שמאוד עוזרים להגנה.
וגם סוארס אמר ולא פעם אחת שהוא מעדיף לשחק בעמדת הבלם, אז ככה שיהיה למה לצפות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אדלי בעמדת הבלם זה חור לא נורמלי!שי האדום כתב:אבל אל תשכחו שיש לכם גם את אדלי, שאני מחזיק ממנו חבל על הזמן.
אבל בעמדת הקישור האחורי הוא השחקן שאני סומך עליו לצידו של קינגסטון במקרה וסולימאן תורג'ימן וכו' לא יכולו לשחק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בנתיים יוסי תורג'מן מפתיע אותי לטובה.
לדעתי כדאי להמשיך ולתת לו קרדיט בהרכב כקשר אחורי, ולחכות לראות איך העניינים התפתחו בליגה מחזור 6-7.
לדעתי כדאי להמשיך ולתת לו קרדיט בהרכב כקשר אחורי, ולחכות לראות איך העניינים התפתחו בליגה מחזור 6-7.