sumsum כתב:רונן, שלום.
איני מכיר אותך אבל ממה שאתה מתאר זה פשוט אסון...למה אתם מוציאים תסכולים בצורה הזו?
למה שאתה תקלל את השחקנים כל המשחק, תפריע להם לשחק במזיד, תלחיץ אותם כאילו זה משחק חוץ ולהם אסור להיות מאוחדים ולדאוג שהם יהיו מאוחדים כנגד אלו שמקללים אותם כל הזמן, מן החימום עד שריקת הסיום וכמובן אף לאחר המשחק, אני לא הייתי נוהג אחרת, אני לא חושב שלהפגין סולידריות עם בן אדם שמגן עליהם כל הזמן (גיא לוי) ולא ירד עליהם בפומבי שהם כשלו ועשו טעויות של טירונים.
אז אולי מנקודת מבטך זו לקקנות..אני לא אוהב את נקודת מבטך מבלי לפגוע בך באופן אישי אני חושב שאתה מאוד מאוד טועה בגישה שלך ואתה תוקע בגלגלים של הקבוצה מקלות ואתה למרות שאני בטוח שאתה אוהד מסור ואיכפת לך, נראה ומצטייר כיום אחרת...האלימות שאתה נקטתה (לדבריך) כנגד נדב וכנגד שחקנים אחרים, יכולים להפוך אותך לעבריין במקומות מסויימים..רק שכאן זו כמו אישה מוכה, הבחור הגיע עצבני, רצה להתפרק ופירק לה את הפנים...גם ככה אנחנו שנים נראים כמו פח *** בעיני כולם, ובינינו מאז האליפויות לא ראינו פה ממש כדורגל..אז בואו לא נתמם כאילו כל עונה אנחנו נלחמים על אליפויות ונותנים טוטאל פוטבול,ומפרקים כל קבוצה שמגיעה לפה 4-0 בוא תהיה בן אדם, לא הייתה שמח לו הייתי מביא 4 חבר'ה שיקללו אותך נון סטופ במקום עבודתך, האם התפוקה שלך תעלה במקרה כזה?
תחשוב על זה...אל תהפוך אוהד מסור ואיכפתי לבן אדם אלים ונרגן וחסר סבלנות וסובלנות כלפי אחרים, זו בושה ששחקן יוצא ומקללים אותו בפנים ובטח שיורקים עליו, צריך לצלם אותך, ולהראות לך איך אתה נראה בזמן שאתה באמוק כזה..האם תאהב את התמונה?
אני לא בטוח...לא משהו לספר לנכדים עליו, הא רונן?
שלום גם לך ונעים מאוד.
הייתי מסכים איתך אם היית מדבר איתי לפני כמה משחקים,אבל לא היום תבין אין לי שום בעיה אם זה שהשחקנים יגנו על המאמן שלהם,אין לי שום בעיה שיעשו כל מה שבא להם.
יש לי בעיה אחרת והיא כזאת ואני יגיד לך דברים בלי להזכיר שמות ולהלן הציטוטים מפי השחקנים
"מאמן דפוק" "מאמן על כדורים" "פוגע בשחקניו" "סימיוני הכי טוב באימונים והוא לא נותן לו לשחק"
"מופנם" "לא מבין אותו" "לא כיף באימונים" חרא של בן אדם".
אתה לא חייב להאמין לי אבל מי שמכיר אותי יודע שאני אף פעם לא רושם משהו שהוא לא נכון.
נדב קידר עשה משהו שאסור לעשות הוא הלך והפגין את חיבתו בכוונה מול כולם,הוא משך שחקן שרצה לחגוג את שערו מול קהל אוהדים ולא משנה אם הקהל מקלל או לא מקלל.
תבין הקהל תמיד יהיה גם בטוב וגם ברע,לא ביקשנו תצוגות במגרשים,ביקשנו לראות כדורגל
משחק מאוד פשוט שרק בבאר שבע הוא נהיה משחק מאוד קשה.