בס״דbs war כתב:
לפי המשחקים האחרונים? מוטי מלכה.
ותוסיף את קינגסטון שמסתמן כקשר 50/50 נהדר.
בס״דbs war כתב:
bs war כתב:
רק במחצית הראשונה בראשל"צ הוא העמיד 3 שחקנים מול שוער.זה שי ! כתב:
צר לי לאכזב אותך אבל מה מוטי מלכה עשה ??? הבקיע 2 שערים בגביע השוקו ???
שהוא יסיים ראשון בבישולים ויתן 3 עונות טובות אני יתחיל להשוות ביניהם למרות שניראה שב10 שנים הבאות לא יהיה שחקן כמו מאור בב"ש
תבין שיש אנשים שאוהבים להסתנוור ״משמות״. שכחו כבר שהגיעו מליקסון, גביש ואפילו אופיר חיים הגדול, כולם הרימו גבה. בסוף העונה נדע מי צדק. עד אז זה חסר טעם. ברור שעדין חסר מהו בקבוצה (בצד ההתקפי), אבל לא בכל מחיר. שלא יביאו איזה פלופ שיהיה באנקר בהרכב עד ינואר ואז ישוחרר. אם אין מישהו באמת ראוי שישדרג את הקבוצה, נסתדר עם מה שיש. בינתיים, מעבר לתוצאות, ני די מבסוט ממה שראיתי, פרט לנאיביות בדקות האחרונות.bs war כתב:
רק במחצית הראשונה בראשל"צ הוא העמיד 3 שחקנים מול שוער.
אף אחד לא משווה אותו למאור, אני רק אומר שאולי השחקן היצירתי שאתם מבקשים כבר נמצא אצלכם בקבוצה, למרות שאין לו שם מפוצץ כמו של חן עזרא.
זה לא הנאיביות, זה הכושר הלקוי, יש משהו מאוד לא כשר במאמן הכושר של הקבוצה, כבר 3 שנים שהקבוצה סובלת מצרות בדקות האחרונות בגלל כושר לקוי.izguy83 כתב:
תבין שיש אנשים שאוהבים להסתנוור ״משמות״. שכחו כבר שהגיעו מליקסון, גביש ואפילו אופיר חיים הגדול, כולם הרימו גבה. בסוף העונה נדע מי צדק. עד אז זה חסר טעם. ברור שעדין חסר מהו בקבוצה (בצד ההתקפי), אבל לא בכל מחיר. שלא יביאו איזה פלופ שיהיה באנקר בהרכב עד ינואר ואז ישוחרר. אם אין מישהו באמת ראוי שישדרג את הקבוצה, נסתדר עם מה שיש. בינתיים, מעבר לתוצאות, ני די מבסוט ממה שראיתי, פרט לנאיביות בדקות האחרונות.
די נו.דר אדום בנשמה כתב: זה לא הנאיביות, זה הכושר הלקוי, יש משהו מאוד לא כשר במאמן הכושר של הקבוצה, כבר 3 שנים שהקבוצה סובלת מצרות בדקות האחרונות בגלל כושר לקוי.
בתקופה של לופא קדוש&מוטי קקון (או יוסי קקון?) הייתה הרגשה שיש כושר משחק ושהשחקנים רעבים גם בדקות הסיום, במיוחד במשחק בגביע המדינה מול בית"ר ירושלים, אפילו עונה לפניי שגיא לוי הנחית את המאמן כושר הזה, הקבוצה שיחקה שווה מול שווה מול הפועל תל אביב וחוץ מאסי רחמים שהיה קצת חלוד בשער שהוא חטף כולם היו בכושר משחק לא רע בכלל יחסית לקבוצה מהליגה הלאומית.
לכן לדעתי מאמן כושר חדש היה צריך לבוא לפניי כל דבר אחר...