הבעיה שלי זה לא רק המאמן או נדב קידר אלא גם כל הטיפשים שקיללו את אלונה,שבחיים אני לי ייתן שיקללו אותה.....
הקהל יעבור שינוי מתי שגיא לוי יעבור שינוי.
מי אתה נדב קידר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: מי אתה נדב קידר
אריק כתב:
ידידאל, זה שהקהל לא ראוי שישמחו איתו זה ברור ומוצדק.
השחקנים יכולים חהחליט ביניהם שלא רצים לקהל ולא באים בסוף משחק ככה אין לך את מי
להאשים. ברגע ששחקן עושה זאת בצורה מכוונת הוא סתם משחק לידיים שלהם ופועל בצורה לא חכמה.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
משקף אחת לאחת את דעתי!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
רונן תבין גיא לוי או כל מאמן אחר הוא אפיזודה חולפת בעוד שהקהל נשאר לעולמי עד לכן הרבה יותר דחוף שהשינוי יתרחש בקהל מאשר במאמןרונן כהן כתב:הבעיה שלי זה לא רק המאמן או נדב קידר אלא גם כל הטיפשים שקיללו את אלונה,שבחיים אני לי ייתן שיקללו אותה.....
הקהל יעבור שינוי מתי שגיא לוי יעבור שינוי.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
אתה בראש ובראשונה צודק אבל תסכים איתי שכל עוד באר שבע לא מציגה כדורגל חיובי אלא כדורגל מגעיל זה יהיה מאוד קשה לבוא ולהגיד לאנשים שרואים כמוני וכמוך כדורגל שיתחילו לעודד,אין ספק שהקהל שובר שיאים כל פעם מחדש אם כל הקללות,אבל רבאק למה זה קורה,זה קורה בגלל שהאוהדים רוצים לראות כדורגל שמח ושהקבוצה רצה ותוקפת ולא מסתגרת.
ברגע שיהיה את כל זה אז אני מאמין שנוכל לראות את הקהל דוחף ומעודד את הקבוצה בלי שום קללות.
ברגע שיהיה את כל זה אז אני מאמין שנוכל לראות את הקהל דוחף ומעודד את הקבוצה בלי שום קללות.

אני מצטרף לחלק מהדברים שרונן אמר פה
נדב קידר בן אדם קטן ואצלי מאז פרשת נתניה הוא מחוק ואתמול הוא הוכיח כמה הוא עוד יותר קטן.
מצטרף לזה גם שקשה לעודד שהקבוצה משחקת ככה.
עדיין לא מסכים עם הקללות מסיבה אחת, אלונה לא תפטר את גיא לוי ואני לא חושב ששינוי בעמדת המאמן יעשה טוב לקבוצה, אני בטוח שנעלה השנה הליגה, אבל גיא לוי צריך להבין שהקהל משלם גם בשביל לראות כדורגל טוב, הכדורגל שלנו בחודש האחרון הוא אחד הגרועים בליגה, שלא נדבר על זה שרק 3 שחקנים תוקפים וכל השאר נשארים מאחור (בבית זה עוד יותר ל מובן).
לפני חודש היה את המיעוט שקילל היום הם כבר הפכו לרוב, האוהדים לא ישתנו כל עוד גיא לוי והמשחק לא ישתנה.
נדב קידר בן אדם קטן ואצלי מאז פרשת נתניה הוא מחוק ואתמול הוא הוכיח כמה הוא עוד יותר קטן.
מצטרף לזה גם שקשה לעודד שהקבוצה משחקת ככה.
עדיין לא מסכים עם הקללות מסיבה אחת, אלונה לא תפטר את גיא לוי ואני לא חושב ששינוי בעמדת המאמן יעשה טוב לקבוצה, אני בטוח שנעלה השנה הליגה, אבל גיא לוי צריך להבין שהקהל משלם גם בשביל לראות כדורגל טוב, הכדורגל שלנו בחודש האחרון הוא אחד הגרועים בליגה, שלא נדבר על זה שרק 3 שחקנים תוקפים וכל השאר נשארים מאחור (בבית זה עוד יותר ל מובן).
לפני חודש היה את המיעוט שקילל היום הם כבר הפכו לרוב, האוהדים לא ישתנו כל עוד גיא לוי והמשחק לא ישתנה.

אני חושב שאנחנו עושים מהסיפור הזה יותר ממה שהוא
הדבר קרה במהלך משחק והשחקן פעל מתוך דחף וקשה לשפוט אותו.
אני חושב שאם הוא היה חושב הוא לא היה עושה זאת למרות שאני מסכים עם המהלך שהוא עשה לא מגיע
לנו שהשחקנים יבואו לחגוג איתנו.
בכל מקרה לחכות לנדב אחרי המשחק ולירוק עליו ולקלל אותו זה נמוך מאוד ומוביל אותנו לתחתית נוספת
אין ספק שככל שהזמן עובר אנחנו לא מפסיקים לחצות פסים אדומים חדשים.
הדבר קרה במהלך משחק והשחקן פעל מתוך דחף וקשה לשפוט אותו.
אני חושב שאם הוא היה חושב הוא לא היה עושה זאת למרות שאני מסכים עם המהלך שהוא עשה לא מגיע
לנו שהשחקנים יבואו לחגוג איתנו.
בכל מקרה לחכות לנדב אחרי המשחק ולירוק עליו ולקלל אותו זה נמוך מאוד ומוביל אותנו לתחתית נוספת
אין ספק שככל שהזמן עובר אנחנו לא מפסיקים לחצות פסים אדומים חדשים.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
Tני מבינה את נדב, במקוו הייתי באה לוחשת לקוסטרוב באוזן את כל מה שאמרו האוהדים, ושהוא יחליט- הרי הבחור לא בין עברית, לא קולט מי מעודד ומי מקלל ות'כלס לא יודע לי לרוץ. אף אחד לא משך את אלקיים כשהו בא לשער חמש. גם אם בשער חש קיללו קצת, לא הקדישו את המשחק לקללות. ובעיקר בעיקר לא קיללו את אלונה שזה אגב, גבול שנחצה וזה נוראי.
רונן, שתדע שאני מאוד מערכה אותך, ואת רוב מה שאתה אומר, אני פשוט לא מבינה מאיפה הזכות שלך לקלל?
ועוד שאלה נוספת בעיקר בשבילך אבל בכלל, בשביל כל המקללים:
מה גיא לוי (וגם נדב קידר, לצורך העיניין), צריך לעשות (שלא כולל התפטרות) כדי לזכות האהבת הקהל (ובוא נהיה רציניים, נראה לי שלהכניס את סמיוני הוא לא יכניס...)?
רונן, שתדע שאני מאוד מערכה אותך, ואת רוב מה שאתה אומר, אני פשוט לא מבינה מאיפה הזכות שלך לקלל?
ועוד שאלה נוספת בעיקר בשבילך אבל בכלל, בשביל כל המקללים:
מה גיא לוי (וגם נדב קידר, לצורך העיניין), צריך לעשות (שלא כולל התפטרות) כדי לזכות האהבת הקהל (ובוא נהיה רציניים, נראה לי שלהכניס את סמיוני הוא לא יכניס...)?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
תשמעי חמודה אני מאוד אוהב לקרוא את התגובות שלך ואת כל מה שאת רושמת פה,אז ככה כמו שיש לי זכות לעודד אז יש לי גם זכות לקלל אבל אני לא בעד הקללות שהיו ביום שישי האחרון.
גיא לוי יכול וצריך לעשות דבר פשוט מאוד כדי לפי דעתי לקבל את אהבת הקהל והוא לשחק כדורגל שמח,שיתן לשחקנים לעלות למעלה,שינסה לשחק התקפי כמו שאנחנו וכל אוהדי הכדורגל בארץ רוצים,את ואני ועוד אלפים קונים כרטיס למשחק כדורגל בשביל להנות מהמשחק אז לפעמים קורה שלא הולך ומשחקים לא טוב אבל אצלנו זה מתחילת העונה.
לא יודע אם את יודעת אבל אני הייתי בין התומכים של גיא לוי אבל חלאס תן לנו גם להנות במשחק הרי לא באתי לקלל אותך אלא באתי על מנת לראות כדורגל ולעודד את קבוצתי ומה שראיתי יותר דומה לקבוצה בליגה ג.
לענינו של נדב קידר הבן אדם פשוט צריך להיכנס לאיזה פרופורציה ולהבין שהוא לא איזה כוכב פה שיעשה טעות ונסלח לו כל כך מהר,אם את יודעת מי אני אז את בטח יודעת שאני בקשר אם שחקנים ואפילו השחקנים אומרים שהוא עשה טעות ושאסור לעשות דברים כאלה,אז נדב אתה צריך ללמוד כי אתה עוד צעיר וחבל שמיום שישי האחרון תהפוך לשנוא הקהל.
גיא לוי יכול וצריך לעשות דבר פשוט מאוד כדי לפי דעתי לקבל את אהבת הקהל והוא לשחק כדורגל שמח,שיתן לשחקנים לעלות למעלה,שינסה לשחק התקפי כמו שאנחנו וכל אוהדי הכדורגל בארץ רוצים,את ואני ועוד אלפים קונים כרטיס למשחק כדורגל בשביל להנות מהמשחק אז לפעמים קורה שלא הולך ומשחקים לא טוב אבל אצלנו זה מתחילת העונה.
לא יודע אם את יודעת אבל אני הייתי בין התומכים של גיא לוי אבל חלאס תן לנו גם להנות במשחק הרי לא באתי לקלל אותך אלא באתי על מנת לראות כדורגל ולעודד את קבוצתי ומה שראיתי יותר דומה לקבוצה בליגה ג.
לענינו של נדב קידר הבן אדם פשוט צריך להיכנס לאיזה פרופורציה ולהבין שהוא לא איזה כוכב פה שיעשה טעות ונסלח לו כל כך מהר,אם את יודעת מי אני אז את בטח יודעת שאני בקשר אם שחקנים ואפילו השחקנים אומרים שהוא עשה טעות ושאסור לעשות דברים כאלה,אז נדב אתה צריך ללמוד כי אתה עוד צעיר וחבל שמיום שישי האחרון תהפוך לשנוא הקהל.

נדב קידר אוי ואבוי נדב קידר,
מה כבר לא נכתב אודותיך ומה לא נאמר ?
הרי אתה אשף בקבלת החלטות שגויות,
ולא רק במגרש אתה מרבה בביצוע טעויות,
אז הינה עוד אחת נוספה לרשימה,
למי חשבת שעזרת בפעולה ההזויה ?
הרי עזרת להנציח מריבה וניתוק בין קבוצה לקהל אוהדים,
הנצחת את המיאוס של האוהדים מהנעשה במשחקים,
הדגשת עד כמה הניתוק והריחוק גדולים,
עד כמה נזק נערם בתקופתו של גיא על הקווים,
לך מאיתנו נדב,עבור לקבוצה אחרת,
מקומך לא עימנו זו לא עוד סתם טעות מצערת !
מה כבר לא נכתב אודותיך ומה לא נאמר ?
הרי אתה אשף בקבלת החלטות שגויות,
ולא רק במגרש אתה מרבה בביצוע טעויות,
אז הינה עוד אחת נוספה לרשימה,
למי חשבת שעזרת בפעולה ההזויה ?
הרי עזרת להנציח מריבה וניתוק בין קבוצה לקהל אוהדים,
הנצחת את המיאוס של האוהדים מהנעשה במשחקים,
הדגשת עד כמה הניתוק והריחוק גדולים,
עד כמה נזק נערם בתקופתו של גיא על הקווים,
לך מאיתנו נדב,עבור לקבוצה אחרת,
מקומך לא עימנו זו לא עוד סתם טעות מצערת !