קלינגגגגגרררר, תן להם לשחק!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: קלינגגגגגרררר, תן להם לשחק!!!

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

sumsum כתב:קלינגר עצמו ציין שזו המטרה שמהעונה הזו יהיה בסיס של שחקני בית.
sumsum כתב:לא ייתכן שאתה המאמן של הקבוצה שדיבר על שחקני בית, בעצם מעלים גם את השחקן בית היחידי עם עתיד---> אופיר דודזאדה!!!
sumsum כתב:ניר אתה מוליך אותנו שולל----> תתעוררר!!!

סליחה סליחה, אפשר סימוכין לדברים הללו שלך?! כי לי דווקא זכורה רוח דברים שונה בתכלית מהפה של קלינגר!!

ציטוט מראיון עימו למוסף פתיחת העונה באתר האוהדים 'HBS':
אנחנו לא אנשים של מכירת אשליות. אני כל הזמן טורח להזכיר ובכל הזדמנות אני אומר שהשחקנים האלו עדיין לא מוכנים, רוב העונה הם ישחקו בקבוצת הנוער בליגה הלאומית לנוער כי זו במה שמתאימה להם והם יצטרכו להוכיח ששם הם טובים ואז הם יוכלו להיות שחקני בוגרים
אז אפשר לבא בטענות לקלינגר, אבל מפה עד להאשים אותו בחוסר יושר המרחק גדול!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. איך הדברים של קלינגר מסתדרים עם האווירה הכללית ששידרה הקבוצה כולל הצבת פרצופו של אבו לאבן על שלטי חוצות?
2. קלינגר - "החלטנו לא רק ללכת על שחקנים צעירים תוצרת בית, אלא גם לשלב שחקני רכש צעירים ומוכשרים, שהבאנו רק אחרי שבחנו טוב טוב את האישיות שלהם".
"בשנים האחרונות, הדביקו פה פלסטרים ועשו עבודות קוסמטיות, אבל מסתבר שקוסמטיקה לא מביאה תוצאות והקבוצה לא התקדמה לשום מקום. אנחנו רוצים לעשות עבודה יסודית, להתחיל מלמטה ולבנות על צעירים. יש לנו היום 14 שחקני בית, לא היה דבר כזה בבאר שבע".
"לא רק שחקנים צעירים תוצרת בית" זה מובן. אני מבין שאי אפשר לשלב בהרכב את כל שמונת השחקנים הצעירים שעלו השנה לבוגרים. אבל להגיע למצב שמכל השחקנים שעלו לבוגרים רק שחקן אחד לוקח חלק במשחק וגם אז כחילוף שלישי בדקה ה85? מה הטעם ב14 שחקני בית בסגל אם רק אחד מהם פותח בהרכב (אילוז)?
3. וכאן השאלה האמיתית, אם אין כוונה לשתף אותם כבר השנה, אז מדוע הורידו את התקציב והכריזו על "הצערת הקבוצה"? במה עדיפים הרוש, תורג'מן וסולימאן על יתר שחקני הרכש שהיו כאן? האם לא מדובר באחיזת עיניים (אם לא מצד קלינגר אז מצד ההנהלה)?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב:1. איך הדברים של קלינגר מסתדרים עם האווירה הכללית ששידרה הקבוצה כולל הצבת פרצופו של אבו לאבן על שלטי חוצות?
2. קלינגר - "החלטנו לא רק ללכת על שחקנים צעירים תוצרת בית, אלא גם לשלב שחקני רכש צעירים ומוכשרים, שהבאנו רק אחרי שבחנו טוב טוב את האישיות שלהם".
"בשנים האחרונות, הדביקו פה פלסטרים ועשו עבודות קוסמטיות, אבל מסתבר שקוסמטיקה לא מביאה תוצאות והקבוצה לא התקדמה לשום מקום. אנחנו רוצים לעשות עבודה יסודית, להתחיל מלמטה ולבנות על צעירים. יש לנו היום 14 שחקני בית, לא היה דבר כזה בבאר שבע".
"לא רק שחקנים צעירים תוצרת בית" זה מובן. אני מבין שאי אפשר לשלב בהרכב את כל שמונת השחקנים הצעירים שעלו השנה לבוגרים. אבל להגיע למצב שמכל השחקנים שעלו לבוגרים רק שחקן אחד לוקח חלק במשחק וגם אז כחילוף שלישי בדקה ה85? מה הטעם ב14 שחקני בית בסגל אם רק אחד מהם פותח בהרכב (אילוז)?
3. וכאן השאלה האמיתית, אם אין כוונה לשתף אותם כבר השנה, אז מדוע הורידו את התקציב והכריזו על "הצערת הקבוצה"? במה עדיפים הרוש, תורג'מן וסולימאן על יתר שחקני הרכש שהיו כאן? האם לא מדובר באחיזת עיניים (אם לא מצד קלינגר אז מצד ההנהלה)?
משה, בונים סגל של 24 שחקנים על בסיס השיטה הזאת. מכאן יש מאמן, אימונים, וכושר משחק ולפי זה נקבע ההרכב כל שבוע.

עזוב - אפשר להתווכח על זה חודשים, אז אני פשוט יגיד מה שאני תמיד אומר כל פעם שיוצא לי לדון עם מישהו בנושא שחקני הבית האבודים שלנו: עוד לא היה שחקן אחד, אחד(!!!), מאלעזר לביא עד לאלירן אמזלג דרך אלירן אפריאט שלא קיבל פה הזדמנות וגרם לנו להצטער על כך. רובם ככולם נעלמו במחשכי הליגות הנמוכות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:
משה, בונים סגל של 24 שחקנים על בסיס השיטה הזאת. מכאן יש מאמן, אימונים, וכושר משחק ולפי זה נקבע ההרכב כל שבוע.

עזוב - אפשר להתווכח על זה חודשים, אז אני פשוט יגיד מה שאני תמיד אומר כל פעם שיוצא לי לדון עם מישהו בנושא שחקני הבית האבודים שלנו: עוד לא היה שחקן אחד, אחד(!!!), מאלעזר לביא עד לאלירן אמזלג דרך אלירן אפריאט שלא קיבל פה הזדמנות וגרם לנו להצטער על כך. רובם ככולם נעלמו במחשכי הליגות הנמוכות.
אני לא מסכים. אין לי ספק שינון ברדה היה תורם בשנה שעברה הרבה יותר מבסיט.
אין לי ספק שעוז יפרח היה תורם יותר השנה מאבי יחיאל.
אני חושב שגם חן עזרא ואלמוג כהן פוספסו על ידנו והם בטח הוכחה ששחקנים עם כישרון מבאר שבע שאינם מוערכים מספיק כאן יכולים לפרוח במקום אחר.
העבר לא בהכרח מלמד על ההווה ובטח לא על העתיד. בכל מקרה, מועד ההעברות קרוב לסופו ואם אתה שואל אותי את מי אני מעדיף, את תורג'מן הבינוני או שחקן בית בינוני, אני מעדיף את שחקן הבית.
בשורה התחתונה, לאחר הפסד לקבוצה כמו סכניין וכששחקנים כמו יחיאל ותורג'מן עולים בהרכב אנחנו בהחלט יכולים להעלות שאלות בנוגע לשילוב של שחקני הבית, בטח כשמהספסל בפיגור 2 שערים קלינגר מעדיף לעלות את סוארס וסולימאן ולא נניח את אבו לאבן ואוזן (אם לא בפיגור אז מתי?).
הקבוצה הצהירה על נתינת הצאנס לשחקני הבית העונה (תקרא בין השורות מה שקלינגר אמר לוואלה, תקרא את הדברים שאסי ואלונה אמרו, תסתכל על אבו לאבן שנבחר להופיע על שלטי החוצות), אני שואל איפה זה במציאות? לפני שקלינגר מחליט שתורג'מן טוב מאבו חצירא ושנאסר עדיף על אבו לאבן שיתן לשני הילדים צאנס בזמן אמת ולאורך זמן.
נתינת במה לצעירים? קודם לשלנו בבקשה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

עוז יפרח בקבוצות אמצע טבלה בלאומית כבר כמה שנים? יינון ברדה?

אל תכניס את חן עזרא ואלמוג כהן למשוואה כי הם לא הגיעו לבוגרים הם שוחררו/ברחו בגלל פוליטיקות בעידן ז'ינו, זה לא שהם לא קיבלו פה הזדמנות ממאמנים.

בשביל לא להסכים אתה צריך להביא לי דוגמא לשחקן שלא קיבל פה הזדמנות כפי שאתה טוען והוכיח במקום אחר שהוא ברמה המתאימה.

יש שתי אופציות: או שתורג'מן יותר טוב מאבו-חצירא (כיום לפחות), או שלקלינגר יש אינטרס שתורג'מן ישחק (אחוזים בכרטיס שחקן? קרבה משפחתית?), שזאת האשמה די קשה שנראה לי כדאי לחכות עוד כמה מחזורים לפני שזורקים אותה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב: אני לא מסכים. אין לי ספק שינון ברדה היה תורם בשנה שעברה הרבה יותר מבסיט.
אין לי ספק שעוז יפרח היה תורם יותר השנה מאבי יחיאל.
אני חושב שגם חן עזרא ואלמוג כהן פוספסו על ידנו והם בטח הוכחה ששחקנים עם כישרון מבאר שבע שאינם מוערכים מספיק כאן יכולים לפרוח במקום אחר.

סליחה, אבל במה הפרכת כעת את הדברים של ידידאל?
להביא דוגמאות קיצון שאפילו הן לא יותר ממי שיכל להיות סוג של רע במיעוטו ולא מעבר, או דוגמאות שבעליל לא רלוונטיות כאלמוג כהן וחן עזרא, עדיין לא סותר כי הוא זה את העובדה שכל עניין שחקני הבית בעשור וקצת האחרון הוא אכזבה ענקית! אבל בדבר אחד מסכים איתך שהעבר לא בהכרח מלמד על הווה והעתיד, ועל כן מן הראוי לתת צ'אנס אמיתי לצעירים של ימינו..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ידידאל, אתה צודק ואני טועה.
דרישת שלום חמה לשמעון הרוש שהועדף גם היום על דוידזאדה.
דרישת שלום לסולימאן שמועדף על פני אבו חצירא.
דרישת שלום לנאסר שמועדף על פני אבו לאבן.
גם הגיעו מבחוץ וגם חלשים. במקום לתת את הצאנס לילדים שלנו נותנים את הצאנס לשחקנים חלשים מבחוץ.
גם כדורגל שלילי, גם ממשיכים להפסיד וגם שחקני הבית לא מקבלים צאנס.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב:ידידאל, אתה צודק ואני טועה.
דרישת שלום חמה לשמעון הרוש שהועדף גם היום על דוידזאדה.
דרישת שלום לסולימאן שמועדף על פני אבו חצירא.
דרישת שלום לנאסר שמועדף על פני אבו לאבן.
גם הגיעו מבחוץ וגם חלשים. במקום לתת את הצאנס לילדים שלנו נותנים את הצאנס לשחקנים חלשים מבחוץ.
גם כדורגל שלילי, גם ממשיכים להפסיד וגם שחקני הבית לא מקבלים צאנס.
משה אל תהיה פופוליסט ותיתלה לי בתוצאה של משחק כזה או אחר עכשיו, עניתי לך את התשובה, אם אתה חושב שלקלינגר יש שיקולים לא מקצועיים תגיד.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:
משה אל תהיה פופוליסט ותיתלה לי בתוצאה של משחק כזה או אחר עכשיו, עניתי לך את התשובה, אם אתה חושב שלקלינגר יש שיקולים לא מקצועיים תגיד.
קלינגר בינתיים מתברר כמאמן שמאכזב זה שנה שנייה ברציפות. זה מתבטא בחילופים שלו ובבניית הקבוצה.
ההפסד היום רשום על שמו, גם בהרכב שאיתו הוא עלה ובמיוחד בעובדה שרק אחרי הגול של בית"ר י"ם הוא הגיב למתרחש על המגרש.
התגובה של קלינגר הייתה מאוחרת גם היום וגם בסכניין.
מה שחשוב לקלינגר זה הצלחתו המקצועית וזאת זכותו. מה שלי אכפת זה הצלחתה של הפועל באר שבע לא רק בהווה אלא גם בעתיד. יסלח לי קלינגר אבל לפעמים יש ניגוד וצריך להקריב בהווה או לשלם שכר לימוד בהווה כדי להצליח בעתיד.
לפעמים צריך לתת דקות לשחקני הנוער, אלא שמגרדים היום את הספסל. גם אם הקבוצה תשלם על כך שכר לימוד בהווה. אני לא בטוח שקלינגר מוכן לזה. הוא דוחה את שיתוף הצעירים פעם אחרי פעם למרות שאלה שמקדימים אותם בהרכב הם בינונים ומטה.
קלינגר פוחד מהמחיר שהוא יצטרך לשלם. מהרוש, סולימאן ותורג'מן הוא יודע מה הוא יקבל, לטוב ולרע, מהילדים אצלנו הוא לא יודע ולדעתי זה מונע ממנו לתת להם את הצאנס.
קלינגר יבין בשלב מסוים שהילדים חייבים לשחק לא רק כי הם לא פחות טובים מאלה שנמצאים היום בהרכב אלא גם בגלל שהקהל דורש את זה.
כבר היום הקהל דרש את דוידזאדה ואבו לאבן, בהמשך הלחץ אפילו יגבר, בטח כשאלה שנמצאים במקומם בהרכב לא מספקים את הסחורה.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

הבעיה של הפועל באר-שבע העונה זה לא אם ישחק נאסר או אבוחצירה, אבו לאבן או מלכה,
הרוש או דוידזאדה. הבעיה הגדולה היא שהקבוצה נבנתה בצורה שגויה ולא אחראית עם מעט מאוד
שחקנים ותיקים ובעלי נסיון שימשכו את הצעירים. מלכה, נאסר, אקסברד,תורגמן,אבוחצירה, אוזן, אבולבן,
דודיזאדה ועוד, הם שחקנים צעירים חסרי נסיון שלא קרעו זוג נעליים וזה פשוט עוול להעמיס עליהם את
שק הציפיות הזה. בסגל של קלינגר היו חייבים להיות לפחות 5 שחקנים בעלי נסיון שמסוגלים למשוך
קבוצה בליגה הראשונה ולהוביל את הצעירים קדימה. כרגע מלבד סוארז (שפעם היה שחקן) וקינגסטון,
לא נראה שיש לנו בסגל עוד שחקנים כאלה ואלה שהיו בשוק חמקו לנו בין הידיים. מה שעצוב שהתסריט
כבר ידוע מראש ובעוד מספר מחזורים המאמן כבר לא יהיה פה ויבוא מישהו אחר, אבל אותו אחד לא קוסם
כי מסגל כזה קשה מאוד להוציא יותר מדי בליגת העל. אפשר לזלזל בבית"ר ולדבר על זה שהיא לא עשתה
הכנה והיא קבוצה חלשה מאוד, אבל יש לה עוגן של שחקנים יחסית מנוסים כמו הרוש, בן יוסף, בן-שושן,
ברוכיאן,סטיבן כהן וקובי מויאל שכבר חיים מספר שנים את ליגת העל וגם אם הם לא מחוברים יש יכולות
אישיות שמספיקות בשביל אמצע טבלה בליגה הזאת. לנו אין היום שחקנים ברמות האלה ואני מקווה
שנצליח להוציא מים מהסלע ולהישאר בליגה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אריק כתב:הבעיה של הפועל באר-שבע העונה זה לא אם ישחק נאסר או אבוחצירה, אבו לאבן או מלכה,
הרוש או דוידזאדה. הבעיה הגדולה היא שהקבוצה נבנתה בצורה שגויה ולא אחראית עם מעט מאוד
שחקנים ותיקים ובעלי נסיון שימשכו את הצעירים. מלכה, נאסר, אקסברד,תורגמן,אבוחצירה, אוזן, אבולבן,
דודיזאדה ועוד, הם שחקנים צעירים חסרי נסיון שלא קרעו זוג נעליים וזה פשוט עוול להעמיס עליהם את
שק הציפיות הזה. בסגל של קלינגר היו חייבים להיות לפחות 5 שחקנים בעלי נסיון שמסוגלים למשוך
קבוצה בליגה הראשונה ולהוביל את הצעירים קדימה. כרגע מלבד סוארז (שפעם היה שחקן) וקינגסטון,
לא נראה שיש לנו בסגל עוד שחקנים כאלה ואלה שהיו בשוק חמקו לנו בין הידיים. מה שעצוב שהתסריט
כבר ידוע מראש ובעוד מספר מחזורים המאמן כבר לא יהיה פה ויבוא מישהו אחר, אבל אותו אחד לא קוסם
כי מסגל כזה קשה מאוד להוציא יותר מדי בליגת העל. אפשר לזלזל בבית"ר ולדבר על זה שהיא לא עשתה
הכנה והיא קבוצה חלשה מאוד, אבל יש לה עוגן של שחקנים יחסית מנוסים כמו הרוש, בן יוסף, בן-שושן,
ברוכיאן,סטיבן כהן וקובי מויאל שכבר חיים מספר שנים את ליגת העל וגם אם הם לא מחוברים יש יכולות
אישיות שמספיקות בשביל אמצע טבלה בליגה הזאת. לנו אין היום שחקנים ברמות האלה ואני מקווה
מדוייק ב100%.
הבעייה העיקרית זה שלמרות שכל הקיץ דובר על כך שיגיעו 3-4 "עוגנים" בסופו של דבר אנחנו במצב שהישראלי הבכיר שלנו זה אילוז (או גביש, תלוי את מי שואלים)

את הזרים, החלק הותיק כביכול, לא נמהר לשפוט אבל הם גם לא הובאו בעמדות (חוץ מקצת קינגסטון) במגרש שמשם הם יכולים לסחוב את כל הצעירים הכשרוניים יותר או פחות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אריק כתב:הבעיה של הפועל באר-שבע העונה זה לא אם ישחק נאסר או אבוחצירה, אבו לאבן או מלכה,
אין ספק אריק שהבעיה היא גדולה יותר מאשר הנושא של שחקני הבית. אבל לא יתכן כי גם בכושר הנוכחי של הקבוצה שחקנים כמו אבו לאבן ודוידזאדה נמצאים על הספסל.
הסגל שיש לנו כרגע לא ישתנה, אז לפחות לנצל אותו בצורה מקסימאלית. אבי יחיאל מגן ימני בפיגור 2-0? נאסר והרוש מועדיפם על דוידזאדה? אקסברד מועדף על אבו לאבן? למה לא להחזיק שחקן כמו אבו חצירא על הספסל, הוא לא יכול לתרום בפיגור יותר מאדלי?
כל הבניה השנה היא עקומה אבל במצב הנוכחי לא לתת את הדקות לאבו לאבן ודוידזאדה זה פשע. זה אפילו מחמיר את הבניה העקומה של הקבוצה.

שלח תגובה