דר אדום בנשמה כתב:אז אתם רוצים לעשות עוד פעם מחאה?
כאילו נכון שהניהול לא ברמה גבוהה יתר על המידה, ולהזכירכם שז'ינו עשה את כל הצד השיווקי בצורה מדהימה, אבל בפועל הרס את המועדון...
אם ההתלבטות היא בין הרס המועדון והצלחה שיווקית לבין אי הצלחה שיוויקית והצלחת המועדון הבחירה היא דיי ברורה..
אבל לדעתי צריכים לעשות משהו, לא משהו שיבריח את אלונה, אלא לדבר עם אלונה עצמה...
נעשה.
המסר שקיבלנו פחות או יותר הוא שאלונה לא חושבת שהמצב הקיים הוא תקין ויודעת שיש תפקידים שצריכים לאייש (למשל מנכ"ל קבוע, איש שיווק), אבל עוד לא נמצאה הנוסחה, אפשר להגיד האנשים לאורך זמן, כולנו מכירים את וזה לא נראה לי כזה סוד לגבי כל החילופי תפקידים ובעיות שהיו שם.
זה כמובן בלי לקחת צד כי שמענו מספיק שמועות לכל הצדדים ועל כל המעורבים.
8red כתב:חוזר ואומר: לצערי מבחינה ניהולית - חוץ ממשכורות בזמן - שום כלום. שיווק, מרצ'נדייז וחוויית האוהד הן מילים גסות בהפועל באר שבע בעידן אלונה.
נמשיך להיות נרקומנים, הרי אנחנו אפילו שרים על זה לא מעט ביציע...
ניר, אני מסכים שיש הרבה תלונות להנהלה, אבל אני לא חושב שמחסור בספונסרים על החולצה צריך להיות אחד מהם וגם אם כן בטח לא נושא מרכזי.
תראה את ההודעה שרשמתי כאן שבה תיארתי את היחס שנתנו לי כשבאתי לקנות את החולצה. לדעתי דוגמא הרבה יותר טובה לניהול החובבני.
8red כתב:ושוב אני אומר אורי, שהמחיר מעלה ספקות גדולים בקשר למקוריות החולצה.
כדאי לבדוק טוב טוב בטרם רוכשים את החולצה הזאת.
המחיר ללא ספק מעלה תהיות..
ובמידה ואכן מדובר בסחורת "שוק", מהסוג שנמכרת ב-20-25 ש"ח אך ממותגת ומשווקת כחולצת משחק מקורית, הרי שזו חרפה מארץ החרפות, ביזיון מהסוג שהיה שמור רק לשלטון ז'ינו וחבורת הזבל..
אורי אני מתפלא עלייך, אתה לאמ כיר את הפתגם "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו"?
כי אצל ז'ינו וחבר מרעיו הכל היה בסדר מהבחינה הזאת של השיווק, היו נמכרים חולצות והכל היה טובו יפה, עמא מה?
הניהול שלו היה כל כך כושל שהצד השיווקי היה ציפוי מתוק לכל הדברים הרעים שקרו.
אני מעדיף ציפוי מר על דבר מתוק מאז להפך, את הציפוי תמיד אפשר להוריד או לשים חדש